Yleinen

Juntti Hesaan?

Huhhuh! Jännä viikko edessä, sillä viikon sisällä selviää, missä minun loppuvuoteni menee. Töitä on haettu sieltä sun täältä ja ovia on auki sinne sun tänne. Tällä hetkellä suurin intoni vetää kuitenkin suoraan Helsingin ytimeen, koska minulla olisi mahdollisuus saada aivan loisteliasta työkokemusta vielä omalta alaltani ja mielenkiintoisen aihealueen parista. Peukut pystyyn vaan!

Tuossa olisi sekin hyvä puoli, että työpaikka sijaitsisi todella lähellä Elixian toimipistettä, jossa voisin sitten iisisti käydä reenailemassa ennen/jälkeen töiden. Toki välillä kuuluu vähän astetta mielenkiintoisempia juttua hesalaisista ketjusalireenaajista, mutta epäilen, että niitä metroseksuaaleja ja meikkinaisia löytyy melkein salista riippumatta. Kyllä niitä näkee Sodankylässäkin ja meikän treenaamista nyt ei haittaa, jos joku järkyttyy hienhajustani ja tyylittömistä Lidl-treenivaatteistani :D

Sekin olisi iso plussa, että Helsingistä löytyy kaiken muun hyvän lisäksi myös pari mukavaa ihmistä, esimerkiksi Punttimimmi-Natalia, jota näin tässä eilen lounastreffien merkeissä. Käytiin syömässä lounasruuhkasta kärsivässä Factoryssä, josta saa aivan mielettömän ison ja hyvän salaatin haluamillaan täytteillä ja hintakin vain 10,50€! Saa kyllä rahoilleen vastinetta, kun vertaa esimerkiksi Subwayn salaatteihin ja todella helppo muokata esim. eri dieetteihin ja mielitekoihin sopiviksi.

10598759_263646547179894_1102361098_nToki lounasaikaan tuota lienee hyvä vältellä, koska me itseasiassa jonotettiin pöytään. Omaan salaattiini pyysin katkarapua ja lohta, raejuustoa ja ananasta sekä kurpitsansiemeniä ja goji-marjoja. Ja sämpylän. Kastiketta en myyjän järkytykseksi ottanut, kun en oikein perusta kastikkeista, vaikka jälkeenpäin mietin, että olisi heillä varmaan oliiviöljyä löytynyt :D

Muuten treenit vähän seisoo nyt, kun en välittäisi maksaa 13€ matkoihin, että pääsen salille asti ja Wilhelm tekee pitkää päivää, niin ei päästä autollakaan menemään. Pyöräily voisi olla yksi mahdollisuus, mutta nyt on satanut vettä aivan tolokuttoman paljon niin… No, otan nyt kevennetyn viikon kannalta tämänkin viikon, vaikka periaatteessa voisin täällä kämpilläkin jotain itsekseni reenailla. Vaan laiskottaa. Onneksi enää pari viikkoa, että Unelma itsestä -valmennus alkaapi niin saadaan taas kunnolla lyötyä tavoitteita pöytään :)

KYSYMYSPOSTAUKSEEN ehtii vielä esittää kysymyksiä! Alan vastailla niihin viikonlopun aikana!

 

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.