Yleinen

Minusta on tullut pullukka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEikä haittaa ollenkaan!

Kai se johtuu siitä, että kaikki on elämässä vihdoinkin loksahtelemassa paikoillaan. Edessä muutto loppuvuodeksi Uudellemaalle (?), uusi kissa ilmaantui syliini, pääsykoeaikataulut on tiedossa ja parisuhde pelittää edelleen (ja minulle yli kuukausi on ISO juttu :D) Siinä ei turhan iso maha paina mitään.

Tai painaahan se jotain, itseasiassa liikaa, mutta suhtaudun siihenkin positiivisesti. Pian alkaa kunnon dieetti ja tarkoituksena sitten tiputtaa neljän kuukauden aikana reilut viisi kiloa, ettei tarvi ensi keväänä vetää ihan tolkutonta dieettiä kesää varten, vaan voin vetää silloin maltillisesti ilman ylilyöntejä. Tiedän, onhan tässä pitänyt laihdutella jo vaikka kuinka kauan ja menestys aika plusmiinusnolla, mutta ainakaan paino ei ole noussut ja liikkumista on harrastettu :D

Isona syynä tämän hetkiseen mahaan on naisten vaivat ja rahka, jota on tullut taas syötyä. Maito ei vaan minulle taida enää passata paljoa yhtään, niin mielelläni kokeilen maitovapaata ruokavaliota loppuvuoden ajan. Mutta ainakin voisin toimia nyt mallina raskausfitness-kuvauksissa, jos jollakulla on sellaiseen tarvetta?

Syksyä kohden mennään siis painavampana kuin koskaan, mutta samalla onnellisempana kuin koskaan. Jälleen näkee, ettei paino ja onnellisuus ole suhteutettuna toisiinsa, vaikka totta kai olisin omassa kehossani tyytyväisempi heti kun saan itseni hilattua normaalipainon puolelle. Mutta onpahan tullu bulukattua! Toivottavasti jotakin jäi johonkin, vaikka kovin maksimaalista treeniä ei ole vedettykään.

 

12 thoughts on “Minusta on tullut pullukka

 1. Et näytä ollenkaan ylipainoiselta etkä edes pyöreältä :O Mahassakin on selkeästi vain turvotusta. Ja kylläpä sä hehkut, se taitaa olla tuo rakkaus :)

  Ihania tekstejä ollut viime aikoina, kiitos niistä!
  Tervetuloa (toivottavasti) Helsinkiin! Tai siis tervemenoa, toivoo espoolainen.

  Tykkää

 2. Jos toi kuva on nykyisestä tilanteesta, niin et kyllä näytä (etkä ole) laisinkaan pullukka, vaan ihan normaali :) ei pliis turhaan väheksyviä nimityksiä, näytät hyvältä! Ja kauniilta ja onnelliselta :)

  Tykkää

 3. Sä oot niin ihana :D Itsekin eilen töissä hehkutin sitä miten leppoisa olen lihavana (not), nyt kun tänne muutat niin pitää siis alkaa noita yhteistreenejä tekemään :D

  Tykkää

 4. Kävin ite just vaa’alla, 81 kg. Siltikin 29 tuumaset housut mahtuu jalkaan, joten päättelin ettei pullukka haittaa yhtään >:D mies arvosti, kun kerroin että vaikeasti ylipainoinen vaimosi täällä hei.. ;)

  Tykkää

  1. Joo, itsekin ostin juuri 30 tuumaset farkut ja nämä on aivan liian isot :D Olis pitäny ostaa varmaan 28, että olis sopivasti napakat. Mutta no, hyvät matkustushousut nämä, kun eivät purista ollenakan :D

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.