Yleinen

Uusi juoksukaverini

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKissanpentumme Pässi ei vielä harrasta kanssani rankkoja hikilenkkejä, mutta aiheuttaa sitä enemmän pulssinkohoamista niin ilta- kuin aamuvilleillään ja etenkin aamuyön varpaanmetsästyskohtauksillaan. Lisäksi Pässi aiheuttaa aineellista vahinkoa kodin jokaisessa huoneessa: vessassa lentelee paperit, keittiössä tavarat, makkarissa vaatteet ja olohuoneessa johdot täyttyvät pienistä hampaanjäljistä. Ihan sama minne ne on tungettu piiloon. Ja kaikki tämä ihmisten valvovien selkien takana, koska Pässihän ei yksinään vielä suostu missään huoneessa olemaan.

Ei. Pässi seuraa. Ja jos Pässi ei ehdi seurata, Pässi pitää käydä hakemassa. Mieluiten Pässi on kannettavana, mikä on ihan loistavaa tulevaisuuden kannalta, koska Pässi kasvanee lähemmäs 10 kiloiseksi karvapalleroksi.

Pässi on vähän pässi. Ja aika ihana.

Katsotaan mitä tapahtuu, kun ensi viikolla Pässi saa valjaat niskaansa ja käydään lähimetsässä pyörimässä. Todennäköisesti suurimman liikunnan siitä itselleni saan kun kannan kissan ulos ja sisälle.

Nyt tarkoitukseni on aloittaa kämpillä reenailua. Saa nähdä miten se onnistuu, kun Pässillä on pahemman luokan ”must touch All. The. Time”-hetki päällä. Kissat. Tästä löytyy nyt sopivassa suhteessa sylivaavia ja vauhtihirmua.

Onneksi pallit leikataan veke parin kuukauden jälkeen. HÄHÄÄ.

 

2 thoughts on “Uusi juoksukaverini

  1. Wää <3 Kissanpennut <3 Täystuhoja ;) Tosin niin on välillä myös mun 3 vuotiaat ryökäleet ;) Meillä valjastelu alkoi sujumaan ihan hyvin alkuharjoittelun jälkeen :) ja nykyään ulkoillaankin joka päivä poikkeuksia lukuunottamatta.

    Tykkää

    1. Joo, eipä nuo kaikki tunnu koskaan rauhottuvan :D valjasteluun pitää tosiaan aloittaa totuttelu jo ensi viikolla, niin saadaan kisulle kunnok virikkeitä :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.