Aivopesu-dieetti · Suunnitelmia · Unelma itsestä · Yhteistyö

Neljä yötä dieettiin on

OMG!
Mihin tämä kesä katosi? Syyskuu on aivan nurkan takana, kuten myös Unelma itsestä -valmennus! Maanantaina sain ihanan yllätyksen, kun valmennuksen vetäjä Tuuli Kaunisluonto soitti henkilökohtaisesti minulle, kyseli kuulumisia ja fiiliksiä ja tarkensi vielä jotain juttuja odotuksiini liittyen jne. Kovin hyvin en voinut siinä keskittyä, kun samaan aikaan kissamme Pässi teki ensimmäistä kertaa tuttavuutta naapurin kissaan parvekkeen raosta MUTTA oli todella positiivinen juttu, että online-valmennuksen vetäjä tällä tapaa huomioi uudet asiakkaansa :) Tuuli soittaa siis kaikille henkilökohtaisesti ja heti tuli sellainen fiilis, että nyt meikästä pidetään huolta ja valkku ei vaan ole joku etäinen ettiäinen jonkun firman sisällä.

Myös Unelma itsestä -työkirja pamahti postissa eilen, mutta koska olen pahimman muuttohässäkän keskellä ja halusin tulla käymään täällä kotikotonani Sodankylässä ennen Tuusulaan pamauttamista, niin en ehtinyt kuin nopeasti selailla sitä läpi ja ihastella. Ehdottomasti pyrin esittelemään työkirjaa tarkemmin vaikka sunnuntaina samalla kun pohdin seuraavan neljän kuukauden tavoitteitani! Ja tämä työkirja on todellakin työkirja: siihen on panostettu, se on monipuolinen, kaunis ja kattava, eikä se sisällä pelkästään ”treenit tähän ja paino tuohon”-viivastoa, vaan siinä pyydetään esimerkiksi kirjoittamaan ylös omia vahvuuksiaan ja unelmiaan, pohtimaan suhdettaan vaakaan, omaa menneisyyttään ja niin edelleen.

Juuri tällaista henkiseen valmennukseen keskittyvää juttua olenkin kaivannut, koska alkuvuodenhan olin siinä ja siinä vakavasti masentunut ja bulimian partaalla. Edelleen syön itse asiassa masennuslääkettä, vaikka oloni on huikean paljon parempi kuin vuosiin. Minulla kuitenkin on taipumusta syysväsymykseen/-masennukseen, niin olisi typerää lopettaa lääkitys heti syksyn alla, etenkin kun tässä on suuria muutoksia meneillään ja haluan pysyä varmuudella skarppina :) Aiemmin vastustin aina lääkkeitä hyvinkin itsepintaisesti, mutta pakko myöntää, että tuskin olisin näin nopeasti päässyt näin pitkälle ilman, että joku keikautti hormonini paikoilleen. Totta kai myös loistava työterveyspsykologi auttoi minua todella paljon, samoin kuin rehellinen keskustelu mm. äidin, ystävieni ja hellun kanssa. Lääke yksinään tuskin olisi maailmaa parantanut, mutta on ollut hyvänä tukena. Tarkoitukseni kuitenkin on pikkuhiljaa lopetella lääkitys alkuvuoden aikana samaa tahtia, kun aurinko nousee. Siihen mennessä hormonini lienevät taas ihan tasapainossa ja elämänhallintataitonikin kunnolla iskussa ja stressin aiheita vähän vähemmän.

Voin sanoa, että nyt on tullut syötyä todella huonosti. Olen tänään elänyt sämpylällä, Putin-juustolla ja suklaalla. Muuttostressi hönkii niskaan, tavaraa on vielä tuhottomasti ympäriinsä välillä Sodankylä-Rovaniemi, enkä tiedä miten ikinä saan asuntoani tyhjennetyksi. Samoin myös rahatilanne aiheuttaa välillä huolta, kun taas minulta pihdataan minulle kuuluvia asioita ihan olan takaa ja Rovaniemi-Helsinki-Rovaniemi-Helsinki ramppaaminen ei mitään halpaa lystiä ole niin njiäääärgh. Koitan kuitenkin hengitellä rauhallisesti sisään ja ulos, koska asioilla on aina tapan järjestyä ja olen siunattu siinä mielessä, että pahassa paikassa voin kääntyä aina sukulaisteni puoleen jos nyt vaikka meinaisin nälkään kuolla. Yksin ei todellakaan tarvitse tuulimyllyjä vastaan taistella ja aivan turhaa oikeastaan edes stressaan mistään. Olenhan rakastunut ja aloitan pian unelmatyöpaikassa ihan uudessa kaupungissa, joka tarjoaa huikeasti uusia mahdollisuuksia! Pitää nyt vaan uskaltaa heittäytyä tähän onnen tunteeseen ja luottaa siihen, että kaikki järjestyy, rahaa virtaa joka tuutista ja tavarat löytävät paikkansa kaaoksen jälkeen.

Kaikki on hyvin.

10401350_785587171483418_6189172833223497030_n

Otsikon ”dieetti”-termillä en viittaa siihen, että edessä olisi tiukka laihdutusjakso. Dieetillä tarkoitan nyt puhtaampaa ja terveellisempää ruokavaliota, kunnon ruokailurytmiä ja fiksumpia valintoja. Energiajuomat saavat jäädä, sokeri tarkoitus karsia aika minimiin ja maidoton ruokavalio liukunee elämääni pikkuhiljaa. Saa nähdä rysäytänkö kaikki muutokset päälle kerralla, vai aloitanko vain energiajuomista ja sitten sokerista ja sitten täysmaidottomuudella :D Fiiliksen mukaan mennään ja vaa’an sijaan tarkoitus kyylätä kuvia. Toki varmasti painoa ja mittoja tulee myös otettua,mutta koitetaas nyt ihan oikeasti asennoitua siihen, että ne numerot eivät kerro mitään siitä, kuinka onnistunut ja hyvä ihminen olen.

Tarjous voimassa 26.08-07.09.2014Gazoz -verkkokaupassa on nyt mahdollisuutta saada kaikista ostoksistaan 15% alennusta koodilla: ale
Katselin myös, että siellä olisi ihan hillitön määrä Brasil Sul-merkin treenitrikoita jo valmiiksi puolella hintaan reilulla neljälläkympillä (esim. nämä ihanat jungle leafsit) ja hakkaan täällä päätä seinään, kun tässä ja ensi kuussa on niin paljon rahareikiä muuton ja kissan vuoksi, että en vaan PYSTY :D Harmi vaan, että tuolla voisi maksaa myös Klarnalla (osta nyt – maksa lokakuussa) mutta pidän pääni. Tavoitteeni on maksaa tänä vuonna niin klarna- kuin luottovelkani kokonaisuudessaan pois, ja nyt kun jäljellä ei ole enää paljoa yhtään niin en todellakaan haksahda. En haksahda! TAISTELEN. Paljon kivempi palkitakin itsensä sitten vaikka kun viisi kiloa on tippunut ja kaikki velat taputeltu :D Njiärgh.

No, onneksi minulla on kiva määrä treenivaatteita, joihin pitäisi koittaa mahtua uudelleen, niin eiköhän ne auta tähän pahimpaan uudistumistarpeeseeni.

2 thoughts on “Neljä yötä dieettiin on

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.