Suunnitelmia · Unelma itsestä

Unelma itsestä -valmennus: Tavoitteet

Unelma itsestä -onlinevalmennus alkoi virallisesti eilen! Muuton ynnä muun takia en ole vaan jaksanut istahtaa koneelle ja pohtimaan asioita, mutta nyt kun alan asettua tänne etelään, niin josko nyt päästäisiin kaikki samalle kartalle :)
OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä on kunnon muutoksien loppuvuosi. Uusi paikkakunta ja uusi työ, yhteenmuutto poikaystävän kanssa (puolentoista kuukauden jälkeen, oon niin nopee :D) ja uusi kissa. Halusin myös jotain uutta treeni- ja ruokalinjalle ja hyvin lyhyen pähkäilyn jälkeen päädyin Unelma Itsestä -valmennukseen juurikin siksi, että se keskittyy henkiseen hyvinvointiin ja tasapainoon, eikä tarkoitus ole seurata hullulla tarkkuudella millintarkkaa ruokavaliota. Itseasiassa ruokavalio astuu kuvioihin kunnolla vasta ensi viikolla ja tällä viikolla pistetään treenit käyntiin ja aloitetaan ”henkinen valmistautuminen” tähän neljän kuukauden rupeamaan :D Voin myöntää, että en aivan herkuttomaksi ole vielä päätynyt, mutta batterylakko pitää päänsärystä huolimatta, vettä olen alkanut taas juoda kunnolla ja aamupalat ovat olleet hyviä ja ravitsevia. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Tänään tuntui siltä, että flunssa iskisi. Kylmäsi ja kurkku oli kipeä ja olo nuutunut. Epäilen kuitenkin, että kyse on enemmänkin kofeiinivieroitusoireista, koska iltaa kohden olo parani sen verran, että kävin pienellä pyörälenkillä. Huomenna tarkoitus tehdä kunnon aamuaerobinen ja eka lihaskuntotreenikin tälle viikolle! Nyt on  ollut taukoa liikunnasta ja huomaa, että aloittaminen on vaikeaa. Jokin jarru on edelleen päällä ja epäilys hakkaa takaraivossa. Mutta onneksi en ole yksin. Meillä on mahtava FB-ryhmä kasassa ja pari ystävääni on tässä mukana, samoin poikaystäväni lupasi tukea minua etenkin ruokavaliossa, joka on tällä hetkellä isoin kompastuskiveni :D

TAVOITTEET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluan tulla vahvemmaksi. Ohjelmaan kuuluu lihaskuntotesti alussa ja lopussa, ja se on tarkoitus suorittaa lauantaina, kun ajanottaja on paikalla :D Tavoitteena nostaa tulosta joka kohdassa!

Penkissä sarjapainoksi 50kiloa. Tämä on vaikea saavuttaa, mutta ei mahdoton. Olen jo nostanut penkistä ykkösellä 52,5 kiloa, niin kyllä tuo viisikymppinen pikkuhiljaa tässä helpottuu.

Saada taas leuka. Edes yksi ja puhtaasti :D Ja samaan kategoriaan kuuluu se, että haluan eroon kaksoisleuastani.

Laihtua viisi kiloa. En tavoittele isoa pudotusta, mutta hieman kuitenkin, että ensi vuosi on mukava aloittaa.

Senttejä saa lähteä noin kolmekymmentä. Yhteensä siis. Vyötäröltä saa lähteä heittämällä kymmenen.

Syödä säännöllisesti ja hyvin. Viisi kertaa päivässä, paljon kasviksia, vain vähän maitotuotteita ja sokeria.

Shoppailulakko. Talouteni on nyt vähän horjuvalla pohjalla, minkä vuoksi päätin aloittaa loppuvuoden kestävän shoppailulakon. Ainoastaan saan ostaa joululahjat, mutta muutoin kaikki epäoleellinen on pannassa. Ostan siis vain tarpeeseen ja OIKEAAN tarpeeseen. Ainoa vaate, jonka oikeasti tarvitsen on takki syksyksi. En haluaisi kulkea tuulitakissa, mutta toisaalta syystakit olisi järkevintä ostaa joulun jälkeen alesta, niin ehkä kestän tämän syksyn? :D

Pysyä onnellisena ja saavuttaa unelmia. Uskoa mahdoton mahdolliseksi.

 

3 thoughts on “Unelma itsestä -valmennus: Tavoitteet

  1. Hurjan paljon tsemppiä sinulle! Olet niin monessa sopassa ryvettynyt, että vilpittömästi toivon ja uskon sinun pääsevän tavoitteisiisi :)

    Tykkää

  2. Kuullostaa realistisille sun tavoitteet. Meillä on ryhmässä niin iso tsemppi päällä, että tästä todellakin tulee jotain !!= ) <3 Hyvä me !

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.