Yleinen

Slo Mo -vaihteella

Olo sama kuin Mika Myllylällä suossa, mutta hitaampi. Jotenkin en saa ykköstä silmään, vaikka kuinka koitan vaihteesta repiä. Tänään sain tehtyä ensimmäisen lihaskuntotreenin (vatsat ja selän) ja käytyä pyörälenkillä, kun penikat estää jälleen kävelyn, mutta se pieni liikunnanilo on vähän hukassa. Syytä voi tosin olla Batterylakossa, mikä aina alkuun laskee vireystilan todella matalaksi päänsäryn ynnä muun mukavan vuoksi ja kun ei latariakaan vielä täällä ole niin *PEUKKU*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitää nyt vaan jaksaa raahautua tämä viikko läpi pikkuhiljaa ja keskittyä niihin saavutuksiin, joissa olen onnistunut. Olen syönyt joka päivä hyvän aamupalan ja fiksua ruokaa(kin) ja olen juonut sen kolmisen litraa vettä. Olen nukkunut hyvin ja venytellyt päivittäin. Olen yrittänyt. Ehkä nyt ei ole aika vaan lähteä täydellä spurtilla eteenpäin, ehkä nyt pitää sitten vähän taistella :D Olo kuitenkin hyvä ja Unelma Itsestä -FBryhmässä on loistava tunnelma ja erilaisia ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Kyllä tämä tästä.

Itseasiassa ajattelin vetää vielä pienen raskaamman cardion nyt illalla 8) Ja vetää sen perinteiseen tyyliin, eli TANSSIMALLA. Yksinkertaisesti pistän lempi jytät soimaan ja riehun ja loikin puolituntia kuin päätön kana. Ennenkin olen hoitanut aerobisia näin, miksen nytkin, kun hellulla on kunnon kajarit ja minulla asunto tyhjillään. Ehkä hyvä musiikki nostattaa sitä vaihdettakin kuin itsestään. I hope.

Muistin muuten vasta nyt taas, että mullahan on edelleen vastaamatta niihin KYSYMYKSIIN!!! Hitto, mikä minnuu vaivaa? :D Otan ne asiakseni heti huomenissa, eli jos jotain vielä kysyttävää, niin vielä ehtii mukaan :) Pitää nyt tänään koittaa vähän banneriakin muokata, kun asuinpaikka vaihtunut. Pluaah!

2 thoughts on “Slo Mo -vaihteella

  1. Mikä on lempi palautusjuomasi?

    Lempi ruokasi?

    Paras laihdutus/fitnes/elämänmuutos vinkkisi jonka olet joltain joskus saanut tai itse keksinyt?

    Onko miehesi urheilullinen?

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.