ongelmia

Elämänmuutos muuttuvan elämän keskellä

Jesus H. Roosevelt Christ

Aloitin uuden työn maanantaina täällä Nuorten Exitissä työkokeilijana. Työn ulkopuolinen aika onkin sitten sujuvasti kulunut työmatka Tuusula-Kamppi -linjojen selvittämiseen, seutuliikenteen selvittämiseen, Elixia-salien sijaintien selvittämiseen, Koti-Elixia -matkan selvittämiseen ja ylipäätänsä kaiken selvittämiseen.

Tulin sellaisella vauhdilla Rovaniemeltä Helsingin seudulle, etten ole tajunnut sitä vielä itsekään. Kaikki on uutta ja ihmeellistä, elämisen kulttuuri on erilainen, arki on erilainen, vuodenajat ovat erilaisia, kissa on erilainen ja kotikin on erilainen, kun se pitää jakaa miehen kanssa.

Rehellisesti sanottuna Unelma Itsestä – valmennus on ollut nyt lähinnä takaraivossa jäytämässä. En ole muistanut täyttää ruokapäiväkirjaa enkä rustata treenejä ylös. Penikkatautini on mennyt taas niin pahaksi, etten pysty kävelemään normaalisti yli 100 metrin mittaisia pätkiä, eikä ZeroPointitkaan enää auta. Olen herkutellut päivittäin, enkä millään pienillä määrillä. Ruokarytmi on sekaisin. Salirytmi on sekaisin. Vatsa on sekaisin.

Ja Battery-lakko… Ei ole pitänyt :(

Kaiken huipuksi oma rakas kännykkäni on EDELLEEN huollossa, eli olen jumissa antiikin aikaisen kännykkäni kanssa, minkä vuoksi esim. instagramin (@jenskysi) päivittäminen on hieman jäänyt. Puhtaasti siitä syystä, että kuvanlaatu on juurikin tuollainen, mitä ylhäällä näkyy :D Lumia 920 opetti minut liian hyvälle.

Täytyy nyt yrittää ottaa pieniä askelia ja tehdä pienoinen sotasuunnitelma. Battery-lakko käyntiin NYT ja ruokapäiväkirjaa alan kiltisti pitää huomisesta lähtien. En odota nyt maanantaihin. Viikonloppu on hyvää aikaa suunnitella ensi viikon ruuat valmiiksi ja hankkia tarvittavaa välineistöä. Ehkä hyväkin, että tällä hetkellä kärsin vilunväristyksistä ja kurkkukivusta, sillä eipähän tarvi stressata liikunnasta vaan voi keskittyä täysillä ruokaan. Se on se pahin kompastuskiveni ollut viimeisen vuoden, liikkumisten tiedän lähtevän sujumaan kuin itsestään, kun henkisestikin asetun aloilleni.

Masentaa hieman, että tämä aspekti omassa elämässä tuntuu menevän päin sitä itseään, kun kaikki muut asiat sujuvat niin hienosti. Olisi ihana tavata täällä asuvia kavereita ja blogituttuja esimerkiksi lenkin merkeissä, mutta EN PYSTY LENKKEILEMÄÄN :D Ja ulkona syömiseen ei ole suoraansanottuna varaa. Ehkä alan vaan kylästellä ihmisten luona, ja he saavat ruokkia minua terveellisellä fitness-ruualla.

Oh God, let the world stop spinning now.

2 thoughts on “Elämänmuutos muuttuvan elämän keskellä

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.