MPHK · Suunnitelmia · Unelma itsestä

Mimmi punttaa hikistä kinkkua!

 

 

Nyt on aika kertoa tarkemmin vähän tämän hetken suunnitelmista mitä tulee treenin ja ruokavalion saralle. Kyllä, olen mukana Unelma itsestä nettivalmennuksessa ja se on edelleen vahvasti mukana etenkin henkisen psyykkauksen ja itsetutkiskelun osalta, mutta sain vahvasti nähdä sen, etten pääse ruotuun ilman selkeitä ohjeita ja raportointivelvollisuutta.

Ja ei, avomies personal trainerina ei toimi. En tottele miehiä.

Mistä löytäisin siis tarpeeksi halvan naisen omien  tarpeitteni tyydyttämiseen? Avauduin aiheesta ystävälleni Punttimimmille eli Natalialle ja hän sitten ilmoitti, että kyllä hän voi minut natsimeiningillä treenauttaa kuosiin jos hinnasta sovitaan. Natalia on miettinyt jo pidempään PT-koulutuksen suorittamista, mutta ennen sitä haluaa varmistua, että se oikeasti olisi hänen juttunsa ja hänellä riittää rahkeet (eli hermot) siihen. Minä siis olen tietynlainen koekaniini hänelle ja hän minulle: nähdään, millainen valmennus minulle sitten toimii. Hänen tietotaitoonsa minulla on kuitenkin vahva luotto ja meidän ruoka- ja treenifilosofiat istuvat hyvin yksiin: peruspunttailua perusliikkeillä sekä oikeaa ruokaa paljon ja usein. Ja jouluna syödään.OLYMPUS DIGITAL CAMERASen suuremmitta puheitta täytän tässä inhorealistista ruokapäiväkirjaa viikon ajan, että tiedetään mistä lähdetään liikkeelle. Painoa en saa katsoa, kuvia vain. Ei myöskään tiedetä, kauanko tätä nyt kestää, mutta ainakin loppuvuosi. Proggista voi seurata meidän molempien blogeissa, mutta enemmän toki minun.

Tällä hetkellä kaipaan siis eniten rautalankamallin mukaan väännettyä ohjelmaa, jota seurata. Tiedän, mitä pitäisi tehdä ja miten, mutta jostain syystä se nyt ei auta. Kaipa se on niin, että kun kaikki muuttuu ja elämä on heittänyt häränpyllyä, niin en jaksa ajatella itse mitään ruokajuttuja yms tai tehdä omia suunnitelmiani. Haluan valmiin pöydän ja haarukan ja käydä hitosti salilla reenaamassa voimaa ja lihaksia.

Ja löytää henkisen tasapainon.

Ja säilyttää ystävyyden. Siitäkin syystä minun on pakko nyt vaan totella ja olla kiltisti :D

(tai muuten Natalia lyö)

 

4 thoughts on “Mimmi punttaa hikistä kinkkua!

  1. Ou. So true! Ei avo-/aviomieheltä vaan osaa ottaa ohjeita vastaan vaikka tietoa ja taitoa oliskin monelta saralta. :) 7 vuoden aikana olen ottanut vastaan vain yhden opin: Kuinka vaihdan renkaat autooni. Ja senkin tein useamman vuoden suostuttelun jälkeen kun yhteisiä vuosia oli takana 6. :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.