Cocovi · MPHK

Syödään niin, että napa paukkuu

Hässäkän hässäkkää! Tähän hiljaisuuteen on sisältynyt lopullista muuttoa, asunnon tyhjentämistä, roadtrip Lappiin ja takaisin etelään, itse kenenkin sairastelua ja toisen asunnon myyntikuntoon laittamista, niin pahoittelen, että hiljaisuus venyi näinkin pitkäksi!

Maanantaina aloin kuitenkin syödä Punttimimmi-Natalian tekemän ruokavalion mukaan (mitä nyt heti maanantaina avokkini mummo pakkosyötti minulle maailman parasta piirakkaa) ja kyllä vaan on tekemistä tässä syömisessä. Kaloreita on kutakuinkin 2500, koska tarkoitus on nyt saada aineenvaihdunta ja elimistö pelaamaan jälleen kunnolla ja tiukka dieetti heti paskan mättämisen jälkeen tekisi minulle vain hallaa.

5615b948aaad11e38f7312f452da4cc0_8

Taivaan kiitos myös Wilhelm (eli tämä avopuoliso) haluaa itselleen myös kunnon ruokavalion ja aikoi sellaisen hankkia. Helpompi molemmille, että syödään molemmat samaa ruokaa eri määriä :D Vähän on kieltämättä ollut nyt haasteellinen viikko, sillä itselleni iski nyt flunssa. Lämpöä on jonkin verran, ei paljon, mutta just silleen ärsyttävästi, että tuntuu, ettei ole täysin kunnossa mutta ei ole aivan vuodepotilas olokaan. Ruokahalu nollassa, maha löysänä ja jatkuvassa hedarissa olokaan eivät auta siinä tilanteessa, kun pitää mätätä toista välipalaa naamaan. Onneksi tykkään rahkasta :D

Salille veri vetäisi enemmän kuin aikoihin, niin kahta kauheammin harmittaa tämä tilanne, että silloin kun mieli vihdoinkin alkaa heräillä, niin kroppa käskee lepäämään. Kieltämättä viimeiset kuukaudet ovat olleet todella stressaavia ja ehkä tämä flunssa onkin merkki siitä, että yhden päivän voisin uhrata makaamiselle.

Paitsi että en uhrannut. Kävin heittämässä juuri viimeiset voimani Varustelekaan ja varuste.net -kauppoihin. Ei varmaan yllätä, että alkuperäinen ajatus lähti Wilhelmiltä? :D Varustelekallahan on nyt menossa kampanja, jonka tavoitteena on saada Arnold-Arska-Schwa…. Suomeen. Käykään katsomassa loistava video ja jakamassa sivustoa! Tiedän, olen todella myöhässä tämän mainostamisen kanssa, mutta ku Wilhelm käski kunnolla vasta nyt.

Tällä postauksella halusin vain ilmoittaa, että olen hengissä. Koitan nyt saada taas bloggaamiseen rytmin päälle ja postauksiin sisältöä, niin ehkä samalla myös oma salimotivaationi pysyy ylhäällä flunssasta huolimatta :) Jos tulee jotain erityisiä postaustoiveita, niin niitäkin saa esittää!

TULOSSA AINAKIN:

Bulletproof -kahvi
MSM – kokemuksia pitkäaikaisen käytön jälkeen
Kasvattaako maca tissejä?
Akukoukku ja putkirulla – moderneja kidutusvälineitä
Äijjäsalilta Elixiaan – kulttuurishokista selviäminen
Kun housut eivät enää mahdu – pukeutumisvinkkejä
Kissan kanssa lenkillä
Korusta köydeksi
Minttusuklaaraakakku by Jonna1983 

2 thoughts on “Syödään niin, että napa paukkuu

  1. Toivoisin että vastaisit aikaisempiin kysymyksiin. Siitä voisi tehdä videoblogin eli mistä herkuista pidät eniten ja mistä pitäisi luopua… Ruokavaliosta siis. :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.