Unelma itsestä · Yleinen

Kun olo on ruma…

Pidempi kuumeilu- ja sairastelujakso tekivät tehtävänsä. Mieliala painui alas samaa vauhtia silmäpussien kanssa ja peiliin ei ole tehnyt mieli vilkuilla. Olo ja naama tuntuvat edelleen sen verta kammottaville, että kuvia otetaan vain jos on pakko ja silloinkin vähintään 158 kappaletta, että edes yksi onnistuisi ja se yksikin tungetaan täyteen filttereitä.

Yritin piristää eilen mieltäni otatuttamalla heilallani pari nättiä kuvaa syksyisessä maisemassa. Fail. Viisinkertaiset silmäpussit, kaksari ja mahtava kroppa. Ja mahtavalla viittaan nyt isoon.

Tiedän, tiedän. Nyt puhuu vain väsynyt mieli ja liikkumattomuuden tuottama möhöolo. Pääasiassa olen ihan sinut itseni, naamani ja kroppani kanssa, mutta viime aikoina olen kokenut normaalia enemmän… No, itseinhoa. Koitan nauraa asialle vatsanahkaani hyllyttäen, vaikka samalla toivon, että jossain olisi sakset, joilla saisi leikattua kerralla makkarat veke.

Tämä muutosten alkusyksy on tehnyt sen, etten ole oikein jaksanut keskittää huomiota siihen kuuluisaan henkiseen hyvinvointiini. En ole kuunnellut sisäistä ääntäni, hellinyt itseäni kauniilla sanoilla ja harjoittanut itsetutkiskelua. Tajusin myös, etten ole meditoinut aikoihin.

Tänään maanantaina lupaankin pyhittää tämän viikon sen henkisen puolen nostattamiseen. Aion seisoa peilin edessä päivittäin etsimässä itsestäni kauniita asioita. Aion käydä rentouttavalla kävelylenkillä edes kerran kipeiden penikoitteni kanssa ja hengittää raitista ulkoilmaa. Aion venytellä ja putkirullailla aivoni pihalle. Aion meditoida joka päivä. Aion katsoa ”Unelma itsestä”-videoita ja täytellä pitkästä aikaa työkirjaa. Aion huoltaa itseäni inside out, että ensi viikolla pystyn palaamaan ryminällä salille.

Mitä sinä aiot tehdä tällä viikolla?

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

4 thoughts on “Kun olo on ruma…

 1. Kuullostaa hyvältä sun tämän viikon suunnitelmat. Siitä se mieli ja olo taas kohenee! :) Mä aion tällä viikolla miettiä joka päivä asioita, joista olen kiitollinen. Asioita, jotka ovat elämässäni hyvin tällä hetkellä :)

  Tykkää

 2. Mä kelasin taasen että kuulostaapa kamalalle… tai en tiiä mut kuulostaa aika työläältä joka päivä meditoiminen ja itsensä peilin edessä seisottaminen ja aivojen pihalle rullailu.. Tai jos on muutenki vaikeeta, ni en tiiä miks rentoutumisesta pitäs tehä viel yks rasti kaiken päälle, josta suoriutua?

  Tykkää

  1. Peilin edessä tulee oltua samalla kun meikkailee ja meditointi vie 20 minuuttia ja siihen voi helposti sisältää just ne asiat, mitä pitääkin käsitellä :) ei siis kovin työlästä, vaan ennen kaikkea tarpeellista!

   Tykkää

 3. Sori vähän kärkevä kommentti! :) seurasin vaan kesäl vierestä parhaan kaverini väsymistä, kun sen pitää olla niin helvetin sosiaalinen, et kavereittenkin kans olemisest tuli joku h****n suoritus… tai paljon töitä, matkustelua, univajetta, kaikis kissanristiäisis säntäilyä, koirasta haaveilemista, seuraavien matkojen haaveilua, epäselviä mieskuvioita… :D tai siis varmaan moni sinkku ollu tommoses tilantees, en sillä tavalla tuomitse, mut ärsytti kun hän ei oikein osaa hellittää, ihan ku olis sillo ”huonompi” ihminen jos ei oo koko aika kauheasti kaikkea. Ja sitten must alko vaan tuntuu toi meditoimissetti vähän samalta, että miten hän koki sosiaaliset suhteet.. et pakko pakko.. Et mul oli ehkä hieman väärä käsitys tai vääräl asenteel katoin sitä sun tekstiä, sori! :) nyt lopetan, kun on jo niin sekavaa!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.