Yleinen

Tavoitteena 500 € Roosa Nauha -keräykseen!

On asioita, joiden ei koskaan usko osuvan omalle kohdalleen. Joiden olettaa kiertävän juuri minut niin kaukaa kuin mahdollista. Joiden ei pitäisi ikinä koskettaa.

Mutta kaikelta ei voi välttyä ja syöpäsairaudet ovat juurikin niitä, jotka tavalla tai toisella pamahtavat itse kunkin elämää nakertamaan silloin kuin sitä vähiten odottaisi. Se voi osua joko omalle kohdalle, perheenjäsenelle, ystävälle, kumppanille tai työkaverille.

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä. Tänäkin vuonna siihen sairastuu yli 4000 naista ja 850 kuolee sen vuoksi. Omalla kohdalla tauti iski pelottavan lähelle muutama vuosi sitten, mutta säikähdyksellä selvittiin.Edelleen on kuitenkin epäselvää, onko suvussamme syövälle altistavaa geenivirhettä vai ei. Jonkinsortin mutaatio löytyy, mutta sen seurauksista ei vielä varmoja olla.

Viime vuonna minäkin ehdin jo säikähtää, kun rinnastani löytyi selvä kyhmy. Saman kyhmyn löysivät sekä lääkäri että ultraaja. Myöhemmin kyhmyjä löytyi useampiakin, mutta ne kiltisti pysyttelivät samankokoisina eivätkä tule vaatimaan leikkaamista. Kyseessä on siis vaarattomia fibroadenoomeja, joita löytyy itse kultakin nuorelta naiselta. Aiheesta kirjoittelin tarkemmin tänne.

Olen usein tukenut Roosa nauha -kampanjaa ostamalla itse Roosa Nauhan, kampanjan oheistuotteita ja geisha-patukoita. Tänä vuonna päätin sitten pistää Syöpäsäätiön sivujen kautta pystyyn ihan oman keräykseni! Kaikki keräykseen pistetyt rahat menevät suoraan Roosa nauha -keräykselle, jonka tarkoituksena on edistää syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa.

Saat vapaasti valita laitatko rahaa Y by Jenny -pottiin vaiko johonkin muuhun. Myös rahasumman saat itse valita, se voi olla vaikka vain yksi euro :)

Roosa nauha -kampanja tuotteita voit ihastella ja ostaa TÄÄLLÄ

Muista myös ”Tuunaa Roosa Nauha” -selfiekilpailu (Voita Minna Parikka -kengät!)

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

 

2 thoughts on “Tavoitteena 500 € Roosa Nauha -keräykseen!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.