Yleinen

Menin salille ja sanoin ”I’m back!”

Uusi saliohjelma on suunniteltu ja korkattu! Loppuvuoden ajan veivaan salilla 3-4 kertaa viikossa jaolla

Selkä-takareidet
Rinta-hauis-vatsa
Etureidet-peppu-pohkeet
Olkapäät-ojentajat-vatsa

Ohjelma tuntuu todella hyvältä. Liikkeitä ei ole mahdoton per päivä, joten salilta kerkiää tarvittaessa tunnissa pois. Aerobisista en nyt stressaa, vaikka pitäisi, mutta olen ajatellut lounastauot käyttää hyödyksi ja heittää noin puolen tunnin kävelylenkin, että saan vähän taas vetreyttä tähän kroppaan. Baby steps, baby steps.

Tai no, granny steps täällä Helsingissä. Oon niin hidas kävelemään verrattuna muihin.

Salille paluu oli suhteellisen kivutonta. Toki heti huomaa, että taukoa on ollut, kun liikeradat oli hieman hakusessa ja samoin huomasin, etten meinaa hikoilla kunnolla! En saa siis kunnon lämpöä päälle vaikka kuinka treenaisin ja normaalisti hikoilen kuin possu. Syynä todennäköisesti juurikin aerobisen liikunnanpuute ja muu passiivisuus, eli pakko alkaa taas liikkua kuten ihmisen kuuluu, että elimistönikin herää tästä horroksesta.

Punttimimmin tekemä ruokavalio vuorostaan toimii todella hyvin. Housut menevät helpommin päälle ja maha toimii hetkittäin turhankin ärhäkkäästi. Kieltämättä viime viikko oli hieman haastava ruokailujen suhteen, koska olin niin saa****n väsynyt, että turhia lipsumisia hiilareita kohti sattui. MUTTA toisaalta olen saanut tavaksi ottaa aina omat eväät töihin mukaan ja aamupalarutiinit alkavat pelittää (pitää tosin käydä ostamassa puurohiutaleita työpaikalle, että syön puuron täällä!) eli ruokavalion perusasiat alkavat olla kunnossa. Kun aamupala ja lounas menevät oppikirjan mukaan niin yleensä niin menee loppupäiväkin. Latasin kännykkääni myös ”myfitnesspal”-sovelluksen, jonka kanssa on helppo seurata päivän kaloreita ja tähdätä siihen 2400-2500kcal/päivä, jonka täyteen saaminen on yllättävän vaikeaa :D Siksi onkin nähtävästi tärkeää raahata ruokavalio-ohjeita kainalossa matkassa vielä, koska jos oman ”olen täynnä” olon mukaan meinaan mennä, niin kalorit helposti jäävät noin 1700kilokaloriin. Ja pitkässä juoksussa se johtaa sitten double whopperiin sokerikokiksella.

Mitään en myönnä.

Joka tapauksessa! On ihanaa ainakin edes yrittää saada taas salirytmistä kiinni ja tehdä oma olonsa vahvemmaksi ja terveemmäksi. Tajusin eilen, etten muista koska viimeksi olen tuntenut oloni kokonaisvaltaisen hyväksi. Aina  on joko kiristystä selässä, niskassa, särkyä päässä tai selässä tai polvessa tai mielessä. Pahinta yleensä on, kun työpäivän jälkeen istuu bussissa ja selkää ja päätä särkee niin, että huimaa ja loppupäivän energiataso on pakkasen puolella. Kiropraktikko auttoi selvästi, mutta epäilen, että vaiva meinaa tehdä comebackin jos en nyt aktiivisesti koita kuntouttaa itseäni.

Ehkä ensi töikseni nakkaan työtuolini roskakatokseen, alan tehdä lounaslenkkejä, putkirullailen kotosalla ja teen rankahygienia harjoituksia.

En suostu olemaan vaivainen.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

One thought on “Menin salille ja sanoin ”I’m back!”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.