Yleinen

Voittajia ja vapaaehtoisia

Heti alkuun kerrotaan iloiset uutiset! Lahjakortit Hyvinvoinnin Tavaralotaloon voittivat

Petteri
Krista A.
Bebsu

ONNEKSI OLKOON! :) Alekoodit pamahtavat teille hetimmiten sähköpostiin heti huomenna aamusta!

Sitten muihin aiheisiin!

Lauantaina meillä oli kouluvierailukoulutuspäivä työpaikallani, ja Punttimimmi on yksi vapareistamme. We go, girl! Ja toisin kuin vauvapalstalla epäillään, niin en piilottele tässä raskausmahaa.

Kuuden työpäivän viikot eivät tunnu yhtään niin pahoilta, kun ympärillä on hyviä tyyppejä ja Natalia on ehdottomasti yksi heistä. Harmi vaan, että ollaan molemmat vuoronperään kipeinä, niin ei olla vieläkään päästy yhdessä reenaamaan. Kaiken huipuksi mahdollisesti kuukauden sisällä joudun etsimään lisää hyviä tyyppejä Riihimäeltä ja todennäköisesti myös kuntosalia. Interesting!

Hyvinvoinnin Tavaratalosta puheenollen, niin itsekin piti tällä viikolla tehdä täydennystilaus meidän Maca- ja MCT-varastoihin. On ollut harvinaisen tuskallista koittaa selvitä nyt aamut ilman rakasta Bulletproof-kahviani, niin jatkossa pakko muistaa ostaa MCT-öljyä lisää ENNEN kuin pullo loppuu :D

Me kokeillaan Wilhelmin kanssa nyt vaihteeksi Hyvän Olon Luomu Macajauhetta. Halvan hintansa lisäksi sitä on myös kehuttu tuttavapiirissäni suht paljon, niin katsotaan nyt onko sillä sinänsä eroa muiden valmistajien jauheisiin nähden :D MCT:ssä pysyn tutussa ja turvallisessa CocoVissa!

Mulla oli mukamas hirveästi asiaakin, mutta nyt ajatukset alkoivat tiiviisti pyöriä vain sängyn ympärillä. Plus valkoisen, pitkäkarvaisen kissan ripuloiminenkaan ei hirveästi nostanut tätä kirjoitusintoa, niin jos tämä postaus jääpi nyt tyngäksi ja palaan huomenna vakavampien aiheiden parissa!

Tämän viikon aikana (eli tämän illan vielä) koko Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta saa -10% ja pakettiautomaatteihin toimitus maksaa vain euron.

unnamed

5 thoughts on “Voittajia ja vapaaehtoisia

  1. Hei, jes ihan mahtavaa et voitin kerrankin jotain! :-) Tää lahjakortti tulee niin tarpeeseen, eilen jo suunnittelin tilaavani tuon pancake mixin, mut sit ajattelin että odotan että kukkaset arvonnan voittajat ja kyllä kannatti! :-)

    Tykkää

  2. Mitämitämitä. Kerro heti Riihimäki-jutusta. Muutto? Työpaikka? Tarviitko vapaaehtoisia töihin Riihimäeltä vai mitä?

    Tykkää

  3. Hoi, tervetuloa riksuun! Ehkäpä salilla törmäillään! Suosittelen JPJ-kuntokeskusta tai Locomotionia ;) – Johanna

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.