Kuntosali · Kuvia

Katsoisitko perääni?

 

altAq34Cp5ISVd3wmFYETilFoXoli9m3jQICBkDBHRgbddu

 

En valehtele kun väitän poikaystäväni olevan katseenkestävä yksilö. Siksi on täysin normaalia, että salilla yksi jos toinenkin naikkonen harrastaa sitä kuuluisaa peilikyyläystä häntä kohtaan. Hän huomaa sen itsekin ja ollaan tälle naureskeltukin :D En ole mustasukkainen. Päinvastoin, on vain mukava, että oma heila kelpaisi muillekin! Enemmänkin olen KATEELLINEN. Siis sille, että tällä hetkellä meikän perään pyörii päät vain pöllöillä ja sekin johtuu siitä, että olen harmaavarpuinen. Ja sopivasti varastoitunut talven varalle.

On sinänsä kaksinaismoralismin huipentuma, että jaksan jauhaa seksuaalisen häirinnän ärsyttävyydestä ja siitä, kuinka se on niin arkipäivää jokaisen elämässä. Ja siitä huolimatta kaipaan sitä satunnaista ”häirintää”. En lääppimistä, salakuvaamista ja törkeitä vihjauksia, vaan niitä katseita, joita itse en edes häiritsevänä koe. Lähinnä se on tuntunut mieltäylentävältä, kun saa edes  yhden sekunnin liian pitkän katseen osakseen paikassa, johon ei ole laittautunut.

Ja kuntosali on yksi sellainen paikka. En meikkaa sinne juuri koskaan, puen päälleni mitä sattuu ja irvestelen. Silti hoikempana sain enemmän huomiota, enkä ihmettele. En ole niitä naisia, joilla on upeat kasvot ilman meikkiä (etenkin tällä hetkellä näytän 45-vuotiaalta ketjupolttajalta) eikä kroppani kerää massaa ns. oikeisiin kohtiin. Anteeksi nyt vaan, mutta minussa ei ole paljoa katsottavaa :D Ja tämä ei todellakaan ole kehujen keräämistä, vaan turhanpäiväistä vikinää.

altAiCIhIHiXbXixXZAZ8Z3EdmP-gVTQPr6ka7l12HwkYRt

En ikinä uskonut tuntevani näin, mutta niin se vaan on: Hikikinkku kaipaa huomiota. Siis muiltakin kuin rakkaaltaan. En kaipaa muille flirttailua, en kaipaa millään muotoa muita miehiä mutta kaipaan joko ihailevia tai kateellisia katseita. Olen sen verta huomionhakuinen, että liian kauan rähjäraisana oleminen alkaa tosiaan käydä perusluonteeni päälle. Where is my spotlight? Where is my fan club?

Järkyttävää aina välillä muistaa, kuinka pinnallinen hupakko sitä osaa olla, vaikka maailmassa ja omassa elämässänikin löytyy niitä ihan OIKEITA ongelmia.

Olenko ainoa? Tykkääkö joku muukin, kun saa osakseen salilla katseita, joista ei paista järkytys karvis-paitaasi kohtaan?

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

16 thoughts on “Katsoisitko perääni?

 1. Varmaan sellaiset ymmärtävät, jotka eivät kauheasti huomiota yleensä saa. Itse en ole millään tapaa perinteisen kauniin tai naisellinen näköinen, muodot ovat kuin pullealla pikkupojalla ja kasvotkin valjut. Kyllä minä ihan suoraan sanottuna nautin, jos kuvittelen, että joku yhtään kattelee ”sillä silmällä”, koska normaalisti minut sivuutetaan aivan täysin niin baarissa kuin kaupungillakin ym. No, ainakaan tällä naamalla ei tartte pelätä kokevansa seksuaalista häirintää :P

  Tykkää

  1. Niinpä. On kiva tulla positiivisella tavalla huomatuksi. Toki avoin ja röyhkeä kyylääminen varmasti ahdistaisi nytkin, mutta kaipaan niitä vilkuiluja :D

   Tykkää

 2. Olen nainen, ja katsoisin, koska sulla on upeat hiukset, kaunis iho ja silmät!

  En tiedä miten pohjoisessa, mutta ainakin pk-seudulla niin moni käy salilla täydessä tällingissä ja hehkeissä spandexeissa, että ne kerää kaikki katseet :D
  Eikä kukaan huomaakaan meikäläisiä jotka treenaa aamulla ennen meikkaamista, tukka littanana, tylsissä vaatteissa, naama kirjavan punaisena, ja muu iho onkin kalmankalpea kuten marraskuussa kuulukin!

  Tykkää

  1. Joo, syynä kyllä voi olla sekin, että vaihdoin miesvaktaiselta voimannostosalilta naisvaltaiseen Elixiaan, jossa vaatehuoneessa ei voi olla koska HAJUVESIPILVI :D

   Tykkää

 3. OLE TYYTYVÄINEN. Ei ole todellakaan imartelevaa, kun lenkillä kuuluu vislailua ja vastaantulijat iskee silmää. Unelmoin siitä, että saisi treenata rauhassa…

  Tykkää

 4. Haha, ihana postaus! :D Hyvä, et pystyt myöntään tän. ;) Mä en jostain syystä nykyisin piittaa huomiosta. Varsinkaan salilla en sitä todellakaan halua! Ennemminkin silloin, kun nimenomaan on laittautunut ja tuntee näyttävänsä hyvältä, se on kivaa :D

  Tykkää

 5. Se on varmaan niin että ihminen aina haluaa sitä mitä just sillä hetkellä ei ole. Suoratukkaiset kihartaa ja luonnonkiharaiset suoristaa, tummat vaalentaa ja vaaleat värjää tummiksi. Ne ketkä saa huomiota kyllästyy, turtuu tai ahdistuu, ja jos ei saa, sitä alkaa janoamaan :)

  Tykkää

 6. Eve osu kyllä just naulan kantaan! Aina on homma pielessä, oli tilanne mikä tahansa. :D
  Ite oon ihan mukiinmenevän näkönen ja saan silloin tällöin ylimääräistä huomiota, mutta tuntuu että se on vaan tehny musta tooodella epävarman. Nykyään sitä vaan miettii vainoharhasena saliin astellessa että apua, kuinkahan moni kattoo tällä hetkellä mua tai mun persettä. Tulee ärsyttävän itsetietoiseksi, ja sitte sitä vaa kelailee ihan liikaa että miltä näyttää ja pelkää olevansa jonki tekniikkaraadin silmätikkuna kyykätessä tai mavettaessa tai jotain muuta huomiota herättävää liikettä tehdessä :D Naurettavaa.
  P.S. oot söpö ja hauska

  Tykkää

 7. Kyllä minä (naisena) tuollaisia hartioita ihailisin!

  Salilla katseet tuntuu jossain määrin imartelevilta, mutta usein alkaa stressaamaan miten ”vääräoppisesti” saatan jotain liikkeitä tehdä tai kuinka naama pikkuhiljaa alkaa lähestyä puolukan sävyjä. Mieluiten käyn huomaamattomana tekemässä juttuni ja häivyn! :)

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.