hyvinvointi

Miltäs nyt tuntuu?

Nyt tuntuu ihan kohtalaiselta. Viikon puolipakkolepo on kieltämättä tehnyt hyvää, vaikkakin voin nukkua hyvin pitkään ja väsähdän edelleen äkkiä. Joka tapauksessa olo on parempi kuin viikko sitten ja se on tärkeintä! Toki parhaiten tilanteen näkee ensi viikon aikana, kun normaali päivärytmi ja -touhut palaavat. Edelleen hetkittäin huimaileepi ja olo omituinen, mutta siihen selkeästi auttaa se, että saa mennä loikoilemaan aina kun haluaa :D

Koitan nyt kuitenkin keskittyä siihen, että olen terve ja kaikki hyvin, enkä siihen, että jotain on vialla. Tai jos jotain on vialla, se on juurikin vain se, että niskassani on jotain niin pahasti jumissa, että vaikuttaa koko yleiseen oloon :)

altAqJZPc6lvFnjOlLPiFDVzQe6B1dLe8T0okB4s3EkTmNu

Salilla kävin tällä viikolla kolme kertaa ja hyvin kevyellä otteella. Ensiksi vatsalihastreeniä sisältävä kehonhuoltopäivä, sitten tuntumaan keskittyvä jalkapäivä ja tänään turmiollinen tissipäivä. Jalassani pidin Gazozilta aiemmin tilatut Six Deucen -housut (eivät kuvassa) jotka ovat tällä hetkellä niin pinkeät päälläni, että selluliittini olemassa olo ei jää kellekään epäselväksi. Ei edes samaan aikaan salilla heiluneelle kansainvälisestikin tunnetulle muusikolle, jonka olemassa olon huomasin vasta, kun olin hänen edessään pyllistellyt pitsialkkarit vilkkuen selluhousuissani :D

Kaikesta huolimatta saleilu alkaa maistua. Vaikka en edelleenkään saa samalailla hikeä pintaan kuin ennen ja intensiteetti jää normaalia pienemmäksi, niin ainakin koen, että tuntuma alkaa palautua ja treeni menee perille. Edelleenkään kehon kontrolli ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä ne liikeradat alkaa taas löytyä.

Ensi viikolla tarkoitus palata normaalin saliohjelman pariin, mutta toki omaa oloa kuulostellen. Jos kaikki oireeni johtuvat stressistä, niin  kovin ankara ja raskas treeni tekisi vain hallaa. Positiivista on, että kehitystä on tapahtunut! Syöminen näkyy ja hyvä niin. Käsivarret alkavat erottua, vaikka paino on aika huikea ja jalat alkavat taas saada jotain muutakin muotoa kuin kraatereita. Vielä kun saisin tuon vyötäröni tuolta esiin kaivettua niin avot! Kalorien laskemista voisi alkaa harkita, mutta alle 2000 en ala todellakaan mennä ennen kuin olo on kaikin puolin normaali. Tai sitten pidän kalorit ennallaan ja lisään hieman aerobista, se lienee järkevin vaihtoehto tässä tilanteessa?

Mutta olon mukaan mennään ja onneksi ei ole kiire mihinkään!

Gazozin -25% aletarjous on voimassa enää tämän päivän!
Naputa koodikohtaan sana ”tänään
ja alennus pamahtaa voimaan.

Allerilla on alkanut joulutarjoukset! Kaikki lehdet 19,90€ ja tilausten pituus vaihtelee lehden mukaan (esim. Seiska 2 kk ja Fit-lehti 5kk) Joululahjaideaa heille, joille on vaikea ostaa joululahja! Kaupan päälle IvanaHelsingin kosmetiikkalaukkusetti.

 

2 thoughts on “Miltäs nyt tuntuu?

  1. Aihetta sivuten mua kiinnostais tietää ootko käyttänyt/käytätkö/syötkö Fastin protein pancake mixiä? Haluaisin kovasti tietää tuotteesta kokemuksia. Olen selaillut eri blogeja ja kovin moni niistä tuntuu tykkäävän, mutta kaikki ovat enemmän tai vähemmän fitness-ihmisiä. Tällä en tarkoita ettetkö sinä olisi :) vaan lähinnä sitä, että kun ei ole mikään kisadieetti päällä tms. niin osaatko tuotteesta sanoa mitään? voisiko ns. tavallinen punttailija tykätä tuotteesta? onko se keinotekoisen makuinen ym. ym.? Vastaavan valmistajan puddingit lähti meikäläisellä roskiin, koska minusta se ei ollut vanukasta maun puolesta nähnytkään… :D

    Tykkää

  2. Toivottavasti kirjoitat vielä miten kilpirauhasjuttusi etenee!! Siitä voisi olla suurikin apu toisille asiaa miettiville kuten lukijoistakin on varmasti ollut sinulle apua tässä asiassa :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.