Video · Yleinen

Löhöilyviikosta palautumista ja blogiuutisia!

 

Viime viikko oli ihan autuaan raihnainen. Makasin, löhösin ja rönttöilin vaan kaiken vapaa-aikani ja salille meneminen jäi aina suunnitteluasteelle. Söin kuitenkin kohtalaisen hyvin, vähensin vehnän määrän ihan minimiin ja iloitsin siitä, että painoni tippui kuin tippuikin puoli kiloa :D Ensimmäinen kerta aikoihin, kun paino on ilman vatsatautia tai paastoa tippunut alaspäin. Kannustaa kyllä karttamaan makaronia jatkossakin!

Perjantaina kävin Wilhelmin kanssa Amarillossa syömässä ja tilasin hampurilaisen gluteiinittomalla sämpylällä. Oli yllättävän hyvää ja todella täyttävää. Ensimmäistä kertaa ikinä jätin miltei kaikki ranskalaiset syömättä, kun menin hampparista niin ähkyyn. Harvinaista mulle, koska yleensä syön kaiken, mitä lautasella on. Mummi opetti. Sen voimallahan sitä on kasvettu.

Lauantaina mentiin kuitenkin salille, mutta päätin poiketa ohjelmastani ja tehdä hieman toiminnallisemman treenin kahvakuulan parissa. Nähtävästi korkeasykkeinen harjoitus ei ihan vielä minulle passaa, koska heikotus ja kylmä hiki tulivat tutuksi ennemmin kuin hengästymisen tuottama euforia :D Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Todennäköisesti on kuitenkin hyvä aina välillä testailla, että koska kroppa alkaa kestää taas hieman rajumpaa treeniä, eikä alkaa varoa sitä liikaa.

Sunnuntaina puolestaan keskityin keskivartaloon sekä venyttelyyn. Olen laiminlyönyt jälkimmäistä liikaa ja se alkaa näkyä liikeradoissa. Pitäisi aloittaa jonkinlainen venyttelyhaaste, niin tulisi vähän paremmin pidettyä omasta liikkuvuudestaan kiinni.

Tällä viikolla ajattelin palata tuttuun ohjelmaani. Vaikka muutos on pientä, niin vähän alkaa tuntua siltä, että elimistö toimii hieman paremmin kuin pari viikkoa sitten. Heikotus seisoskellessa/kävelyillä on jäänyt kokonaan pois ja unen tarve vähentynyt.

Blogirintamalla on myös pieni uudistus tapahtunut, sillä jatkossa YouTuben sijasta julkaisen videopostaukseni Vlogia-palvelussa! Vlogia on suomalainen sivusto, joka kokoaa yhteen kotimaisia vloggaajia laidasta laitaan ja itse keskityn siellä erityisesti Vlogtor Fenii -vlogiini. Toki myös Hikikinkkuunkin liittyviä vloggauksia voin tehdä ja aihe-ehdotuksia saa antaa :) Alla eilen julkaistu videoni, joka ei ihan tämän blogin aihepiiriin istu, mutta näettepä miltä vlogia-vloggaukset näyttävät. Laadun heikkous johtuu meikäläisestä :D

http://vlogia.com/?async=1&embed=1&video=814

 SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

2 thoughts on “Löhöilyviikosta palautumista ja blogiuutisia!

  1. Ääh, täällä toinen, joka järjestelmällisesti laiminlyö kehonhuoltoa. En ymmärrä, mikä siinä on niin vaikeeta.
    Terv. Nimimerkki ” viikonloppuna takareidet niin tukossa, ettei pystynyt liikkumaan…..”

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.