Yleinen

Sairaasti hiilaria

Otsikko kuvastaa tämän hetken ruokavaliotani :D Mikä siinä on, että kun flunssa iskee päälle, niin homma lähtee välittömästi lapasesta. Kaikki, minkä tekemiseen on käytetty jauhoja ja rasvaa on parasta, mitä ihmislapsi voi syödä. OMNOMNOMNOMNOMNOMNOM.

Kyllä, tämä viikko on mennyt nyt huonosti. Kurkkukipu ja pieni vammalämpöily ovat pitäneet minut tehokaasti penkin ja juustokakun välissä ja olo on sen mukainen: epämukava. Onneksi tämäkin flunssa taisi olla helposti ohimenevää, sillä yskä ja nuha ovat jääneet hyvin vähäisiksi. Lämpöä on kuitenkin nyt sen verran, että joudun skippaamaan tämän päivän Fitfashion-tapaamisen ja se harmittaa :(

kuva (1)

Hienoa sairastelussa on se, että minulla on ollut aikaa syventyä yhteiskunnan asioihin ja jännittää henkihieverissä tasa-arvoisen avioliitto lain puolesta. Jatkoon meni ja HYVÄ NIIN! Y-blogini puolella rustailin ajatuksiani ylös enemmänkin. Hyvä Suomi, hyvä me!

Nyt seuraavaksi jännintä tässä päivässä on se, että nukunko päikkärit vai menenkö kävelylle. Todennäköisesti nukun, koska nytkin silmät luppasee siihen malliin, että alan epäillä narkolepsiaa. Todennäköisempi syy on ylensyönti ja verensokerin romahdus. Huoh. Tämä viikko jääköön mieleeni isona epäonnistumisten sarjana ja uusi, parempi viikko alkaa jo heti huomenna, kun raahaan kroppani salille harrastamaan venyttelyä ja vatsalihaksia. Sitä ennen tosin se kauan odotettu aamuaerobinen, jota olen nyt kaksi kuukautta suunnitellut. Onneksi lääkitys alkaa toimia jo siihen malliin, ettei herääminen ole enää puoliksikaan niin raskasta kuin aikaisemmin! Ongelma on nyt vain siinä, että olen ehkä tottunut venymään sängyssä niin se sisäinen aamuvirkkuni on vähän hämillään, jos yritän pukea päälleni jotain muuta kuin peittokaapua vessaretkeä varten.

Mutta kyllä tämä tästä! En  todellakaan jätä elämänmuutosta nyt tammikuulle, kun sen ehtii saada hyvin vauhtiin jo tässä viimeisten kuukausienkin aikana. Ainakin suunta on oikea, vaikkakin mäkinen.

Black Friday -mainontaa!

3423be3019273bbe59314e46a8e3bc96_BF_ylanosto

Hyvinvoinnin Tavaratalossa paljon tuotteita alle puoleen hintaan! Itselläni meni tilaukseen mm. MSM-jauhe, koska se on taas ehditty kuluttaa loppuun :D

hikiyves

Yves Rocherilla saat puolestasi itse päättää minkä tuotteen hankit puoleen hintaan! Ensimmäinen ostoskoriin lisäämäsi tuote saa siis tuon alennuksen :) Henkilökohtaisesti suosittelen Detox-tuotteita. 

patukat800fi Fitnesstukullakin lähes kaikki tuotteet ovat vähintään -20% alennuksessa! Loppukuun ajan saat vielä astettua protskupatukkabokseja alennettuun hintaan, eli nyt vaan Questbaria nauttimaan :D

// <![CDATA[
var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(21635798)a(2351229)&#039; + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

2 thoughts on “Sairaasti hiilaria

  1. Oon kuullut että on sellaisiakin ihmisiä jotka ei flunssassa pysty syömään kun ei ruoka maistu… Mullakin aivan päin vastoin, flunssassa on pakko saada hiilaria ja paljon, ja senhän tietää mitä siitä seuraa kun flunssa jatkuu yleensä pari viikkoa. Tulisi edes joskus kunnon kuumetauti eikä aina se epämääräinen pöhnäyttävä flunssa.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.