Joulukalenteri

Hakusanajoulukalenteri: 1 – Hikikinkku

Hikikinkku
Hikikinkki
Hikihinku
Hikikinky
Hikihinkki
Hikikibkkku
Hikikinkiu

Kas siinä ensimmäinen erä mystisistä hakusanoista, joilla blogiini on päädytty. Päätin uusia tänä vuonna parin vuoden takaisin joulukalenterini, mutta Y:n sijasta täällä Hikikinkussa! Joka päivä aina aattoon asti siis esittelen enemmän tai vähemmän järkeviä hakusanoja ja teen postauksen niiden perusteella, niin jatkossa ”teini rovaniemi peppu” hakeva ei tule pettymään niin pahasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos aloitettaisiin homma siis ihan yksinkertaisesti itse blogista: Kuka on Hikikinkku? Miksi blogin nimi on Hikikinkku? Millainen blogi on Hikikinkku? Miksi Hikikinkku tarjoaa niin vähän kinkkukuvia?

Kuka on Hikikinkku?

Hikikinkku on Jenny 26v. Alunperin olen lähtöisin Sodankylästä, opiskellut Rovaniemellä ja nyt asun Tuusulassa, mutta muutan todennäköisesti vuoden vaihteessa jonnekin. En tiedä minne :D Asun yllättävää kyllä yhdessä miehen kanssa ja minulla on häneen romanttinen suhde. Meillä on yhteinen kissa, jonka nimi on enne. Ja nimi on Pässi.

Olen kasvatustieteiden maisteri, mutta en opettaja. vielä. Tarkoitukseni on suorittaa ensi vuoden aikana opettajan pedagogiset opinnot tavalla tai toisella ja jatkaa myöhemmin opinto-ohjaajan pätevöittämisopintoihin. Sitä ennen toivon pääseväni työskentelemään joko sijaisena taikka jonkin sortin viestintä-/projektitehtävissä. Toivon myös, että joskus minulle maksetaan kirjoittamisesta, koska nautin siitä. Siis maksamisesta. Ja kirjoittamisesta.

Kirjoitan myös toista blogia, joka löytyy osoitteesta www.ybyjenny.com ja se blogi on ollut pystyssä 6,5 vuotta.

Olen lievästi lihava, kohtalaisen pitkä, blondi ja reisilläni voisi valloittaa maailman. Tällä hetkellä koitan saada kilpirauhashormonini takaisin tasapainoon ja sitä kautta myös elämäntapani ja pakko sanoa, että suunta on nyt loistava!

Miksi blogin nimi on Hikikinkku?

Koska aiemmin toinen blogini oli nimeltään Ikisinkku ja halusin tämän blogin rimmaavan sen kanssa. En kokenut tarpeelliseksi sotkea pääblogiani treeni- yms. höpötyksillä, vaan tuntui luontevalta perustaa ihan uusi blogi siihen rinnalle. Bloggasin alunperin bloggerissa kun viime vuoden marraskuussa sain yhteydenoton Fitfashionilta ja minua pyydettiin siirtymään tänne! Olin lievästi sanottuna yllättynyt ja samalla innoissani ja olen edelleenkin, vaikken ehkä olekaan blogeista sieltä inspiroivimmasta päästä 8D

6tag_161113-211850

 Millainen blogi on Hikikinkku?

Hikikinkku on tasapainoa etsivän naisen tasapainottelublogi. En voi vedota minkäänlaisen asiantuntemukseen liikunnan enkä terveyden saralta, mutta pystyn kertomaan omia kokemuksiani, mielipiteitäni ja aatoksiani liittyen siihen sun tähän. Hikikinkussa on dieettailtu ja testailtu milloin mitäkin ja ehkä se tietynlainen FOCUS (esim. fitness-kisat) puuttuvat, mutta pyrin korvaamaan puuttuvan sisällön huonolla huumorilla ja rehellisellä tekstillä.

Nyt suurin asia onkin löytää se kadotettu vartalo ja saada elintavat rullaamaan taas siihen suuntaan, että kesällä voin hyppiä bikineissä tuntureilla vailla huolta huomisesta. Siihen saakka koitan hyväksyä itseni vikoineni päivineni ja saada terveyteni taas kohdalleen.

 Kaikenlaisia pikkuprojekteja toki mahtuu mukaan. Uuden vuoden lupauksia on jo tehty ja vihdoinkin pyrin pois ”laihdutan niin ja niin paljon”-ajattelusta ja koitan haastaa itseni ja kehoni vähän eri tavalla. Laihdutusblogia en suostu enää kirjoittamaan.

Miksi Hikikinkku tarjoaa niin vähän kinkkukuvia?

Koska Hikikinkun kinkku ei ole mitenkään erikoinen :D Mutta voin toki ryhdistäytyä kuvailusaralla, jos kaipaatte enemmän järisyttävää visuaalista materiaalia iloksenne.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

booztcalendar
Booztissa on joulukalenteri ja ensimmäisestä luukusta paljastui tällainen tarjous! Tiedänpä mitä hankin äidilleni joululahjaksi 8)

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20336754)a(2351229)&#039; + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

CDon-verkkokaupassakin on joulukalenteri ja ensimmäisestä luukusta paljastui tarjous koskien mm. TV-sarjoja ja bokseja, joiden hinnat nyt alkaen 9,95€! Itse naputtelin välittömästi Orange is the new blackin ostoskoriini, sillä tuota sarjaa on kehuttu niin paljon, että kait se on pakko hankkia :D

Björn Borg -verkkokaupassa on kerätty joululahjaideoita niin miehille kuin naisillekin. Toimitus ja palautus ovat ilmaisia!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.