Vaatteet · varusteet · Yhteistyö · Yleinen

Mitä sporttiselle miehelle lahjaksi? (+alekoodi Björn Borgille)

Olen ensimmäistä kertaa siinä tilanteessa, että joudun lahjomaan myös vastakkaista sukupuolta jollain muullakin kuin käsisahalla ja konjakilla (vakio-ostokseni äitini miehelle :D) Wilhelm on metsässä viihtyvä sporttityyppi, mutten haluaisi ostaa hänelle pelkästään Varustelekan tuotteita, vaan mahdollisesti jotain muutakin.

Koska hän on usein pitkilläkin metsäreissuilla ja työnsä on muutenkin fyysistä, niin alusvaatteita tuskin voi olla koskaan liikaa. Perushenkkamaukan sijasta voisi ehkä joskus panostaa myös boksereihin ja katsahdinkin hieman Björn Borgin valikoimaa

bb1-tile

Niin kovasti kuin haluaisinkin nähdä Wilhelm esimerkiksi näissä psykedeelisissä kalsareissa, niin päädyin silti keräämään tähän sellaisia tuotteita, joita hän ehkä jopa suostuisi pitämään päällään :D
Yksivärinen bokseripariskunta lähtisi matkaan alle 40eurolla, kun taas skottiparisko maksaisi 44,95€, kuten myös alaoikean jouluinen paketti, alavasemman sinipinkkioranssikombolle jää hintaa 41,95€. Äkkiseltään tuntuu aika kovalta hinnalta boksereista, mutta Björn Borgin tuotteiden laatua hän on ainakin kehunut. Koko vaan pitäisi enää selvittää :D

bb5-tile

Björn Borgin miesten urheiluvaateosasto  on ehkä hieman liian raflaavaa meikän ”oliivinvihreä on ainoa väri”-miehelleni, mutta kyllä sieltä muutamia neutraalejakin vaihtoehtoja löytyi pienellä twistillä! Wilhelm ei käytä salilla muuta kuin shortseja, niin ne olisivat takuuvarma valinta. T-paitoja kyllä kuluu ja alavasemmassa olisi hieman jopa räiskyvää väriä. Ehkä liiankin räiskyvää? Ehkä tuo basic musta olisi turvallisin vaihtoehto. Itse tykästyin kovasti tuohon kuviolliseen pitkähihaiseen ja uskon, että Wilhelm saattaisi jopa suostua pukeutumaan siihen, mutten tiedä uskallanko kokeilla :D

bb9-tile

Ihastuin kyllä ehkä eniten itse näihin kotivaatteisiin :D Muaaaah, haluan pukea heilani RUUTUPÖKSYIHIN NYT HETI! Flanelipaitaan hän ei suostu, mutta flanelipöksyt… Pakko suostua. Siniset vai rusehtavat? Myynnissä on myös valmiita pöksyt+paita-comboja! Toisaalta kalsareita hänellä aina kuluu, niin miten olisi takamusta nuolevat harmaat erotiikanlisääjät?

Hankalaa. Jotain näistä kuitenkin mahdollisesti päätyy pakettiin, mutta ei ehkä joululahjaksi vaan ”tuparilahjaksi”. Me kun muutetaan jo tässä kuussa ;)

Mulle olisi tuolta niiiin paljon helpompi shoppailla, kun minulle kelpaisi näistä sporttivaatteista oikeasti ihan mikä vaan. Yläosa muuten kokoa M ja alaosa L (ihan vaan näin tiedoksi, vinksvinks)

Björn Borgissa on nyt voimassa myös alennuskoodi, jolla saat koko loppuvuoden ajan -10% ostoksistasi! Koodi on bbtradetracker10 ja siinä ei ole minimiostosrajaa :)

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

2 thoughts on “Mitä sporttiselle miehelle lahjaksi? (+alekoodi Björn Borgille)

  1. Mä pyysin apua boksereiden valintaan viime vuonna Stockmannin miesten alusvaatteiden myyjältä. Hän kertoi sellaisen vinkin, että kannattaa selvittää tarkasti, mitä merkkiä ja mallia mies tykkää käyttää ja ostaa sitä samaa lisää vaikka eri värissä. Miehille on (ymmärrettävästi) tärkeää, että bokserit on mukavat ja myös lahkeen pituus on makuasia. Jos ostaa kalsarit, jotka on ”ihan ok”, mutta edes hieman epämukavat, ne jäävät kuulemma usein kaapin perälle odottamaan sitä hetkeä, kun muita ei yksinkertaisesti oo enää puhtaana! Esim. mun poikaystävä käyttää kalliimmista boksereista vain Calvin Kleinin tiettyä mallia :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.