Yleinen

Suosittele salia Riihimäeltä!

Shiaaat, olen ihan jäljessä nyt joulukalenterista!

Pahoittelen, tässä on nyt päällekkäin muutto ja Lapin reissu ja ties mitä hässäkkää, niin vähän jäänyt vajavaksi nämä koneella istumisen hetket. Hirveä lista minulla on valmiina koneen vierellä, että mistä tulee kirjoittaa, mutta sitten aika ja jaksaminen tekee tepposet :D Huomisellekaan en uskalla mitään luvata, kun aamusalin jälkeen suuntaan ensimmäisen muuttokuorman kanssa Riihimäelle ja siellä saattaa hyvinkin mennä iltaan, kun koitan saada heti vaatteeni vaatekaappiin yms. ettei tarvi sitten uutta vuotta viettää leippaamalla rättejäni :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutamma siis Wilhelmin kanssa Tuusulasta Riihimäelle ja siinä sivussa joudumme katkaisemaan Elixia-jäsenyytemme. Nyt edessä onkin sitten uuden salin etsiminen ja mielellään itse ainakin alan kulkea salilla ihan tuolla Riksussa!

Onko teillä suosituksia? Itse uskon, että päädymme joko Locomotioniin tai 1st gymiin, mutta pitää käydä molemmissa erikseen tutustumassa. Mieluiten sellainen sali, jossa on hyvin vapaapainoja, ryhmäliikuntaa tuskin tulen tarvitsemaan. En myöskään halua enää liittyä jäseneksi mihinkään, sillä ei todellakaan ole varmaa, että asun edes puolta vuotta Riihimäellä :D

Aukioloajat mielellään hyyyyvin laajat, suihkulla/saunalla ei niin väliä. Kuhan palvelu pelaa ja perse kasvaa niin kaikki on hyvin!

Myös muita Riksun liikuntamahdollisuuksia saa vinkkailla! Missä parhaat ulkoilureitit? Voiko tankotanssia missään? Aamu-uinteja? Mitähän vielä?

Entä parhaat ruokapaikat? Kulttuurielämykset? Nähtävyydet? :D Tuusula jäi minulle todella vieraaksi, johtuen varmaan siitä, että salilla kävin Vantaalla, harrastuksissa Järvenpäässä ja töissä Helsingissä. Nyt onneksi kaikki oleellinen taitaa keskittyä samaan kaupunkiin, niin ehkä siihen tutustuisikin paremmin :)

14 thoughts on “Suosittele salia Riihimäeltä!

 1. En itse tuosta Riihimäki-asiasta tiedä, mutta pakko sanoa – suorastaan järkytyin kuinka kaunis (ja seksikäs! :D) kuva sinusta tässä postauksessa onkaan! Hiuksesi ovat upeat, kasvot vielä kauniimmat ja se luonne kaunein – tsemppiä treeneihin! :)

  Tykkää

 2. Ai sä muutat Riihimäelle! :D Mä oon siis se pölvästi joka laittoi sulle sähköpostiakin (jonkun puhelimella kirjoitetun epämääräisen sotkuviestin) siitä kilpirauhas-asiasta. Käyn ihan siinä Riihimäen vieressä töissä, joten jos joskus kahviseura kelpaa niin vinkkaa! ^^ Ja vinkkinä sellainen paikka ihan Riksun keskustassa kuin Cafe Feeniks, tosi viihtyisä paikka jossa herkullista kahvia ja ihanat salaatit! :) Kannattaa käydä testaamassa!

  Tykkää

 3. Hei!
  Kun asuin Riihimäellä, kävin Locomotionilla. Ehdin olla pari vuotta. Voin kyllä suositella. Henkilökunta on erittäin ystävällinen ja sali itsessään moderni ja hyvin varustettu.
  Toivottavasti viihdyt Riksussa! :)

  Tykkää

 4. Oon käynyt vaan Hyvässä kunnossa ja sielläkin lähinnä ryhmäliikunnoissa, joten kuntosaleja en niin osaa suositella. Tenniskeskuksella on naisten puoli erikseen jos sillä on mitään merkitystä. Mutta sielläkin olen vain pelannut tennistä että en siitä salista kauheasti osaa sanoa :D Eiku hei uimalan sali muuten on varmaan aika halpa! Mutta vanha haha. Mä tykkään käydä lenkkeilemässä/hiihtämässä Vahteristossa ja varuskunnassa. Kulttuuria saa Riihimäeltä kyllä etsiä haha. Parnells on kiva istuskelupubi. Älä mene Papilloniin. Riksu on ihan älyttömän pieni paikka joka tulee varmasti nopeasti tutuksi. Hyviä salaatteja saa Feeniksin lisäksi myös Kulmakonditoriasta (aaaaaah ikävääää) ja Laurellilta.

  Mäkin tarjoudun kahvitteluseuraksi jos satun keväällä ehtimään visiitille ja olet vielä kulmilla. Ymmärrän kyllä jos et kauaa viihdy :D Ei vaiskaan. On Riihimäki ihan jees.

  Tykkää

 5. Ajauduin tänne alunperin lukemaan kokemuksiasi bikini challengesta, kiitos niistä! Ja koska satun Riksusta jtn tietämään niin tässä muutama ajatus.

  Kaikki edelliset kommentit pitää hyvin paikkaansa :D oon ite asunut Riksussa tosiaan noin parisenkymmentä vuotta (nykyään Hyvinkäällä), mutta tulee edelleen käytyä viikottain siellä. Lenkkipolkuja löytyy joka puolelta, riippuu mille alueelle muutat? Keskustasta löytyy uimalan vierestä pieni lenkkipätkä, joka soveltuu hyvin intervalleihin. Ite suosin Riutan (laskettelekeskus) lenkkejä. Sinne tosin on aika pitkä matka jos ei ole pyörää tai autoa käytössä. Plus heti, kun tulee lumet niin siellä voi vaan hiihtää. Uimaan pääsee aina aamu kuudesta eteenpäin. Kerta maksaa 3e ja 10xkortti 27e.

  Saleista olen kokeillut Hyvää kuntoa, Locoa ja JPJ liikuntakeskusta eli aikaisemmin mainittua ”naisten salia”. Siellä naiset saa käyttää ”miestenkin” puolta, mutta miehet ei pääse kaikkiin paikkoihin :D noista suosittelisin sulle Locoa jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa. Hyvässä kunnossa joudut sitoutumaan, mutta siellä voi harrastaa tankotanssia mitä kyselit.

  Shoppailemaan kannattaa tulla Riksun sijasta Hyvinkäälle Willaan. Suosittelen myös Kulmista kahvilana, sielt saa vaan hyvii ruokii ja juomii!

  Jos tarviit apua sopeutumisessa niin laita viestiä. Katotaan mitä keksitään :)

  Tykkää

 6. Mä oon käyny pari kertaa salilla Riksussa Loco Motionissa. Hyvät laitteet ja mm. technogymin hack löytyy, mutta paljon nuorta porukkaa ja sellanen ”näyttäytymissali”. 1st Gymillä viissiin vähän enemmän sellanen tekemisen meininki, mitä tiiän porukkaa jotka siellä käy. Siihen ite päätyisin, jos alkaisin Riihimäellä salilla käymään :-)

  Tykkää

 7. Hei,

  Ruokapaikkoista felix on ihana mutta Riksussa on myös tosi hyvä aasialainen ravintola. Aika kallis mutta tosi huippu hyvä! Kandee mennä!

  Hyi Riksun baarit, kannattaa mennä Hyvinkäälle. :) Paitsi se torni, sinne kannattaa mennä fiilisteleen. Löytyy uimalan läheltä.

  Saleista en tiedä muuta kun että 1st Gymille en menis mistään hinnasta. Epäilyttävää porukkaa oikeasti! Logossa käynyt muutaman kerran, ihan mukava!

  En tiedä tykkäätkö kirpputoreista mutta Riksusta löytyy tosi hyviä kirppiksiä! :)

  Tykkää

 8. Samoja mietteitä Riksusta, todella pieni paikka kyseessä. Itse käyn Riksussa töissä (lastentarhaope) ja asustelen Hyvinkäällä. Ja joo, shoppailemaan, syömään ja baareilemaan kannattaa melkein tulla Hyvingen puolelle. Riksussa on kyllä hyvä kirppari, Femmatori! Ja Feeniksia suosittelen minäkin. Kahviseuraa saa täältäkin, itse oon puoltoistavuotta Hyvinkäällä asunut ja onhan tää porukka täällä päin aika, noh, sisäänpäin lämpivää.

  Tykkää

 9. Asuin riksussa 16 vuotta ja sanon kyllä että toivottoman pieni ja surkee paikka. Eipä siellä oikeen mitään oo missä käydä :D Mut joo noista saleista oon kans käyny jpj:llä joka on todella pieni ja laitteet/painot todella rajoittuneet, sekä locomotionilla jossa mielestäni hyvät puitteet. Ylä- ja alakerrassa laitteita ja vapaapainoja, alhaalla cardiolaitteet sekä ylhäällä ryhmäliikuntasali, aika moderni sali.

  Tykkää

 10. Riksu on huippu paikka! Mitä ihmettä porukka täällä valittaa… Kai nyt on selvää, että ei Riihimäki mikään suurcity ole, mutta kaikkea on mitä tarvitsee. Hyvät urheilu mestat! Ladut, uimahalli, uimala, Jäähallit, Riutta… Ym. :) Ollaan nyt asuttu täällä kaksi vuotta ja ollaan oikein tyytyväisiä. Hyvä Kunto on kyllä ehdottomasti monipuolisin kuntokeskus. Locokin ihan jees! Molemmissa hyvät infrapunasaunat. ;)

  Tykkää

  1. Oooo, infrasaunaa haluanki kokeilla! :D ja samaa mieltä, tarjonta ihan riittävä mulle. Äkkiähän sieltä pääsee vaikka Tampereelle tai Hesaan jos tarve tulee :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.