Yleinen

Maas on hanki ja järvet jäässä

Lapissa!

Täällä minä olen. Ihanassa Sodankylässä, jossa jouluvalot muistuttavat hirtettyjä poronvasoja ja pelloilla ei voi enää kävellä (jos ei tykkää upota) mutta järvissä voi.

Nyt aion vain rentoutua, rentoutua ja rentoutua. Ei sillä, ettenkö olisi sitä ehtinyt tehdä ihan tarpeeksi etelässäkin :D Tarkoitukseni oli mennä tänään salille, mutta nähtävästi matkustin toissapäivän jossain influenssa-junassa, sillä yskin tällä hetkellä niin räkäistä yskää, että parempi pysyä sisällä ja erossa muista ihmisistä.

Muuten tämän matkan tarkoitus on nähtävästi triplata ruumiinpainoni. Olen syönyt jo nyt enemmän kuin viime joulupyhinä yhteensä. Sopivasti ostettiin Wilhelmin kanssa parvisänky ja siihen pitää todennäköisesti hankkia yksi ylimääräinen jalka because this bitch is heavy!

Parasta Rollossa: Cafe&Bar 21

Pyrin kuitenkin täällä ollessani saada ruokailurytmini kuriin. Olen skipannu aterioita ja vastavuoroisesti syönyt ihan älyttömästi. Viimeyönä näin unta, että söin kuusi mars-patukkaa putkeen :D Pahintahan siinä oli se, että aamulla heräsin pettyneenä, että se oli vain unta. Nyt vaan viisi ateriaa päivässä rytmiin, aineenvaihdunta kuntoon ja kohtuus kaikessa. Etenkin Mars-patukoissa.

En tiedä, jotenkin ei jaksaisi nyt stressata mistään painosta, enkä aiokaan stressata. Keskityn nyt vain lomailemaan ja siinä sivussa bongaamaan töitä kevääksi :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.