ongelmia

Sairasta kävelyä

Ooo, miksi menin syksyllä toivomaan, että tulisi kunnon flunssa. Syksyllä minulla oli useampia ”vammaflunssia” eli sellaisia, joissa oli hieman lämpöä ja pientä kipua kurkussa, mutta tauti ei ikinä tullut päälle. Nyt sitten heti Lappiin tullessani sain ihan massiivisen räkäköhäflunssan. Nenä on tukossa ja vatsalihakset timminä yskimisestä. Pisteenä iin päälle myös kohtalainen kuume, joka minun ruumiinlämmölläni on 37 astetta.

Olen unohtanut tänä vuonna ottaa myös influenssarokotuksen elikkäs sikapiikin. Astmaatikkona sekin voi ajaa minut sairaalakuntoon ja paraneminen on hidasta, mutta ehkä kävisi tuuri, enkä siihen sairastuisi. Tämä saa olla tämän talven viimonen limaviikko.

Kävin tänään kuitenkin päivän”valon” aikaan lyhyellä kävelyllä. Pituus huikeat kaksi kilometriä, mutta pidempään en olisi halunnut/uskaltanutkaan kävellä vielä tänään. Kummasti raitis ilma piristää ja kehoa, mutta täytyy pitää tietty hitaus matkassa ainakin niin kauan kun lämpöä.

Tämä on ollut kyllä yksi sairausvuosi, mutta ehkäpä tämän virallisen sairausviikon jälkeen olo on sitten ihan tosissaan terve, kuten alkoi olla jo ennen tätä flunssaa. Ehkä myös pitkästä aikaa kunnolla flunssaan sairastuminen kertoo siitäkin, että kroppa on nyt tarpeeksi ”terve” sairastuakseen, kun aiemmin terveet jaksotkin ovat tuntuneet vain huonoilta flunssajatkoilta.

Ehkäpä ensi vuosi olisi taas yhtä energian ja terveyden ylistystä tässäkin blogissa, alkaa kyllästyttää itseänikin tämä jatkuva matalapaineesta valittaminen :D Onneksi alkaa kuitenkin tuntua joululta kun on lunta ja OIKEASTI pimeää. Riihimäki ja Tuusula eivät ole kaamosta nähneetkään ja samaa toki voi moni Utsjokilainen sanoa Sodankylästä :D Täytyy kyllä joku vuosi käydä lyhyellä reissulla aivan pohjoisrajalla niin näkee millainen on oikea kaamoksien kaamos!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.