Kilpirauhastelua · Yleinen

Joulu lähenee, kroppa virkenee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku ei vielä tiennyt niin nyt tietää: minä keksin itse sanoja omiin tarpeisiini. Vai onko virkenee muka oikeaa suomea?

Anyhow, olo tosiaan kohenee päivä päivältä! Tänään koin myös iloisen yllätyksen (miehet, juoskaa!) vessassa, kun monta kuukautta kadoksissa olleet konkreettiset todisteet naisten päivistä palasivat! Wuuhuu! Toki aiemmin pistin niiden poissa olon vain kierukan piikkiin, mutta luin, että kilppariongelmat voivat myös johtaa kuukautisten pois jääntiin. Ja nyt: reilu kuukausi lääkityksen aloittamisesta-> menkat is back (vaatimattomina mutta saavat sellaisina pysyäkin). Väittäisin, että 1+1 = 2.

Ihanaa saada jotain selkeää merkkiä siitä, että suunta on oikea, enkä vain kuvittele muuttuvani askel askeleelta pirteämmäksi ja rasittavammaksi.

Kiitos muuten tosi, tosi, tosi paljon edellisen tekstini kommenteista <3 Niitä oli aivan ihana lukea ja tokkiinsa uusiakin saa jättää! En kuulu niihin bloggaajiin, jotka murehtivat kommenttien määrästä mutta totta kai on ihanaa saada etenkin itselle tärkeisiin postauksiin näkyvää merkkiä ja palautetta lukijoiltakin. Kiitos, olette ihania <3 Myös sinä, joka olet pomppinut riemusta kattoon koko lihomiseni ajan. Harmi vain, että olen silti seksikäs, HÄÄ HÄÄ.

Joo, tuollaisten mystisten lauseiden upottaminen blogipostauksiin on parasta viihdettä, sillä vaikka en edes osoita niitä kellekään oikeasti niin tiedän, että muutama ihminen on aivan varma, että tarkoitan heitä.

Ja he ovat oikeassa.

Vai ovatko?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään kävin jälleen lyhyehköllä kävelyllä. Olen unohtanut täysin, kuinka JÄÄTÄVÄN KYLMÄ -7 astetta on :D Naurettavaa, sillä pukeudun tuhanteen vaatekerrokseen ja olin varma, että nenäni tippuu päästä. Siis minä, joka olen kävellyt kouluun joka vuosi vähintään viikon ajan -30 asteen pakkasessa ja kerran -52 asteen hyytävässä kylmyydessä. Niin se vaan etelä muuttaa ihmistä, vaikka pakko myöntää, että Helsingin tuuli on ihan omaa luokkaansa. Se, jos mikä, on hyytävä.

Yskä ja nuha ovat edelleen aika valloittavat, mutta ajattelin silti mennä huomenna salille aamusta. Todennäköisesti treenaan olkapäät ja ojentajat, sillä se on treeneistäni kevyin näin keuhkojen kannalta. Kovin en uskalla vielä hengästyä, kun en jälkitauteja itselleni halua. Tarkoitus on nähdä myös hyvää ystävääni kahvittelun merkeissä :) mielelläni menisin tapaamaan samalla kertaa hänen tytärtään eli meikän kummityttöä, mutta ehkä joulun alla pitää välttää vierailuja lasten luona kun ei varmuudella ole 100 % tartuntavaaran ulkopuolella.

Latasin muuten tablettiini sovelluksen, joka nauhoittaa yön aikana päästämäni äänet. Nähtävästi minä sittenkin kuorsaan. Aika hiljaa, mutta kuorsaan silti. Wilhelm ei olekaan valehdellut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoulukiloista en jaksa stressata ollenkaan. En edes miettiä, mitä suuhuni pistän. Yllättävää kyllä muutamaa ihmeellistä ”Syön kaikki murot mitkä löydän” ja ”TAPAN JOS EN SAA SUKLAATA”-kohtausta lukuunottamatta olen syönyt itseasiassa todella puhtaasti ja nätisti. (Ja nyt ajateltuna nuo kohtaukset menee suoraan PMS:n piikkiin) Eilen itseasiassa vedin kokonaisen kurkun poskeeni ja huuhtelin sen alas salaatinlehdillä ja tämä vain siksi, että teki mieli. Kun energiaa on jälleen, niin jatkuva napostelun tarve jää pois.

Mutta lihon silti varmasti seuraavan viikon aikana. Se on kirjoitettu jo tähtiin.

Nimetön

Houhouhou! Jos lisäaineravinnekaappi ei ole valmiina vielä The Tammikuuta varten, niin nyt Sportsnutritionilta saa -10% alennuksn kaikista tuotteista tämän viikonlopun ajan koodlla JOULU14

Lisäksi Hyvinvoinnin Tavaratalon Joulupuodin ale kiihtyy. Enää ei jouluksi ehdi tilaukset perille, mutta tulevat silti hyvissä ajoin ennen ensi vuotta! Tarjouksessa mm. Raakasuklaan valmistuspaketti, Puhdistamon MCT-öljy ja iso tölkki luomu kookosöljyä :)

6 thoughts on “Joulu lähenee, kroppa virkenee

 1. Jeah, hyvä, että kroppa toimii taas niinku kuuluu! :) Toivottavasti olo kohenee muutenkin pian ja saat nauttia joulusta täysillä!

  Tykkää

 2. Mahtavaa kuulla että voit paremmin (vaikka flunssa vaivaakin, mutta sitä on liikkeellä, KAIKILLA…)! Kirjoituksesi ovat edelleen ihanan aitoja ja siksi mielenkiintoisia ja samastuttavia. Sitä paitsi olet hottis!

  Tänne eteläänkin on luvattu -7 ja lumisadetta, kuinkahan tästä selvitään ;)

  Ihanaa joulun aikaa!

  Tykkää

 3. Siskoni käyttää aina ihan omia sanontoja. Mm. ”Älä lyö mun sanoja sun pussiin” ”Nilkka kohti uusia seikkailuja” ”Älä heitä kankkua kaivoon” Virkenee kuulostaa siis aivan tutulta ja hyväksyttävältä termiltä :D
  Hyvä että vointi kohentunut!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.