Yleinen

Taikoja uuden vuoden yöksi!

Terve! Onpa vaan ollu harvinaisen fatnessjoulu :D Siitä lisää myöhemmin, samoin kuin uuden vuoden lupauksista ynnä muusta! En oikein ole malttanut koneella paljoa istuskella, mutta Wilhelm lähtee ylihuomenna viikonlopuksi reissuun, niin sitten minäkin maltan ehkä istua alas ja hoidella omia hommiani :)

Nyt kuitenkin pitää perinteisesti jakaa nämä uuden vuoden ennustukset, joita jokainen tykönänsä voi tehdä!

tina2014

Oma tinanihan oli vuosi sitten ilmiselvä ankka tahi hanhi tahi sorsa, joka oli työkseen tukkijätkä. Kirjojen mukaan se meinaa rahaa ja matkustusta. Rahaa ei pahemmin ollut, mutta matkusteltuahan tuli niin Venäjällä, Espanjassa kuin Uudellamaallakin :D

Kuppiennustus lupaili minulle suurta rakkautta, muuttoa ja lemmikkiä. Yllättävää kyllä rakastuin, muutin kauas pois ja ostin kissan. Ei siis hullummin mennyt se :D

Kuppi-ennustus

Hanki n. 6 samanlaista kahvikuppia, sekä kuusi pikkuesinettä, joille annat merkitykset. Esimerkiksi
Sydän = rakkautta luvassa
Ankkuri = Vakavaa sitoutumista joko rakkaudessa, ammatissa jne.
Kenkä = Uudet kengät / sairastuminen
Avain = Uusi asunto/sisustus
Kolikko = Rikastumista
Musta nauha = Surua
Pikkuauto = Matkustelua
Pikku-ukko = Seksiä

jnejnejne.
Esineet voivat olla mitä hyvänsä ja tarkoittaa oikeastaan mitä hyvänsä. Kunhan teette selväksi, että mikä tarkoittaa mitäkin.
Sitten esineet kuppien alle ja kupit sekoitetaan niin, ettei kukaan enää tiedä missä on mikäkin. Sen jälkeen henkilö valitsee kolme kuppia, joiden alla olevat kolme esinettä kertovat ensi vuoden merkittävimmät asiat. Sen jälkeen kupit taas sekoitetaan ja seuraava henkilö valitsee kolme esinettä ja näin jatkuu, kunnes kaikki ovat ennustuksensa saaneet.

* * * * *

Jos haluat tietää kuinka monen vuoden kuluttua menet naimisiin, niin sido kultasormus omaan hiukseesi (jos olet lyhythiuksinen, niin saat lainata kaverin hiusta, kunhan höngit siihen omaa energiaasi. Important stuff). Riiputa sormusta vesilasin sisällä ja odota, kun sormus alkaa kilahdella lasin reunoihin. Niin monta kilahdusta kun kuuluu, niin niin monen vuoden kuluttua menet naimisiin (tai kihloihin, tai löydät sen oikean, riippuu mitä haluat kysyä)

* * * * *

Nuku yösi kolikko tyynyn alla, niin näet unta ensi vuotesi merkkimiehestä/naisesta

* * * * *

Kuukausi-ennusteet saat, kun nostat joka kuukaudelle oman oraakkelikorttinsa tai pelikorttinsa. Peruspelikorttien merkitykset voit nähdä vaikka tältä sivulta.

* * * * *

Seiso pimeässä huoneessa peilin edessä, niin voit nähdä vilahduksen tulevasta kumppanistasi.
Sama toimii, jos seisot/istut pimeässä huoneessa kaksi kynttilää selkäsi takana
(Toim. Huom. Näitä minä en ole kokeillut. Liian jännittävää)

* * * * *

Pyri siihen, että ensimmäinen vieras uuden vuoden puolella on isokokoinen mies, se tietää hyvää onnea. Nainen taas ei tiedä yhtä hyvää, sillä mitä vanhempi nainen = sen huonompi onni. Ei siis mummoja kylään huomenna.

* * * * *

Uuden vuoden aattona eikä päivänä saa olla nälissään, sillä se tuo huonoa onnea. Vatsat siis täyteen tänään ja mammuttina baariin! Siellä on pimeää, ei kukaan välitä.

* * * * *

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Fit-lehti täyttää vuosia ja nyt puolen vuoden lehdet voi saada synttärihintaan 19,90 €! Tilaajalahjaksi voit valita joko jopa treenikassiksi sopivan Aarikan putkikassin taikka mineraalimeikkisetin. Itsellä Fit:n tilaus loppui tuossa loka-marraskuussa ja sopivasti tässä on näpsäkälle salikassille tarvetta, niin ei liene ihme, että lähti tilaus vetämään? :D TÄSTÄ tilaamaan!

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.