Yleinen

Sali valittu ja kuulumisia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TERVE!

Onko taas hieman väsymystä ilmassa, kun uudenlainen arki on alkanut? :D On ihanaa, kun on syy herätä joka aamu 6:30, mutta äkillinen vastuu ja vähän aiempaa tiukempi päivärytmi ovat luoneet myös omalla tavallaan positiivista väsymystä. Eilenkin menin petiin lukemaan kello kahdeksan ja sieltä Wilhelm minut puolen tunnin päästä jo kuorsaamasta ja kuorsasinkin lähes keskeyttämättä aamuun. Ehkä unensaantiin on auttanut sekin, että olen nyt ollut jo VIIKON juomatta energiajuomia ja päivisin joudun olemaan välillä myös pihalla :D Huomennakin tulen olemaan suurimman osan päivästä ulkona ja sen vuoksi piti ostaa uusi kunnollinen urheilutalvitakki, koska meikän vanha toppatakki tuulee vanhuuttaan läpi.

Kehonhuoltoon pitäisi kyllä panostaa, nyt sitä on vaan tuntunut iltaisin olonsa niin reporangaksi, että ajatuskin putkirullailusta tökkii. Yllättäen jopa venyttely tuntuu liian raskaalta, mutta ehkä tämän postauksen jälkeen vähän virkistyisi.

Salilla taas tuli käytyä eilen! Locomotion-sali Riksussa tarjoaa tammikuussa jäsenyyden täysin ilman liittymismaksua ynnä muita ylimääräisiä, niin päädyttiin sitten sinne. Lisäksi ajatus infrapunasaunasta houkutti mahoton. Yllättävää kyllä sali ei ollut täysin tukossa eilen etenkään alakerrasta, joka on selkeästi enemmän ”miesten paikka” irtopaineineen. Sainkin olla sen reilun tunnin ainoana naisena siellä, kun taas yläkerrasta ei paljoa muita kuin naisia löytynytkään. Laitevaihtoehtoja on runsaasti, mutta hieman harmittaa, että tiettyä laitetta on vain yksi per kerros. Penkille ja smithille siis voi joutua jonottamaan, mutta eikhän sitä seleviä.

Treenattiin molemmat rintaa ja käsiä ja sen kyllä tosiaankin tuntee nyt. Huomenna on tarkoitus mennä leventämään selkää. Jalkapäivän jätän suosiolla lauantaille, kun hävettäisi klenkata töissä kuin mummo seuraavana päivänä. Tosin taitaa lauantain jalkapäivä olla pahimmillaan maanantaina :D Aiiiijjjumalauta.

Ah niin! Joudun myös luistelemaan. Not cool. En ole luistellut kymmeneen vuoteen ja tarkoitus olisi viikonloppuna kokeilla, että miten se sujuu tällä hetkellä. Kypärä on pakko olla päässä, jos haluan säilyä hengissä synttäreilleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täytyy reipastua myös sali- ja treenikuvien kanssa, niin saadaan vähän enemmän asiaankuuluvaa materiaalia tähänkin blogiin. Ei nämä selfie-pällistelyt pahemmin taida kiehtoa ketään lukijoista :D Paljon postausideoita mulla on jo nyt hautumassa ja lisää saa ehdotella! Näitä ainakin (edelleen) tulossa

MSM – pitkäaikaisvaikutukset
Ruokavalio avuksi kilpirauhasen vajaatoimintaan
Muscle Challenge -viikkokatsaus
Saletisti lihottava kookossuklaamutakakkuresepti
Energiajuomat kiellettävä alaikäisiltä (sorry babes!)
Putkirullalla yläselkä auki
Miehen kanssa salilla
Naisena miesten salilla
Wilhelm tells  Muscle Challenge kokemuksia

Ja toki noiden ”asiallisten” postausten lisäksi tulossa paljon höpötystä, kuulumisia ja ehkäpä vähän huumoriakin. Ymmärrätte varmaan, että nyt kun koitan vaan lähinnä päästä sisälle työhöni, niin blogit vähän unohtuu, mutta en ole mihinkään katoamassa!

Saa muutes ehdottaa postausideoita!

Yves Rocher tukee nyt kaikkia uuden vuoden lupausten pitämisessä ja tarjoaa erilaisia vartalonmuokkaussettejä alennettuun hintaan alkaen 13.90€ Sieltä vaan valkkaamaan itselleen sopivin detox-kuuri tahi kiinteyttävä voide TAHI molemmat. Kuorintakäsineet tulevat monessa setissä mukana! Jausaa.

Hyvinvoinnin Tavaratalossa on loppiaisviikon kunniaksi -15% alennus koko valikoimasta aina sunnuntaihin saakka! Lisäksi KOLMEN Nutrilett-tuotteen ostajalle kuukauden Yoogaia-jäsenyys kaupan päälle.

6 thoughts on “Sali valittu ja kuulumisia

 1. Näitä postauksia jään eniten odottamaan:

  Miehen kanssa salilla
  Naisena miesten salilla

  Lisäksi haluisin kuulla jotain uudesta työstäsi…

  Tykkää

   1. Sama juttu, noi kuulostaa huipuilta! Mennään joku päivä treenaamaan niin voit kirjoittaa ”naisen kanssa salilla” :D mä haluaisin postauksen sun unelmien häistä!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.