Kuntosali

Sikapiikin jälkeen salille – loistava idea!

Tänään kävin sikapiikillä. Minulla on rasitusastma ja näin ollen kuulun siihen ryhmään, jolle influenssapiikkiä suositellaan (vaikkei se tänä vuonna välttis suojaakaan niin kuin pitäisi). Olen muuttojen vuoksi unohtanut otatuttaa sen jo aiemmin, mutta nyt sitten onneksi hoisin sen juuri ennen töiden alkamista. Olo oli päivän ihan jees, mitä nyt hieman väsytti ja ajatus pätki.

Halusin töiden jälkeen ihan ehdottomasti päästä salille, koska selkäni ja niskani ovat olleet nyt aika jännittyneitä. Hyvä selkäpäivä aukaisee tuota jännitystä paremmin kuin uskoisi ja vedinkin EEPPISEN selkäpäivän :D IKINÄ en ole saanut noin hyvää tuntumaa! Lapojen välistä suoraan pursusi rasvaa kun soudin, vedin, kiskoin ja ärisin. Sarjojen välissä jopa tärisin oikeista paikoista, kun tuntuma oli juuri siivissä eikä pelkästään kyynärvarsissa.

Toki nyt ajateltuna tärinä saattoi johtua siitäkin, että menin treenaamaan raskasta treeniä samana päivänä, kun sain puolikuntoisia influenssaviruksia elimistööni.

Salin jälkeen olen ollut aivan vetämätön ja nyt sitten kylmää ja kurkku hieman kipeähkö. Todennäköisesti huominen lihasjumikin selässä tulee olemaan treenin tavoin EEPPINEN. Toivon kuitenkin, että tämä pieni ”kuumeinen olo” johtuu pelkästään tuosta rokotteesta eikä siitä, että onnistuin soutamaan vastustuskykyni hetkeksi niin alas, että joku virus päätti viimeisillä voimillaan vallata kehoni.

Aamullahan se nähdään!

Btw. Olen löytänyt luistelun ilon! Olen aivan surkea siinä, mutta tarkoitus herättää vanhat taidot (aika vajaat ne kyllä ovat olleet) taas henkiin ja harrastaa kyseistä lajia vähän useamminkin. Mahtavaa keskivartalotreeniä se tasapainottelu :D

 Katsoa jos sitä seuraavaksi innostuisi vaikkapa hiihdosta. En tosin tiedä miten se täällä Riihimäen lakeuksilla onnistuu, kun nytkin luvataan taas nollakelejä ja vesisateita loppuviikoksi. Samaan aikaan kotiseudullani pakkanen on astetta vaille -40 niin tasan ei mene onnenlahjat.

FIT-lehden synttäritarjous on enää jonkin aikaa voimassa! Vielä ehtii tilata puolen vuoden lehdet alle kahdellakympillä ja valita lahjaksi joko putkikassin tai meikkisetin :)

2 thoughts on “Sikapiikin jälkeen salille – loistava idea!

  1. Heiii! ootkohan uudessa Maikkarin ”jatkuu”-pätkässä missä jengi potkuroi? :D ihan siun näkönen tyttö siinä!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.