Yleinen

No mutta pitkästä aikoo!

Nyt on jäänyt blogit kyllä hunningolle! Työt imevät yllättävänkin paljon energiaa ja iltaisin ei tee muuta mieli kuin möllöttää sohvalla ja katsoa turhia ohjelmia. Nyt sain sentään raahattua läppärin tähän seurakseni, niin tulee kerrottua vähän myös kuulumisia!

 

10948732_1387042811603859_1433608207_n

Viime viikolla tuli pyörähdettyä Lapissa autoa hakemassa. Kerettiin myös ajaa kelkalla ja ruokkia poroja. Sunnuntaina sitten vuorossa 12 tuntia autossa istumista Sodankylästä Riihimäelle. Nyt viikot ovat menneetkin töiden ja toipilaisuuden kanssa, enkä pahemmin ole urheillut, mitä nyt hieman olosuhteiden pakosta :D

Salilla en ole käynyt, tänään tosin olisi tarkoitus mennä käymään iltasalilla. Yskin edelleen todella paljon, enkä mielelläni hengästyisi raskaasti, joten taidan tehdä vain hieman keskivartaloa ja sitten istua infrapunasaunassa nollaamassa aivoja. Koska viime viikonloppu meni reissussa niin tuntuu, etten ole ehtinyt yhtään hengästääkään tässä. Seuraavaa perjantaita odotellessa!

Ruokailutkin ovat menneet aika… Huonosti. Kiire, väsymys, reissaaminen, sairastelu… Snickersiä on kulunut ja Mäkkärin drive-in oli ystävä viikonloppuna. Onneksi nyt alkaa tuntuakin siltä, että RIITTÄÄ ja olen himoinnut aamupuuroa ja salaattia. Rytmi pitää vaan saada taas kuntoon, niin eiköhän se tästä lähde. Siitä olen ylpeä, että energiajuomalakkoni on kestänyt kohta kuukauden, enkä ole sortunut kertaakaan! :) Välillä olen nautiskellut pepsimaxia tai vastaavaa, mutta sitä ei todellakaan tee mieli usein. Kahvinjuontikin aika satunnaista.

Tuosta energiajuomalakosta pitää kirjoitella vielä erikseen, mutta oon kyllä tyytyväinen. Rahaa säästyy, hampaat kiittää ja ehkä myös selluliitti. En ole pahemmin peiliä vilkuillut :D Mittojakaan en ole ottanut, mutta ensi viikolla tarkoitus kun on kuukausi takana! Mielenkiintoista nähdä, onko mitään muutosta tullut. Influenssa pilasi kyllä hieman menoa, mutta on tässä vielä viikko aikaa tehdä korjausliikkeitä ja saada nestepöhöä veke.

Hirveesti vaan vettä naamaan ja palata hitaanpuoleisesti salille.

One thought on “No mutta pitkästä aikoo!

  1. Hei!

    Nyt on kommentoitava kun teit onneksi ”paluun” :) oon laiska kirjotteleen kommenttia yleensä (ehkä kerran kommentoinu sinun toista blogia) mutta haluan sanoa:
    KIITOS ku pietät tätä ja älä vaan lopeta! Seurasin kulttihahmoa Voimariini ja olin lähes surun murtama ko se lopetti kaikki bloggailuhommat… Sinun blogi muistuttaa eniten Voimariinin fiilistä! Se tyyli millä kerrot ja elät reenejä ja tätä punttailuelämää…. Rehellistä ja maanläheistä ja inspiroivaa ja kotoista. Kiitos kiitos kiitos, ja ruusuja! Mukavaa viikkoa! :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.