Yleinen

#Herkutonhelmikuu

Tänään se alkaa.

Herkuton helmikuu

Tarkoituksenani on selvitä kokonaisesta kuukaudesta (luonnollisesti valitsin lyhimmän) ilman herkkujen ostamista.

instaaPari muuttujaa päästän silti matkaani mukaan. Tässä kuussa meillä on edessä vähän pidempi reissu Lappiin ja siinä sivussa käydään niin minun kuin Wilhelminkin mummiloissa. Turha edes odottaa, että uskallan sanoa ei oman mummini tai isoanopin kahvitarjoilulle :D Samaten Wilhelm täyttää reilun viikon päästä vuosia ja käydään sen kunniaksi syömässä.

Omalla kohdallani #herkutonhelmikuu tarkoittaa siis sitä, etten aio ostaa lainkan herkkuja. Herkuiksi lasketaan kaikki pullat, suklaapatukat ja -levyt, karkkipussit ja kalorilimsat yms. Ah niin, ja toki myös roskaruoka! En myöskään puputa hysteeriseen tahtiin työpaikalla tarjottuja pullia vaan pyrin kieltäytymään täsmällisesti kaikista, myös omalla pullavuorollani :D

Tarkoitukseni on haastaa itseni ja saada onnistumisen elämyksiä siinä, missä usein koen vain epäonnistumista. Haluan päästä eroon herkutteluhimostani ja saada turhat nesteet taas pois kropastani. Haluan mahtua housuihini mykavammin ja laajentaa vaatekaappini käyttökapasiteettia huomattavasti.

Haastankin mukaan myös sinut, joka koet tarpeelliseksi pistää herkuttelun aisoihin! Yleisiä sääntöjä ei ole, vaan jokainen itse tietää millainen herkuttomuus omaan elämäntilanteeseen ja luonteelle passaa parhaiten.

Instagramiin ajattelin tagata omat haasteeseen liittyvät kuvani #herkutonhelmikuu-tagin alle ja sitä kautta seurailla myös muita. Sinne vaan kaikki herkkujen korvikkeet ja onnistumisen hetket talteen! Kyllä tästä selvitään, joko yksin tai yhdessä :)

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

 

10 thoughts on “#Herkutonhelmikuu

 1. Jee, tsemppiä!!! :) Usko pois, se on yllättävän helppoa, ku selviät ekasta viikosta…. Ja varsinki viikonlopusta :D Ite oon ollu koko alkuvuoden syömättä karkkia ja muita herkkuja! Aluks kyllä tuntu, et viikonloppu ei oo viikonloppu ilman kympin pussia makuunin karkkeja :D Mut kyl se siitä sit lähti…. Ens viikonloppuna juhlitaan miehen kans meijän vuosipäivää ja ainut asia mitä haluan on pizza ja kunnon pussi irtokarkkeja :P

  -Laura-

  Tykkää

 2. Mä aloin karppaamaan kuukausi sitten, niin kaikki hiilihydraatit on nyt kiellettyjä. YYYY haluan suklaata :D Ja pepsiä. Ja ihan mitä vaan hyvää :D
  Tsemppiä! :)

  Tykkää

 3. Tsemppiä ja taistelutahtoa!! Alku on luultavasti vaikeaa, tulee se päivä kun väsyttää ja stressaa ja herkkuhimo on kaiken valtaava, mutta sun mieli on luja ja vahvempi kuin keho! Usko itseesi, pystyt siihen, battery-lakko todistaa sun lujuuden :)

  Tykkää

 4. Kyllä se siitä lähtee, tsemppiä!
  Mulla on ollut nyt vuoden alusta niin, että lauantaina saa syödä herkkuja. Sokeriset on mulle erityisen pahoja, mutta olen vähentänyt noutoruuan syömistä myös su-pe huomattavasti, ennen saatoin hakea neljänäkin iltana viikossa kinkkiä tai kebua tai grillimättöä… :P Laiskuuttani!
  Oon ennenkin yrittänyt saada karkkipäivää pidettyä, mutta jotenkin sen on aina onnistunut möhlimään. Vielä kuukausi olisi ainakin edessä. :) Tietenkin paras olisi, jos karkkipäivästä lipsuminen olisi ehdoton poikkeus, tämän jälkeenkin kun olisi suotavaa muutama kilo ja sentti karistaa. Me tehdään muuten kaverin kanssa niin, että otetaan kerran viikossa edestä ja sivulta kuvat ja laitetaan ne toisillemme. Ite en omista puntaria, mutta parin kolmen viikon välein mittaan vyötärönympäryksen. Sekin raportoidaan laihisbuddylle. Minusta tämä on ehkä paras kannustin, esim. viime kuvassa oli hieman pönäkämpi Inna kuin edellisessä, ja se inspiroi välittömästi petraamaan tällä viikolla.

  On kiva tietää, ettei ole yksin tässä projektissa, ja joku muukin kärvistelee himojensa kourissa. :D

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.