Yleinen

Neiti suosittu on alkanut hikoilla

Olin lentää persiilleni eilen, kun Punttimimmi huikkasi Facebookissa, että blogini on Fitfashionin suosituimpien joukossa :D En olisi todellakaan uskonut, että niin käy juuri sinä kuukautena, kun postasin todella vähän ja keskityin ihan muuhun kuin fitti-touhuihin. Nähtävästi omintakeinen ja influenssahöyryinen lihomiseni vetää puoleensa muita samanhenkisiä ja nyt päästiin astetta kovempaan seuraan! Iso kiitos siis kaikille lukijoilleni, tämäkin oli ihan teidän ansiotanne <3

IMG-20150131-WA0002Sairastelun jälkeen on päästy taas salille ja en tiedä onko syynä ollut hillitön hiilari- ja rasvatankkaus vaiko puhtaasti levänneisyys, mutta nyt takana on kaksi aivan mielettömän hyvää treeniä! Rintapäivänä tapoin tissini tehokkaasti ja voimataso oli yllättävää kyllä ihan ennallaan. 40 kiloa oli sarjapainona jopa niin kevyen tuntoinen, että pakko se on alkaa testailla meneekö ensi viikolla 45 3×6 (teen 2×8-10 ja sitten 3×6)

Ja meneehän se, kun laitetaan menemään. Woot woot!

Tänään sitten pystypunnerruksissa pääsin taas mukavasti 14kg/käsi, niissä painoissa ei olla melkein vuoteen oltukaan. Selvästi kilpparilääke auttaa, kun sekä vireys- että voimat alkaa palautua. En ole enää sellainen harmaa mato, joka vaan ryömii eteenpäin vastahakoisesti. Oon härkä!

Tarkoitukseni oli tässä kuussa jo aloittaa hieman alakroppapainotteisempi ja kaloreita kuluttavampi ohjelma, mutta nyt kun alan saada painot vuoden takaiseen loistoonsa, niin en todellakaan malta. Helmikuu menee vielä tällä Muscle Challenge -ohjelmalla ja sitten onkin hyvä hetki alkaa kiduttaa alaosastoa. Yläkroppani on muutenkin kehityksessä edellä ja entinen päärynä alkaa muuttua T-kirjaimeksi.

Anyhow! Parasta kuitenkin on se, että nyt olen myös HIKOILLUT käsitreenien aikana! Sitä ihmettä onkin odoteltu! Jalkojen kohdalla hiki on jo kirvonnut, mutta nyt siltä ei voi säästyä enää yläkroppapäivinäkään. Nyt hiki ei myöskään jää pieniksi pisteiksi otsalle, vaan armeliaasti valuu oikeaan silmääni kesken sarjojen tuottamaan ihanaa fitness-tuskaa. Hikoilun merkitystä ei tajua ennen kuin sen menettää. Treenit tuntuvat heti tehokkaammilta, kun loppuvenyttelyjen aikana voi kuvitella kelluvansa valtameressä.

Pitää nyt pitää vaan pää kylmänä, eikä lähteä repimään itseään liikaa minnekään. Aerobisia treenejä en ota vieläkään erikseen mukaan, etenkin kun tammikuu oli influenssan vuoksi vähän pirstaleinen treenien osalta. Tarkoitus olisi kuitenkin alkaa kävellä salimatkat ja säästää hieman luontoa ja maaliskuussa aloittaa lenkkeily muutenkin. Haluaisin tänä vuonna juosta sen 5K ja nyt kun asun etelän lämmössä, niin täällä hölköttelyn voi aloittaa sulalla maalla todennäköisesti jo ensi kuussa.

Hullua!

RINTA-/KÄSIPÄIVÄ

Penkkipunnerrus
Vinopenkki käsipainoilla
Ristikkäistalja + se puristuskone
Ojentajatalja
Dippi+ranskalainen punnerrus
Habakääntö
Haba istuen

OLKAPÄÄT JA VATSAT

Pitkä lämmittely
Pystypunnerrus smithissä/laitteessa
Pystysoutu
Vipunostot istuen
Takaolat taljassa
Takaolat laitteessa/seisten
Etuolat istuen
Rinnalleveto ja työntö ylös
Vatsat miten sattuu

 

KuntoPlus tarjoaa kolme numeroa ja aktiivisuusrannekkeen yhteishintaan 16,90€!

MeNaiset Sport-lehteä saisi vuorostaan kotiinsa puolen vuoden ajan hintaan 25€ ja kaupan päälle joko kosmetiikkaa tai koruja :)

 

2 thoughts on “Neiti suosittu on alkanut hikoilla

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.