Yleinen

Miten meni näin niinkus omasta mielestä?

hikikinkkuuu

 Joskus olisi kiva asua Strömssössä, vaan eipä sitä voi liikaa Riihimäeltä vaatia :D Herkuton helmikuu tuntui olevan enemmänkin ”syö ja juo niin paljon kuin jaksat”-erikoiskuukausi. Onneksi tässä on vielä HETKI aikaa tehdä korjausliikkeitä ja alkukuukin meni hyvin, että ainakin osittain olen onnistunut. Kröhöm. Päätin kuitenkin nyt itsepintaisesti jatkaa herkkuostoslakkoani aina pääsiäiseen saakka ja onneksi sitä ennen ei olekaan kukaan mummo tyrkyttämässä minulle mitään syötävää ja juotavaa.

Ja etten itse ole liian yes-miäs. Täyskieltäytyminen ei ole minulle sopiva juttu, mutta pitäisi sitä nyt osata itse olla ostamatta lisää shittiä kaiken shitin lisäksi ja olla vetämättä övereitä aina kuin naaman edessä on jotain muuta kuin kanaa ja parsakaalia.

Ruuat sikseen. Onneksi treenit sujuu! Penkistä 50 kiloa alkaa tuntua jo kohtalaisen kevyeltä, mutta 55 on edelleen hivenen liian raskas. Täytyy vielä ensi viikolla kokeilla sitä ennätystä ilman, että vedän maksimitoistomäärät 45, 47,5, 50 ja 52,5 kiloilla. Myös olkapäätreeneissä ennätykset ovat paukkuneet, prässistä puhumattakaan.

Kyykky on alkanut sujua entistä huonommin, kun olen taas laiminlyönyt liikkuvuusharjoittelua. Harmittaa, mutta eipä sitäkään voi kenenkään muun syyksi pistää. Mutta onneksi jalkoja voi treenata muutenkin ja kaiken rasvan alla on näkyvissä jotain kehitystä ja muodon muuttumista. Maaliskuussa lopetan tämän ”voimailutreenin” ja aloitan vähän rasvaapolttavamman ohjelman. Ja samalla alakroppapainotteisemman, kun tuntuu, että yläkropassa on nyt taas ihan nokko kehitystä etenkin kun alakroppaan vertaa. Jaaaaa rasvaa on mitä polttaa.

Vaa’alle en tosin ole menossa edelleenkään, enkä ala hysteerisesti mittoja seurailla. Tärkeintä on hyvä fiilis ja se, että mahdun muihinkin housuihini, kuin näihin yksiin, jotka ovat menossa rikki. Onneksi pahin kroppainho on mennyt taas ohitse enkä enää tuijota peilikuvaani irvistellen. Paljon parempi fiilis tulevaa kohtaan, kun pystyy nykyhetkestäkin nauttimaan. :)

 Loppumainontaa

MeNaiset Sport-lehti on mahdollista tilata nyt puoleksi vuodeksi hintaan 29,00€ ja se maksetaan kahdessa 14,50€ erässä! Kaupan päälle pamahtaa Lumenen meikkisetti, joka sisältää sisältää Touch of Radience -poskipunan, Wild Rose Natural -huulipunan ja True Natural Volume Mascaran TAI sitten kolme lisänumeroa (eli 9kk lehdet yhteensä 29€)

Yves Rocherilla saa nyt -20% alennusta tilauksen summasta. Jos siis mm. Detox-kuuri kiinnostaa niin nyt voi olla hyvä hetki hankkia se! Omaani juuri odottelen postista saapuvaksi :)

 

9 thoughts on “Miten meni näin niinkus omasta mielestä?

 1. Täällä toinen, joka meinaa pitää herkuttoman pääsiäiseen, pääsiäisenä pieni tauko ja se jälkeen jatkuu vielä toukokuun puoleen väliin, hieman kiristettynä. Tavoitteena ekaa kertaa koskaan kesäksi kuntoon! :D Mutta tottakai muutamia poikkeuksia sallitaan, ettei ihan herkutta tarvitse olla :)

  Tsemppiä omaan herkuttomaasi! :)

  Tykkää

 2. Haha joku kävi huomauttamassa mulle, että ollaan samana päivä julkaistu lähes samalla otsikolla postaus :D Nyt vasta huomasin ja alkoi itseänikin huvittamaan!

  Tykkää

 3. Suosittelen kokeilemaan Ainon blogin (löytyy nykyään Indiedaysta) tarjoamaa Beach Body -ruokavaliota. Puhdasta, hyvää ja pitää nälkää. Eikä edes oo tehnyt mieli herkkuja :))

  Tykkää

 4. Aikasemmin oot kirjotellu kilpparin vajaatoiminnasta ja siihen liittyvästä lihomisesta. Kuitenkin koko ajan vedät herkkuja kuin viimeistä päivää, eli eiköhän ne sunkin kilot oo tullut sieltä herkkuosastolta eikä niinkään kilpparista. Neljällä mun tutulla on todettu vajaatoiminta ja kaikki ovat todella hoikkia ja kaksi heistä ei edes osannu arvella että kilpparissa ois jotain häiriötä eivätkä ole huomanneet olossa mitään muutosta lääkityksen aloituksenkaan jälkeen. Raskauden alkuvaiheessa vajaatoiminta todettu molemmilla.

  Mutta tää on nyt ihan yleistä, että vedetään paskaa naamaan sen minkä ehtii ja sitten syytellään kilpparia. Jos vetää normimäärän puhdasta ruokaa ja liikkuu runsaasti niin kilppari ei kerää varmasti 10 kiloa ylimääräistä vuodessa, se on ihan varmaa.

  Tykkää

  1. Kannattaa lukea ajatuksella ne kirjoitukset, niin varmasti huomaat, etten missään välissä ole laittanut PAINONNOUSUA kilpparin piikkiin :) Harmittavaa lukea tällaisia kommentteja, joilla halutaan vain loukata ja syyllistää :/ Tai jos täytyy kommentoida, niin kommentoi omalla nimellä, eikä vaihtuvilla

   Tykkää

 5. Ai että jaksan ihmetellä kuinka tuollaisia Kaizan kaltaisia höpsöjä voikaan olla olemassa…

  En ole koskaan, en tässä blogissa Jennyn enkä kenenkään muunkaan, kuullut väittävän että kilpirauhasen vajaatoiminta olisi suoraan aiheuttanut lihomisen. Onhan se nyt saakeli itsestäänselvyys että ihminen lihoo kun se syö enemmän kuin kuluttaa. Fakta on myös, että kilpparin vajis voi aiheuttaa aineenvaihdunnan voimakasta hidastumista. Joo, kukaan ei pakota syömään kulutustaan enempää, mutta hemmetin vaikeaa on syödä se kulutuksensa mukainen 1000 kaloria päivässä ja samalla sinnitellä tolkuttoman väsymyksen, nuutuneisuuden, epätietoisuuden ja jäätävän NÄLÄN keskellä.

  Jos lisäksi ahdistaa ja masentaa, niin herkuttelu on ehkä se pieni henkireikä jolla selviää päivästä toiseen. Ja vaikka ei masentaisi, on siitä herkuttelukierteestä tosi vaikea päästä irti. Newsflash, joillain on myös tärkeämpääkin tekemistä kuin just sillä hetkellä taistella herkkukoukusta irti. Ja vajiksesta kärsivälle se pieni herkku päivässä on lihottavuusvaikutukseltaan moninkertainen verrattuna terveeseen.

  Aika erikoista että kavereiden täysin oireettomat vajikset diagnosoidaan ja aletaan lääkitä…

  Tykkää

  1. Näinpä :p ja kun lääkitys kunnossa ja toiminnassa niin mikäpä ongelma siinä! Olen toistuvasti korostanut, että kilppari ole minua lihottanut, vaan hidastanut ja vaikeuttanut LAIHTUMISTA, etenkin kun tilanne ehti mennä aika huonoksi ennen kuin diagnoosi osui kohdalleen.
   Kiitos JnH

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.