Yleinen

Volyymia ja rasvanpolttoa

Ah! Uusi kuu ja uusi saliohjelma!

Pitkin hampain hylkäsin voimallisen treeniohjelmani ja tartuin kaloreita polttavampaan vemputtamiseen. Söi naista latoa 50 kilon sijasta penkkitankoon 30kiloa, mutta karvas totuus on se, että sen enempää ei vielä nouse penkistä 5×12 :D Toisaalta huomasin myös heti, että tuntuma on rintalihaksissa ihan uudenlainen kun teki pitkää väsytyssarjaa runttauksen sijasta.

Toki ristikkäistalja 5×25 tuntuu lähinnä kiusanteolta ja jopa tylsältä. Epäilen, että ohjelmassa on joku virhe ja tuossa pitäisi lukea 15. 25:ssä ei ole mitään valtakunnan järkeä.

Huomisessa 4×30 pakarapotkussakin on pakko olla virhe. Eiijjjuma tulen olemaan huomenna hajalla.

Viikonloppuna ei tullut pahemmin oltua salilla, koska kurkkuni oli todella kipeä la ja su. Eilen minulle tuli lisäksi hirveä huippauskohtaus ja tänäänkin välillä on päässä vipannut. En koe, että hartiani olisivat erityisen jumissa, mutta venyttelen ja hieron niitä nyt tehostetusti jos syy on tiukoissa lihaksissa. Tosin nyt on kuuleemma liikeellä jokin pöpö, joka oireilee mm. pyörryttävänä tunteena, niin ehkä olen onnistunut nappaamaan sen. I hope not.

Ruokailut ovat sujuneet OK:sti. Parantamisen varaa on, mutta suunta kokoajan parempi. En enää skippaile aamupaloja ja mieluummin syön kunnolla kun alan himmailla ruuan kanssa. Herkut jäävät ostamatta, kun en kanna rahaa enää mukana jos ei ole pakko :D Viikonloppuna tuli syötyä jäätelöä kurkkukipuun, mutta muutoin on menty aika puhtaalla linjalla. Vielä kun sais kasvikset takaisin ruokavalioon niin avot…

Eniten tosin kaipaan KUVIA! Olen tässä vartin etsinyt kuvituskuvaa tälle postaukselle, mutta mitään ei löydy. Pakko alkaa napsia pukkareissa peilikuvia jos ei muuta keksi.

Mutta se tästä pikapäivityksestä! Mitä mieltä, kannattaako höpistä vaikkei sinänsä asiaa olekaan vai onko nämä yleislätinät vaan turhaa täytettä?

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA

BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

6 thoughts on “Volyymia ja rasvanpolttoa

 1. Mukava on tämmöstä ”lätinääki” kuunnella, vaikkei kuvia oiskaan niin olihan tässä sisältöä. Päivitteleppä sitten millaisia tuloksia tuo treeniohjelma tuo. :)

  Tykkää

 2. Itelläkin jäätelö on varsin sallittua paranemis ruokaa esim. vatsataudissa, tuntuu olevan ainut joka pysyy sisällä ja maistuu :D sillon kun oon kipeenä normi ruokavalioni kulmakivet liha, kananmuna ja kasvikset ei oikeen uppoo, niin tulee syötyä lakritsijauhe-kaurapuuroa, banaanilettuja, avokado-pakastettu banaani-kaakao ”moussea”, maca-keso yhdistelmää, currykanakeittoa ja muuta helposti sulavaa ja puhtia antavaa herkku ruokaa:D

  Tykkää

 3. Haista paska senkin rintalihas, mää jäin eilen tangon alle ku kuvittelin jaksavani tehdä vielä kymmenennen toiston 20kg:llä… :D Onneks on ne turvapalkit, chillailin siellä alla vähän aikaa ja keräilin itseä niin sain sen sit ylöskin. Jospas tämä tästä :’D

  Yleiset lätinät on ihan kivoja kun ne on kirjoitettu huvikseen eikä pakosta. Ja jäätelö on parasta sairastusruokaa, uskon vakaasti että se alentaa kuumettakin :D

  Tykkää

 4. Heippa,
  pakko kommentoida sulle, että vihdoinkin löysin näistä fitfashion-blogeista yhden, joka tuntuu oikeasti kiinnostavalta! En kestä suurinta osaa blogeista, joiden kirjoittajilla ei tunnu olevan elämässään syvyyttä. On sitä persekuvaa, (anteeksi kielenkäyttö)ripsienpidennyskeikkaa ja pimpelipom-elämää. Se heille sallittakoon, mutta itseäni ko.blogien lukeminen ahdistaa, enkä edes treeni vinkeistä jaksa innostua. Haluan etsiä netistä vertaistreenaajaa/tsemppiä omaan kehittymiseen, ja iltaisin tulee sängynpohjalla surffattua.

  Sun blogi huokuu aitoutta ja oikeasti hauska lakoninen huumori voi syntyä vain siellä, missä on myös elämäntragediaa. Kauheasti voimia ja tsemppiä treeniin ja elämään sulle hikikinkku, seuraan blogiasi tästä päivästä lähtien. Kiitos että olet! :)

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.