Yleinen

Messumuistot

 

Kävin viime viikonloppuna mutkan GoExpo-messuilla! Pääsin sinne bloggaajan ominaisuudessa (eli ilmatteeksi), joten raahasin tietenkin kamerani mukanani ja kasan käyntikortteja varteenotettaville yhteistyökumppaneille tyrkytettäväksi. Olen todella huono myymään itseäni etenkin kasvokkain, koska en syystä tai toisesta luota maagiseen vetovoimaani ja uskottavuuteeni tarpeeksi :D Mutta tästä se lähtee!

11055500_822900537747668_1580235980_n

Lauantaina porukkaa oli kuin pipoa paikalla ja se kieltämättä hieman häiritsi omaa messunautintoani. En pidä tungoksista ja kiireestä ja sitä tuolla kyllä piisasi. Toisaalta taas se oli myös täysin odotettavissa, eli aivan turhaa valitan. Järjestelyt toimivat moitteettomasti ja ständeillä mahtui hyvin kiertelemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse kiersin eniten juurikin Kunto-puolta, mutta vanhana heppatyttönä oli pakko ihailla myös hevosia ja yläkerran kameroita. Kameroita olisin voinut katsella tarkemminkin, mutta tunsin itseni siellä niin n00biksi kaikkien ammattisanastoa hölöttävien ihmisten seurassa, että siirryin hiljaa taka-alalle. Meikälle kun kamerassa on edelleen tärkeintä helppokäyttöisyys. Ja nähtävästi olen rakastunut kalansilmäobjektiiviin. Koittakaa kestää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisin kuin FitnessExpossa, niin GoExpossa messuhinnat olivat kohtuulliset. Ensinnäkin sisäänpääsy ei maksanut maltaita ja esillelaittajien hinnat olivat selkeästi alennettu. Jos olisin ollut rahoissani, olisin ostanut tuosta itselleni pyörän :D Täällä etelässä kun pyörällä pääsee jo helposti etenemään ja oma rakas mummopyöräni on edelleen jumissa Sodankylässä. Kahtoa saanko sitä ikinä poies sieltä.

1516417_1401143363533121_13659890_n

 

Tarkoitukseni ei ollut shoppailla messuilla, mutta Sodastreamin myyjäpojat olivat niin mukavia, että vingutin Visalla itselleni pari puolen litran hapotuspulloa ja sitruuna-limen sekä päärynänmakuisen vissynmaustajan. Sitruuna-lime on etenkin ihan jääätävän hyvvee. Ja tuota ei tarvitse kuin pari tippaa, että saa puoli litraa maustettua sopivasti!

Masokistina hankin myös pari lihasten tappamiseen suunniteltua hierontapalleroa. Aishaatana kun noilla saa makeasti penikat ja rintalihakset auottua :S Pallot ovat siis Blackrollin tuotantoa!

Käväisin pikaisesti golf-puolella ja näin jonon arvontaan. Menin jonon jatkoksi, koska en muutakaan keksinyt ja katsoin, kun ihminen ihmisen jälkeen poistui tyhjin käsin tai voitti avaimenperän. Meikän kohdalla jumalat päättivät olla suopeita ja silmieni eteen lävähti kolme Viking Linen logoa ja BUJATSAGA: Tuklolmanristeilyhän sieltä tuli <3 Ollaan Wilhelmin kanssa suunniteltu elokuusta saakka risteilyä ja nyt ei ole enää mitään syytä olla menemättä! :D Hyvä etten halannut arvontatyttöä (oli jostain todella tutunnäköinen?), kun olin niin onnellinen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnelliseksi minut teki myös muutama julkkisbongaus :D Fitness-tähtiä näin useampiakin ja kaiken huipuksi todistin, kuin Martina Aitolehti treenasi selättimellä. Livenä ihan huikean kaunis ja siro nainen! TV todellakin isontaa ihmisiä.
Hetken aikaa katselin myös tuolla olleita fitness-kisoja, mutta Nordic Expon jälkeen ne eivät paljoa kyllä säväyttäneet. Mieluummin käytin aikani kaiken maailman esineiden tuijottamiseen ja suklaassa kuorrutettuihin mansikoihin.

Mitäs teille tarttui matkahan messuilta? :)

LOPPUMAINONTAA!

 

 

 

 

unnamed (4)

 

Yves Rocher ottaa varaslähdön kevääseen ja tarjoaa 20 % alennusta koko ostoskorisi loppusummasta koodilla MARCH20

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.