Kroppakuvia · Vaatteet

Leveitä reisiä, sopivia housuja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäinen sana, jolla aina olen kroppaani kuvannut on ”reitevä”. Etureiteni ovat tuntuneet aina nappaavan kaiken sisäänsä. Oli sitten kyse suklaasta tai kyykyistä. Alkuun skippasinkin lähes kaikki etureiskatreenit, mutta jossain välissä päätin antaa niille mahdollisuuden.

Ja ne pirulaiset rikkoivat kaikki housuni.

Nyt treeni on jo puolen vuoden ajan ollut pakara-takareisipainotteista. Erikseen en etureisiä treenaa, koska ne saavat tarvitsemansa pumpit päälle muutoinkin. Haluan tasapainoa noihin jalkoihini ja se vaatii nyt  vaan sitä, että saisin pakarani (ja takareiskat) hermotettua kunnolla. En ihmettele lainkaan, jos kyykkyni ja prässini menevät kirjaimellisesti reisille, sillä se kuuluisa perstuntuma pakkaa välillä unohtumaan. Se olkoon prioriteetti ykkönen nyt tämän vuoden! Konttiin kokoa, kaikkea muuta on jo ihan nokko tämän hetken tarpeisiin.

Kun jalat ovat muhkummat ja pyrstö jää niiden varjoon, niin housuissa on ollut viime aikoina se ongelma, että jalkoihin istuvat roikkuvat pepun kohdalla tai muuten vaan tekevät siitä… No… Säälittävän näköisen. En mielelläni osta housuja paljon etenkin nyt, kun painoa piisaa, sillä sisäreiteni hankaavat niin julmetusti yhteen, että aidot Levi’s merkin ”vuosikymmenten housut” olivat parissa kuukaudessa rikkikävelty haaroista.

Toisaalta taas sama sisäreisiongelma oli olemassa jo kymmenen kiloa kevyempänäkin. Ja jopa silloin, kun painoin vaivaiset 57 kiloa (ei iesus mikä rimpula). Minun jalkani eivät vaan haluta erota toisistaan. Tarvitsen siis jatkuvaa kulutusta sietävät housut.

(Tilausten yhteydessä tulee aina käsinkirjoitettu tervehdys! Aivan huippua :))


En muista mitä kautta löysin Boombody-verkkokaupan, mutta huomasin siellä olevan myynnissä Moleton Jeans -nimisiä pöksyjä. Hintaakaan ei ollut kuin alle kolmekymppiä ja googlettelu tuotti kehuja, niin päätin riskeerata ja tehdä tilauksen.

Ja se kannatti! Varmuuden vuoksi tilasin L-koon housut ja ne istuvat todella hyvin. Uskon, että M-menisi vaivattomasti jalkaan heti, kun saan pötsini taas normimittoihin. Parasta on, että housut istuvat napakasti pohkeissa ja reisissä, pysyvät ylhäällä ilman jatkuvaa nostelua JA saavat takaliston näyttämään edes hivenen muodokkaammalta. Bootylicious-naisilla nämä ovat varmasti ihan uskomattoman khuumat päällä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Housujen kestävyys on ollut ihan hyvä. Nyt useamman kuukauden käytön ja muutamien pesujen jälkeen on tosin tullut pari pientä reikää taskusaumoihin (näkyy ylläolevassa kuvassa) ja haaruksiin. Ne ovat onneksi vielä niin pieniä, että saan ne helposti kurottua umpeen, mutta eiköhän näidenkin housujen joutsenlaulu ole alkanut soida. Onneksi postissa odottavat uudet, joilla pärjään sitten taas pari seuraavaa kuukautta <3 Nämä ovat niitä asioita, joihin mielelläni palkkaani tuhlaan.  Mikään ei ole mukavampaa päällä, kuin täydellisesti istuvat pöksyt.

Dr. Denimejä on moni myös kehunut, mutta niillä on niin paljon hintaa, että ”parin kuukauden housuiksi” en niitä raaskisi hankkia. Sama vika Freddyillä. Jos on suosituksia joistain edullisista reitevien naisten housuista, niin otan niitä mielelläni vastaan :D

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA

BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

20 thoughts on “Leveitä reisiä, sopivia housuja

 1. Moikka Jenny :)
  Kiva kuulla että olet tykännyt housuista! Harmi tuo reikiintyminen, niin ei todella pitäisi käydä, mutta
  muutamissa kappalaissa on ilmennyt samaan kohtaan :/ Olen siitä valittanutkin valmistajalle, korvaamme sinulle
  mielellään uudet, kyllä niiden kuuluu kestää kaummin!
  Laita sähköpostia, meille on uusia matkalla ;)

  Tykkää

  1. Ooo! Hei, ihan mahtavaa! Oletin, että tämä nyt vaan johtuu mun jaloista kun merkkifarkutkaan ei kestä kunnolla. Miepä pistän postia tulemaan :)

   Tykkää

   1. Anteeksi ku nyt pukkaan tähän saamaan keskusteluun mutta mullaki on tullu pienet reiät molempiin taskullisiin moletoneihin just samaan kohtaan. Nyt viimesimmän pesun jälkeen hoksasin ne. Ja pienet ne ei ainakaan ole ku isoimmat koot tilasin varuiksi. Minäki taidan sit postia Saralle pistää menemään ennenku alan korjailemaan mitään :) Oon muuten kyllä niin tykänny näistä housuista ja ne korkeavyötäröiset on vielä paremmat :)

    Tykkää

 2. Hei! Kiitos vinkistä, heti menin kattoo! Mutta kaikki moleton housut maksaa 45€ yhdet tais olla 34€. Että ei ne nyt niin halpoja ollu. Ehkä vois kuitenkin harkita :) T: paula

  Tykkää

 3. Ainakin Cubuksen Jane Jegging-housut (hiukan alta 20€) on tosi hyvät ja mulla kestänyt hyvin :) Myös Pieces merkin Just Jute Jeggingsit on ollut hyvät (alennuksessa välillä ;)).

  Tykkää

  1. Noita Cubuksen housujakin löytyy! Vois kevääksi katsoa sieltäkin jonkin uuden värin :) Tykkään niistä kans, ainoa vaan, ettei istu parhaalla mahdollisella tavalla mun kropanmallille :/

   Tykkää

 4. Tosi hyvännäköset housut sun jalassa, wau! Toi sisäreisiongelma oli mullakin jo laihana teininä. Vaikka olin 175/55 ”normipainossa” (eli helvetin hoikkana) niin levikset repes aina haaroista ja äiti parsi niitä alituiseen. Mulla vaan on sen malliset reidet ollu aina ettei sinne mitään lovea tule vaikka mitä tekis :D Mut ihan kiva, musta sellaiset jalat on kauniit mitkä ottaa yhteen ja mieluiten koko matkan! :)

  Tykkää

 5. Näyttääpä mukavilta housuilta. Pitääpä laittaa nettisivu muistiin ja tilailla itsellekkin testiin :)

  Tykkää

 6. Heipä hei!
  Mulla noi dr denimit on kyllä kestäny hyvin jatkuvassa käytössä viime kesästä! Ja olen kanssa sisäreisiongelmainen, eivätkä oo kuluneet läpi silti! Eli vaikka onkin hintavat niin suosittelen kyllä satsaamaan jos vaan mahdollista :)

  On muuten jännä, miten noi etureidet voi ottaa kaiken masssn itteensä. Miten musta tuntuu että kun yritän saada reisiä pienemmiksi ni ne vaan kasvaa kasvamistaan…

  Tykkää

 7. Hei mahtavaa, kiitos tästä vinkistä! Minä olen jostaki onnistunut kasvattamaan ittelleni sellaiset etureijet, ettei vaatekaapissa olevat vanahat housut enää mene jalakaan. Sovittelin kaupassa sitten housuja ja entinen koko tökkäsi reisistä samantien ja lopulta jou’uin ottamaan kaksi kokoa aijempaa isommat housut, että ne kiipesivät reisien ja peban yli, joskin imaisten ittensä varsin napakasti reisistä kiinni. No, reisistä sopivat housut oli sitten tietenki lantiolta liian löysät, mutta pakkohan net oli ostaa, että saisin vähän usiammat housut mahtumaan jalakaan. Olivat onneksi alennuksessa ja lähtivät alle kympillä. Hienoista ketutusta on kuitenki ilimassa, koska kyseiset pöksyt pitää hirttää jalakaan vyöllä ja siitäkin huolimatta niitä saa olla aina lantiolta kiskomassa ylöspäin. Pelottaa ettäkö jos tästä vielä vähän laihtuu (pientä ylimääräistä kertynyt ja juurikin lantiolle), niin kohta pitää hommata henkselit saadakseen reisien kohalta sopivat housut pysymään jalassa. :D Freddyjä en oo raaskinu ostaa ja totta puhuakseni net näyttää minusta ehkä vähän rumiltakin, mutta nuo housut näyttäis tosi kivalta!

  Tykkää

   1. Näinpä! Oot kyllä melekonen ajatustenlukija ko olin juuri aatellut laittaa sulle kommenttina toivetta tämmösen aiheen käsittelemisestä täällä. :D Itelläni on vähän hyväksymisprosessi kesken sen suhteen, että vanaha housukoko tuskin tulee enää mahtumaan jalakaan. Mutta vain ja ainuastaan siksi, että ennen niin olemattomat etureiskat ovat kasvaneet housuista ulos (ei sillä tosin että net mikkään valtavat edelleenkään olis, mutta esim. HM:n pillifarkut on vissiin suunniteltu rimppakintuille). Tai eihän sitä tiijä, jos pieni rasvakerros reisissä on se ratkaiseva tekijä, mutta sisäreisiläski olen kyllä ollut aina ja vahavasti epäilen, että siitä oisin ikinä pääsemässä eroon. :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.