Yhteistyö

Alennuskoodia alehintoihin!

Yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo on ollut jo useamman vuoden yksi blogini tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä sivustolla on käynnissä Hintahulinat ja tavaratalo tarjosi Hikikinkun lukijoille koodin, jonka avulla saa 10% lisäalennusta MYÖS aletuotteista :)

Näppäile siis ostamisen yhteydessä ”kampanjakoodi” kohtaan HINTAHULINAT_HK niin saat lisäalennusta ostoksistasi! Koodi on voimassa 23.3. saakka!

Alle väkersin kuulkaas hitokseen kauan kollaasia top6-suosikeistani Hintahulinan alennustuotteista. Katsokaa ja ihailkaa!

hyvinvointi1-tile

Puhdistamon Vihersmoothie-jauhe 11€ | Limenvihreä ensiapulaukku 20€ | Konjac-tabletit 20€
Foodin MCT-öljy 10€ | Fitfarmin pudding 15€ | Kromivalmiste makeanhimoon 10€

Sain itselleni pienen lahjakortin Hyvinvoinnin Tavarataloon ja napsin ostoskoriin juurikin noita kromi-pillereitä. Voi olla, että niiden vaikutus perustuu pelkään placeboon, mutta tällä hetkellä kaikki keinot ovat sallittuja, että saan itsestäni karkkihampaan hetkeksi hyllylle. Ollut niin ihanan lämpimiä päiviä, että pariin jätskiin olen sortunut ja se ihan oikeasti ÄRSYTTÄÄ. Missä mun selkäranka?? Nyt vaan Jenny. Tsemppaa!

Lisäksi otin pari puteloa C-vitamiiniporetabletteja ja Clipperin Detox-teetä :D

puhdis1-tile

Detoxeista puheenollon Hyvinvoinnin Tavaratalossa on myynnissä MethoDrainen detox-litkuja ja tabletteja. Olen kokeillut tuota omenanmakuista Detox-juomaa joskus ja kyllä se ainakin vessassa laukotti ja mielestäni vähensi myös makeanhimoa. Kuuri kestää 20 päivää. Jos taas on kiire, niin silloin kannattaa hankkia Detox Express-kuuri, josta selviää jo viikossa.
Jos suurien määrien juominen tuntuu haastavalta, niin Detox-kuurin saa itselleen myös tabletteina. Tälläkin tavoin kesto on 20 päivää.

Taidan pamauttaa kunnon Detox-kuurin kans ostoslootaani. Saadaan sitten tännekin inhorealistista raporttia ONKO sillä vaikutusta.

Tällä viikolla myös 800 nopeinta tilaajaa saavat kaupan päälle melatoniini-kapseleita! Itselleni niitä ainakin äsken vielä riitti, kun tilaukseni tein, eli se tarjous on edelleen voimassa :) ja kampanjakoodihan oli HINTAHULINAT_HK  !

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.