Kuntosali

Tänään sanoin ”ei!” kuntosalille

11007789_370176006440252_1743394567_n

Huh iesus. Thank God it’s Friday! Jostain syystä olen ollut tämän viikon ihan tolkuttoman väsynyt ja heti kun pääsin kotia niin simahdin viideksi minuutiksi sohvalle. Siinä ajassa kissamme ehti tehdä pesän mahani päälle.

Eilen tein salilla selän ja haban. Hauiksiin olen vihdoinkin alkanut saada kunnon tuntumaa ja siellä rasvan alla NÄKYYKIN jonkinsortin patti. Mahtavuutta! Selkätreeni oli itsessään ihan tuskaa, koska kyynärvarteni väsähtivät jo ensimmäisten sarjojen aikana ja vetoremmit eivät auttaneet nyt ollenkaan. Puristusvoima oli hukassa ja sen mukana katosi tuntuma. Tänään tosin lapojen ja kainaloiden alueelta löytyy mojovia kipupisteitä, eli kaipa siitä treenistä jotain hyötyä oli.

Päätin jo aamusta, että tänään en mene salille. En hitto viekhön mene. En jaksa! Wilhelm kuitenkin puoliväkisin pakotti minut matkaansa, joten mielenosoituksellisesti pistin vaan reinot jalkaani ja otin pyyhkeen kouraani. Sen ajan, minkä Wilhelm kidutti tissejään niin minä makasin X-asennossa infrapunasaunassa. Ja taisin nukahtaakin sinne hetkeksi.

Sauna virkisti sen verran, että päätin kävellä parin kilometrin matkan kotiin. Osasyynä tokin oli myös se, että Wilhelmin treeni oli kesken ja minähän en hitto viekhön jää sinne odottamaan. Siinä minä sitten talsin läpi auringonpimennyksestä järkyttyneen Riihimäen läpi Gazozin trikoissa, tuulitakissa ja reinoissa tukka märkänä ja pyyhe kädessä.

Perusjuttuja.

Nyt istun tässä, enkä hitto viekhön tee tänään enää mitään. Saatan ajatella ehkä jotain kehonhuoltoa, mutta sekin varmaan jää ajatuksen tasolle.

Nyt mie vaan leppään, jumalauta.

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA

BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

Vielä viikonlopun ajan voimassa lisäalennuskoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon! Koodilla HINTAHULINAT_HK saat 10% alennusta myös aletuotteista :)

4 thoughts on “Tänään sanoin ”ei!” kuntosalille

  1. Oikein! Minua vähän ärsyttää nuo facebookin seinän tukkivat motivaatiolauseet kuinka ”treeneistä kadut ainoastaan tekemätöntä” ja ”itse päätät skippaatko tämän päivän puntin”. On päiviä jolloin se kuuluukin jättää välistä. Minä ainakaan en treenaa 7pv/vko, vaan lepopäivät on ansaittuja ja tärkeitä. Joku pokerin ammattipelaaja kerran sanoi, että siitä tietää ettei ole peliriippuvainen, että on mahtavaa saada olla joku päivä pelaamatta. Sama kai se on treenaamisen kanssa. Välillä vaan on niin ihanaa nauttia ja rentoutua, jonka jälkeen palata uusin voimin siirtelemään rautoja <3

    Tykkää

    1. Niinpä! Etenkin kun tiedossa olisi ollut todella raskas ja pitkä jalkapäivä, niin se vaatii ihan eri latausta ja fiilistä kuin raskaan työviikon jälkeistä väsymystilaa. Uskon, että sekä kroppa ja mieli kiittivät siitä, että skippasin puntit ja makasin vain saunassa ja kävelin raittiissa ulkoilmassa :D

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.