Kesäkinkku

Kesäkinkku – viikko 1

Ensimmäinen viikko takana kesärutistusta. Kaikki ei mennyt kuten Strömssössä, mutta paljon paremmin kuin aikoihin siltikin! Nähtävästi ainoa keino saada minut pysymään erossa työmatkaherkuttelusta on jättää lompakko kotiin ja sen olenkin nyt pitkin hampain tehnyt. Makeanhimo on hetkittäin aivan valtaisa, mutta eiköhän sekin ala laantua! Pyrin myös siihen, etten ala korvata makeaa millään sen kummemmalla vaan kitkutan ilman sokeria ja sokerinkorvikkeita niin paljon kuin vain pystyn.

Täysin nollatoleranssiin en ole pystynyt ja sekös harmittaa. Nolottaa jopa, sillä olen siihen pystynyt ennen ja pystyn nytkin! En tajua MITÄ tekosyitä mieleni mielelleni syöttää sortumisten yhteydessä, mutta niihin on tultava loppu. Joo, oon ollut väsynyt ja puolikuntoinen, joo, on ollut raskasta, joo, oon onnistunu. Joo, ihan sama. Mikään noista ei tarkoita sitä, että mätetään naamaan kaikki suklaakuorrutetut asiat, mitkä vastaan tulevat.

C’moon, Jenny!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuloksia silti tuli, vaikka toki ne olisivat olleet paremmat täydellisellä suorituksella. Täydellinen suoritus nähdään sitten ensi viikolla LUPAAN JUMALAUTA LUPAAN!!

Kiloja katosi viikossa 0,6. Eli kuusi sataa grammaa. Isompaan satsiin on todellakin mahdollisuuksia, koska mahani on yksi vastustamaton nestepallero tällä hetkellä. Tämän nestekertymän vuoksi yläkropasta kaikonneet sentin kompsensoituivat hienosti keskikropan uusilla senteillä.

Rinnoista ja rintojen alta katosi molemmista pari senttiä, kun taas mahaan ja jenkkiksiin tuli pari senttiä lisää. Koparat ja lantio ovat pysyneet ennallaan. Minulla lähteekin aina ensimmäisenä rasvat liukumaan veke ylävartalosta ja huomasinkin vasta salilla, että käsivarren lihakset piirtyvät hieman selvemmin eteen kun pahin kokokroppaturvotus oli häipynyt. Tai siis valunut keskivartalooni.

Huoh.

Mahani on muutenkin ummessa ollut muutamia päiviä. Täytyy huomenna vetää sellainen tuorepuurosatsi aamuun, että p*ska lentää ensi torstainakin.

Ja antaa pankkikortti Wilhelmille talteen, etten salaa kiikuta sitä mukanani mihinkään.

KESÄKINKKU

Kilosaldo: -0,6 kg
Senttisaldo: 0 cm

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.