Yleinen

Verta, sukkia ja kyyneliä

 

 

Herttinen aika menee välillä vauhdilla! Viime viikko jotenkin hurahti ohitse ja viikonloppukin oli täynnä sitä sun tätä, niin rehellisesti sanottuna UNOHDIN blogit! En tajunnut yhtään, että takana on kokonainen viikko ilman yhtään postausta. Hämmentävää.

No, nyt ollaan taas täällä, joten jos vaikka vähän päivittäisin tilanteita viime viikolta!
sukatEräänä aamuna aamupalaa syödessäni lueskelin Body-lehteä ja huomasin siellä hämmentävän tatuoinnin. Viisi minuuttia käytin kuvan tuijottamiseen ja mietin, minkä ihmeen takia joku on ottanut ”Blood, sukat, tears”-tatuoinnin. Tiesin, että keskimmäisen sanan pitäisi olla sweat, mutten saanut sitä millään siihen muotoon. Nyt näen sen jo sweatina, mutta sukat jäivät mieleeni elämään.

Siksi verta, sukkia ja kyyneliä onkin uusin salimottoni.

Salilla tuli käytyä viime viikolla hyvin! Ainoastaan selkäpäivä jäi välistä ja se tuli tehtyä sitten tänään. Tosin myös tuo ”hermotus jalkapäivä”-jäi myös tekemättä, koska perjantaina spurttailin pari tuntia siihen malliin, että jalkani ovat EDELLEEN siitä jumista.

Toki sitä edeltävänä perjantaina tein raskaan jalkapäivän isoilla painoilla, niin sitä seurannut intervallityyppinen täysillä juokseminen veti kyllä sellaiset maitohapot reisiin ja pakaroihin, ettei tosikaan. Lisäksi lonkankoukistajani ovat aivan tulessa. Huomaa kyllä, ettei ole tullut yli vuoteen juostua kunnolla (etenkään lujaa). Täytyy tosiaan ottaa intervallit ynnä muut treeniohjelmaan mukaan, ettei enää tällaisia kuolemajumeja saa aikaiseksi.

Ruokailujenkin suhteen viime viikko oli ihan ok. Huomattavasti parempi kuin edellinen, vaikka lauantaihin mahtuikin roskaruokaa ja jätskiä. Painon suhteen ei ole tullut kummempaa muutosta (puolisen kiloa), MUTTA senttejä alkoi karista ihan kunnolla vatsasta, lantiolta ja reisistä, eli suunta on oikea. Nyt myös pahin ummetuskin alkaa jäädä taakse ja kroppa pelittää. Taisi vaan järkyttyä siitä, kun yhtäkkiä rasva ja sokeri vaihtuivat kuituun ja proteiiniin :D

Olen saanut syötyä myös todella hyvin kasviksia ja juotua vettä hyvin. Kivennäisvedet ja light-juomat ovat jääneet erityistilanteisiin ja pyrinkin niitä välttämään. Batterylakkoni loppuu alle kahden viikon kuluttua ja tämä on mennyt niin iisisti, että voi olla, että jatkan lakkoa vuoden loppuun. TOSIN ehdottomasti aion maistaa sokeritonta lime-batteryä ja ehkäpä baari-iltoina voin nestemäistä energiaa juoda, mutta kaikki arkikäyttö pysykööt jäissä. Rahaa on tosiaankin säästynyt ja hampaat tykänneet.

Mutta nyt on mennyt kyllä kivasti. :) Tänään sain kuulla myös parilta henkilöltä, että olen laihtunut mikä on aina positiivista! Isoa muutosta ei tietenkään ole tullut, mutta kun pahin turvotus alkaa kaikota niin kyllähän sen huomaa. Plus pakko sanoa, että runsas vedenjuominen JA sokerin ja vehnän välttäminen näyttää hyvältä naamassa. Meikäläisen silmäpussit ovat huomattavasti pienemmät kuin aiemmin. Mielenkiinnolla odotan, miltäs sitä iho alkaa näyttää kun vähäviljaisuus jatkuu pidempään ja sokerittomuus onnistuisi täydellisesti.

Mitäs teille?

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGILISTA INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK | VLOGIA

 

FIT-lehteä on mahdollisuus tilata nyt puoleksi vuodeksi vähän reilulla parilla kympillä. Kaupan päälle saa valita mineraalimeikkiseti taikka Bambi-toiletlaukun. Kaikki tilaajat saavat myös CITYSHOPPARIN mobiilikortin vuodelle 2015! Etenkin kaupungissa asuville tuosta on paljon iloa. Itse olen hyödyntänyt Cityshopparin tarjouksia esim. Picnikissä sekä sokeroinnissa.

 

9 thoughts on “Verta, sukkia ja kyyneliä

  1. Mihin perustuu kivennäisveden välttäminen? Olen jossain muuallakin aiheesta kuullut mainittavan, mutten ole kummempia perusteluja löytänyt sen välttämiselle. Onko kyse vain siitä, että pelkkä vesi on parempi?

    Tykkää

  2. Olen kuullut että hiilidioksidi estää rasvan palamisen siksikin kivennäisvesi huonompi kuin tavallinen vesi. Ripaus vuori tmv suolaa normiveteen niin hyvä on ja myös rahaa säästyy.

    Tykkää

  3. Olen kuullut että hiilidioksidi estää rasvan palamisen siksikin kivennäisvesi huonompi kuin tavallinen vesi. Ripaus vuori tmv suolaa normiveteen niin hyvä on ja myös rahaa säästyy.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.