Yleinen

Kesäkinkku – viikko 3

IMG_0311

Damn you, Easter! Ylensyönti. Mmm… Ihanaa.
Tai sitten ei. Olo on turpea ja hirmuinen, eikä kyllä yllätä, että tällä viikolla ei ole merkittävää muutosta niin mitoissa kuin vaa’allakaan. Vaakalukema jumittaa edelleen pitkälti paikoillaan, mutta jumittakoot, saamari. Kyllä tässä on vielä aikaa saada ne 8,8 kiloa veke kesään mennessä taikka sitten kesällä.

Toisaalta taas tässä viikossa ihaninta on ollut se, että olen saanut ylensyödä julkisesti. Aiemmin syöpöttelin salaa, nyt yhdessä muiden kanssa. Ja parempi se näin on. Salasyöminen on kuin piilotissuttelu. Sen kieltää itseltäänkin ja alkaa oudosti olettaa, että salaa syödyt kalorit eivät  näy missään. Rehellisesti ahmituista kaloreista taas osaa kantaa vastuunsa ja kävinkin tänään aamulla ja 45 minuutin aamuaerobisella ja iltapäivästä kutsuu vielä jalkapäivä. Ainakin on nyt varastot täynnä, niin voimaa pitäisi olla kuin pienessä pitäjässä.

IMG_0237

Mutta fiilis on kaikin puolin hyvä! Eilen käytiin Helsingissä Natalian huudeilla ottamassa hieman kuvia. Katsoa, jos saisin banneriani uudistettua tai ainakin nyt hieman kuvituskuvia teille esiteltäviksi :D Kuvia katsellessa huomasin ainakin, etten olekaan niin hirmuinen, mitä oletin. Toisaalta taas paljon hirmuisempi, mitä uskoinkaan. SIis katsokaas tää!

IMG_0504

Boom! Baby got back!

Mutta kuvausten saldoa ja muita aatoksia luvassa myöhemmin lisää! Tiedoksi vaan, että kaikki sujuu nyt oikein mainiosti vaikkakin liikaa syöden :) Huomenna ruotuun piste com!

6 thoughts on “Kesäkinkku – viikko 3

  1. En kestä sun selkää!!!! :D ehkä pitäis vaihtaa niin et sä oot jatkossa punttimimmi ja mä oon vaikka… Ööh pulkannaru :D

    Ps. Ihan totta toi syömisestä, kun syö salaa olettaa ettei muille näy. Mutta jossain kohtaa vaan näkyy!

    Tykkää

  2. Ei hyvää PÄIVÄÄ tuota olkalihas-selkäosastoa!! Meinaan että kyllä saa olla halvaantunut kuuro-sokea ettei sali harrastuksesi jälkeä näe! :D ihan älyttömän ja suorastaan järkyttävän hyviä kuvia olette onnistuneet Punttimimmin kanssa räpsimään. Tsemppiä jatkoon!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.