Kesäkinkku · Yleinen

Kesäkinkku – viikko 5

IMG_0501Vihdoinkin painossa näkyy jotain muutosta! Ei kyllä paljoa ja kokonaissaldo tällä hetkellä vaivaiset -2,7 kiloa. Tuskaisen hidasta, mutta itseäni saan kyllä syyttääkin, kun en ole vaivautunut pitämään omista suunnitelmistani kiinni.

Salin suhteen tämä viikko on ollut pitkälti lepäilyä. Olen nukkunut TODELLA huonosti öisin (melatoniinikaan ei meinaa auttaa) todennäköisesti stressaamisen vuoksi ja se vaikuttaa suoraan päivän aktiivisuustasoon ja myös ruokavalintoihin. Selityksiä, selityksiä.

Uusi tatuointi niskassa alkaa olla siihen malliin jo parantunut, että uskallan palata salille kunnolla jo ensi viikolla. Tänään ajattelin käydä vielä ihan vain kävelyllä haukkaamassa vähän happea. Perjantaina tuli kuitenkin liikuttua kun pelasin naperoiden kanssa lipunryöstöä ja juoksin kuin gaselli heidän seassaan. Tsiisus menee spurttailusta koparat kipeiksi!

Täällä alkaa olla maat ja metsät jo niin sulia ja kuivia, että voin huoletta mennä tekemään mäki- ja porrastreenejä ja ne myös aloitan ensi viikolla. Luvassa siis hikisiä ja tuskaisia kuvia! Nyt vaan pitää alkaa nostaa hieman suoritustasoa, jos aion saada tuloksia. Tänä viikonloppuna olen saanut univelkojakin hieman kuitattua, niin pääsen siitäkin selityksestä eroon.

Ruuan suhteen… No, voin myöntää, että kulunut viikko on mennyt aika persiilleen. Vehnää on tullut työnnettyä naamaan milloin missäkin muodossa, jätski on maistunut ja pizza on uponnut kiduksiini. Tänään pitää vaan keittää taas ensi viikoksi riisit valmiiksi ja tekemään työpaikalla järkivalintoja. Rahat on pakko jättää matkasta kotiin, sillä pahimpia on AAAaaaAAAaaAAAaamut, jolloin mieleni minun tekevi aamuherkkua ja iltapäivät, jolloin nälissäni mietin, että olen ansainnut tuotteen X, syystä Y.

Ärsyttävää olla nyt näinkin saamaton. Olen tehnyt tämän ennenkin, minä tiedän pystyväni siihen. Miksi en siis tee niinkuin pitäisi?

Ensi viikonloppuna luvassa on äidin kanssa Tallinnan reissu ja KAKSI buffet-pöytää. Siksi pitääkin vetää erityisen nätisti sinne asti.

 

MAINOKSIA, VAROKAA!

 

Sportsnutrition nettikaupassa saa vielä tänään -15% alennusta ostoksista koodilla KULTSA15 Pitääkin tehdä pari vertailua käyttämistäni latausjuomista, Sportsnutritionin versio on siinä vertailussa aika korkealla. Nyt tuolta saa kyllä ostettua myös Supermassan Prezonen annospussin, niin olisi helppoa testata kannattaako ostaa koko putelia vaiko ei. Afterzone-palkkarin pistin just ostoskoriin. Mielenkiintoista maistaa MUSTIKKAA palautusjuomassa ainaisen suklaan ja mansikan sijasta :D

2 thoughts on “Kesäkinkku – viikko 5

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.