Kuntosali · Treeni

Tauon jälkeinen romahdus

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/51/2015/04/IMG 02371

 

Tatuointini on parantunut hienosti ja tänään sitten palasin salille. Oletin, että viikonloppu hiilariöverit ja parin viikon tauko tekisi vain hyvää tuloksille.

Oletin väärin.

Penkistä 40 kiloa tuntui repivän vain rintalihakseni riekaleiksi ja jouduin jo kolmannessa toistossa turvautumaan Wilhelmin varmisteluun. Se treeni tehosi varmasti paremmin hänen hauiksiinsa kuin minun tisseihini.

Olkapäätreeniä tehdessäni kekkasin itselleni uuden tavoitteen! Haluan saada pystypunnerruksessa sarjapainoksi 50kiloa! Tällä hetkellä 20 kiloa tuntui aika kohtuuttomalta, mutta syytän yleistä löysyyttä.

Vaa’an lähellekään en suostu menemään ja mittanauha saa pysyä piilossa kyllä vielä pari päivää. Ehkä torstaihin mennessä pahin turvotus jäisi jo taakse ja uskaltaisin katsoa, kuinka paljon damagea sain aikaiseksi viikonloppuna. Hyvien päätösten viikko sujui ihan ok, mutta buffetissa söin kyllä kaiken, mitä oli tarjolla ja vähän enemmänkin. Siihen kun lisäsi todella vähäisen veden juonnin, niin olo oli kamala. Nyt onneksi kroppa tuntuu tyhjenevän hyvin (eilen tyhjeni liiankin hyvin, nimimerkillä ripulin kaa pääsykokeissa) ja nestepöhö alkaa laskea.

Pientä kroppakriisiä on taas koettu, kun löysin lisää venymisarpia sisäreisistäni. Ärsyttävää, miksi päästin itseni siihen tilanteeseen, ettei ihokaan enää pysynyt lihomiseni perässä, mutta no. Eipä niille enää mitään voi ja eiköhän tämä raskausarpikammo saa minut viimeistään tsemppaamaan sen verran, ettei ihoni ratkea tämän enempää.

Aamuaerobisia olen jälleen kovasti suunnitellut, mutta toteutus on ollut vähän vajaa. Huomenna uusi yritys!

Sportsnutritionista* Ostamani (NIIN, ITTE OSTIN!) Afterzone-palautusjuoma* Supermass Nutritionilta saapui vihdoinkin perille ja juon sitä ensimmäistä kertaa itseasiassa juuri nyt tätä kirjoittaessani. NAM! Todella positiivinen yllätys! Makuna mustikka oli yllättävä valinta minulta, koska pelkäsin sen maistuvan yhtä esanssiselta kuin moni mansikkapalkkari. Onneksi olin väärässä! Yllättävää kyllä tämä ei maistu lainkaan keinotekoiselle, vaan ei paljoa eroa kunnon mustikkamehusta :D Ei Vasankari yhtään omiaan puhunut kun näiden makuja kehui (hänen arvostelunsa itseasiassa lukitsi ostopäätökseni).

Prezone* jää vielä odottamaan seuraavaa treeniä. Saas nährä pitääkö se ostaa sitten purkki sitäkin, jahka tämän hetken (kohtuu kehnolta vaikuttava) latarini loppuu. Ehkäpä Supermassan avulla penkkituloksetkin lähtisivät jälleen nousuun, niin ei tarvi kärsiä näistä romahduspäivistä enää.

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

P.S. KYSYKÄÄ! IHIMEESSÄ LISSEE EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA

5 thoughts on “Tauon jälkeinen romahdus

  1. nyt täytyy kysyä, että millä tavoin teet pystypunnerruksia? kpainoilla? 25kg per käsi naiselle on sarjapainona jo todella paljon? :) mikä on tämänhetkinen pystypunnerruspainosi?

    Tykkää

  2. Jokainen laskee tangon mukaan penkissä (vakio se 20kg melkein aina) Näin miehenä voin nostaa jo hattua ja kumartaa syvään siinä vaiheessa kun 50kg tai lähelle on sarjapainona pystypunnerruksessa! =) Tavotteita pitääkin aina olla eikä sekään mahdoton tietenkään ole

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.