hyvinvointi · Palkkari · Proteiini · Yhteistyö

Kokeilussa aktivoitu heraproteiini!

Postaus toteutettu yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/51/2015/05/P5020278 Tile

Sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta testiin uudenlaista, täysin suomalaista heraproteiinia! Tämä postaus tulee hieman myöhässä, mutta kiireisten reissuviikkojen aikana en ehtinyt kunnolla perehtyä ja maistella tätä, ja halusin kirjoittaa mielipiteeni vasta sitten, kun saan kunnon käsityksen tuotteesta. Nyt sitä sitten on :)

Biomed ActiWhey heraproteiini on ns. aktivoitua.

Aktivoinnissa sulfidisidoksia ns. rikkisidoksia avataan avoimiksi SH-ryhmiksi, joilloin heraproteiinin bioaktiivisuus, imeytyvyys ja ravinteikkuus moninkertaistuu tavalliseen heraproteiiniin verrattuna. Tutkimusten mukaan SH-ryhmillä on useita terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Ne mm. tekevät myrkkyjä vaarattomiksi sekä poistavat niitä kehosta. (lähde)

Toisin sanoen, tällä heraproteiinilla on puhdistava vaikutus kehoon, itse en ole ennen kuullutkaan detox-proteiinista, niin siksikin mielelläni lähdin tätä testailemaan.

Olen käyttänyt ActiWheytä joka-aamuisessa tuorepuurossani (josta tulee resepti vielä erikseen ensi viikolla!) ja väli- tai iltapala smoothieissa. Tuote on täysin maustamaton ja muista maistamistani heraproteiineista poiketen maultaan hyvin neutraali. Monissa maustamattomissa on jokin ”ominaismaku”, joka puskee helposti läpi, mutta tämä ei oikeastaan maistu miltään, mikä on vain positiivista. Kokkailin tämän avulla kerran myös protskulettuja tuli todella hyviä, eli sopii myös leivontaan!

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/51/2015/05/P5020281 Tile

Tuotteen heraproteiinin aminohappokoostumuksin kehutaan olevan jopa parempi kuin esimerkiksi kananmunalla. Itse en tietenkään osaa sanoa tähän juuta enkä jaata, mutta lukemani ja kokemani mukaan en epäile tämän toimivuutta. Iso plussa lisäksi suomalaisuudesta, luonnollisuudesta (ei sisällä mitään säilöntä- eikä lisäaineita) ja siitä, että valmistukseen on käytetty kuusamolaisten lehmien tuoretta maitoa. Pohjoista voimaa!

Miinuksena sanon, että tuote ei liukene veteen kovin hyvin pelkän ravistelun voimalla, mutta mikserissä sekoittuu pirtelöön/smoothiehen niin hyvin, ettei mitään paukkuja jää. Ei välttämättä siis sovellu paukkukammoisten sheikkereihin palkkarin joukkoon, mutta lisäprotskuna bueno!

Lue lisää tuotteesta Biomedin sivuilta! ActiWheytä voit ostaa luontaistuotekaupasta tai tilata Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jossa on tämän viikonlopun aikana kaikki tuotteet -15%!

2 thoughts on “Kokeilussa aktivoitu heraproteiini!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.