Vaatteet · Yhteistyö

Kreisiä reisille

Hei muutes! Tämä postaus sisältää mainoslinkkejä :)

On taas se aika vuodesta, kun herään henkiin hetkellisestä mielenhäiriöstäni, jonka aikana hankin kaappiini yhdet tasaisen mustat ja yhdet tummanharmaat trikoot. Siis excuse me? Millähän oikeudelle kieltäydyn järkyttämästä kanssatreenaajiani?

Ok, tavalliset ja seesteiset salipökät ovat myös jees (ja osakompressiollisistani tulee juttua vielä lähiaikoina) mutta en vaan voi sille mitään, että sydämeni, libidoni ja lompakkoni sykkii kiivaimmin hulluille kuoseille.

Olen elänyt jossain purnukassa, kun ICANIWILL-trikoot ovat menneet minulta ihan ohitse! Blogeissa niitä on näkynyt, mutta jotenkin olen jättänyt rekisteröimättä ne.
icaniwill2

 

Vaaleaa pinkkiä | harmaata pinkkiä | kreisipinkkiä | keltapardi | harmaasiksak
Pinkki siksak | Turvallisempaa | Pinkkipardi | Seniorpardi | Osiopardi

Hintaa näillä on kutakuinkin kuudenkympin tienoilla, eli perustreenitrikooluokkaa, kun vertaa muihin ”fitness-merkkeihin”. Itse olen sitä mieltä, että hyvistä trikoista kannattaa maksaakin vähän enemmän MUTTA myös esimerkiksi Gina Tricotin ja KappAhlin treenipökät ajavat asiansa hyvin, etenkin jos ne pesee käsin eikä koneessa (suosittelen kyllä muillekin, pysyy värit parempina ja kangas läpikuultamattomana).

Mutta eikös vaan oleki IHANIA?!

Lompakkoystävällisempää laatua voi etsiä esimerkiksi tiettyjen nettikauppojen alennusmyynneistä. Sportamorella on todella usein huipputarjouksia urheilumerkeiltä, esimerkiksi Adidakselta ja Nikelta. Omat Adidakseni ovat sietäneet todella hyvin käyttöä ja kulutusta ja pysyneet hyvin vaihtelevan painoni mukana.

Alle keräsin muutaman suosikin Sportamoren nykyisistä aletrikoista. Niitä tulee sinne kyllä kokoajan lisää, etten itsekään pysy perässä. Saatika kollaasini :D

spoty1-tile

Raitapuuma | Camouflage | Oranssia viivaa
Perulaista | Discoaraitaa | Lilahyökkäys

Minun on loppujen lopuksi hyvin vaikea sanoa ehdotonta suosikkiani mistään merkeistä, mitä omistan, koska se riippuu hyvin pitkälti painosta ja fiiliksestä. Sen voin sanoa, että tällä hetkellä kun olen hivenen isompi, niin en mielelläni Better Bodiesejani käytä, koska niiden vyötärö on tooodella matala. Sama Six Deucen kanssa. SIx Deucen tapaiset, mutta halvemmat ja mielestäni paremmat löytyy Gazozin omasta valikoimasta! Korkea, napakka vyötärö, huikeat kuosit ja kohtalainen hinta. Vilpittömät suosittelut ilman mainoslinkkiä ;) Nämä mustat caprit ovat edelleen luottotreenipökäni niille päiville, kun tekee mieli sulloa maha piiloon pahalta maailmalta.

Voisin kyllä joku päivä tehdä kattavamman trikoovertailun kuvineen päivineen oman vaatekaappini pohjalta. Sitä ennen odotan kieli pitkällä pakettia Sportamorelta 8) Palkkapäivä, pirullinen päivä.

3 thoughts on “Kreisiä reisille

  1. Oon noita I CAN I WILL pöksyjä ihaillu jo aika pitkään. Hinta kirpaisee, joten siitä syystä en ole hommannut. Itse en vaadi mitään komprsessio- tai muuta housuja joten mennään semmosilla mitä löytyy kohtuu halvalla. Ompa mulla parit ihan eBay legginsejäki millä treenaan…

    Tykkää

  2. Värikkäät jumppakalsarit on kyllä ihania mutta itse en ole löytänyt vielä ainoitakaan joista ei näkyisi läpi. Ookoo, tapanani on ajatella että eihän se itselle näy jos alushousut vähän vilahtelee, pahoittakoon mielensä ken pahoittaa mutta ohjaajana ja pöösona treinörinä työskennellessä tulee oltua tarkka tuon vilkkumisen suhteen. Vilkkumista vähentää isomman housukoon valitseminen mutta se taas tuo ongelmia vyötärön seudulle: himokyykkypumppia ohjatessa lantio valahtaa kinttuihin tai trikoita saa olla koko ajan nykimässä ylös jolloin näyttää siltä että housuissa pesii paketillinen muurahaisia.

    Jään odottelemaan trikoovertailuja ja jos näitä ICANIWILL -pökiä tilasit niin kerro ihmeessä näkyykö takaa läpi! Nuo olisi nimittäin juuri sen näköisiä millä tahtoisin aiheuttaa asiakkailleni migreenikohtauksia. :-D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.