Kesäkinkku

Kesäkinkku – viikko ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Oloni on täsmälleen kuin noissa ylläolevissa kuvissa, jotka Wilhelm ylivertaisuudessaan onnistui ottamaan.

Kaikkeni yritän, mutta ei vaan lähde. Mikään.

Kuukauden ajan jokaikinen mitta on pysynyt ennallaan, paino sitä vastoin kiipesi pari kiloa takaisin. Sinänsä positiivista, että painonmuutos ei vaikuta mittoihin MUTTA kun olen oikeasti syönyt todella tunnollisesti ja siististi verrattuna aikaisempaan, ja nyt siitä rangaistaan näin? JUMALAUTA.

Tänään vedin pettymysläskipäivän ja kärsin parhaillaan hirveistä mahanpuruista. Muistutti, että onni ei todellakaan löydy suklaakuorrutetuista pähkinöistä. Aiiesus. Kaiken kukkuraksi olo on oudon tukkoinen ja minua kylmää, niin pelkään, että se saamarin kevätflunssa löysi vihdoinkin perille.

En suostu. Sain juuri pyöräni tänne ja pystyn vetämään aamuaerobiset polkemalla. En todellakaan ala sairastamaan sekuntiakaan.

Huah.

Onneksi oon onnellinen. Tämä jumittava kroppa tuntuisi todella ikävältä, jos mielialani oli jokin muu kuin eteerisen hyvä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta haluaisin silti jo irrota maasta. Karistaa ylimääräiset kilot ja tuntea oloni kevyeksi. Painon tuntee erityisesti porrastreeneissä ja muutenkin hyppiessä. Se on hitokseen raskaampaa kuin kaksi kesää sitten ja väitän, että kuntoni ja jalkani ovat paremmat kuin tuolloin.

God damn it.

No, ei auta kun pistää ruokavalio tarkempaan syyniin. Kieltämättä olen luistanut liikaa vehnättömyydestä. Täytyy palata riisilinjaan, koska huomasin sillä olevan positiivinen vaikutus niin painoon kuin vireystilaankin.

Plus ne kuorrutetut pähkinät voisin jättää vaan sitten cittariin vaikka kuinka ärsyttäisi.

3 thoughts on “Kesäkinkku – viikko ?

  1. Huonoa ruokailua et liikkumalla kompensoi, näin olen kuullut sanottavan. Mutta parempi kuiten että liikkuu. Kyllä se siitä lähtee kun seurailee tarkemmin syöntiä ja jättää herkut minimiin. Itse olen yrittäny paria kiloa pois ja tiukassa on :( . Tsemppiä ja pyöräily hyvä etenkin jos penikat vaivaa.

    Tykkää

  2. En nyt tiedä liittyykö tämä asiaan, mutta lueskelin Patrick Borgin blogia ja löysin tälläisen tekstin: http://patrikborg.blogspot.fi/2014/04/syomisen-katkeamispiste.html

    Osaan itse samaistua tuohon teoriaan/ajatukseen todella hyvin ja linkattuani sen myös parille kaverilleni, tuli sinun blogisi aihepiirit jotenkin mieleen. En siis tiedä, että päteekö tuo sinun elämääsi, mutta blogisi aihepiireihin ehkä :) Itselleni Patrickin ajatuksen ymmärtäminen toi jonkunlaista helpotusta.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.