Yhteistyö

Adidas on my mind

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä, mutta ei ole maksettu mainos!

Aina satunnaisesti haksahdan johonkin tiettyyn merkkiin ja haalin sitä hirmuisesti. Yhtä usein se rakkauden kohde myös vaihtuu ja uskon, ettei myöskään Adidas-rakkauteni ole ikuinen, vaikkakin hyvin vahva tällä hetkellä.
Itselläni on kokemusta vain Adidaksen treenitrikoista ja olen ne hyviksi havainnut omalla kohdallani. Kokojen puolesta ne ovat aika isoja, eli kannattaa valita normaalia yksi-kaksi kokoa pienempi! Omallekin yli metrin perälleni näyttää istuvan parhaiten koko S. Hinnalla näitä ei ole pilattu ja laatu on hyvä, sillä ovat kestäneet kovaa käyttöä ilman, että sisäreidet ovat vielä hinkautuneet rikki. Vyötärö myös istuu kivasti, eikä tarvitse kokoajan nostella.

Ja onhan nämä kuositkin nyt kivoja. <3 Tarvitsisin uudet salikengät (jalkapäiväkengät on, mutta sisäkäyttöön sopivat ja esmes plyo-treeniin sopiville olisi tarvetta) ja ajattelin käydä joku päivä kokeilemassa nimenomaan Adidaksen malleja. Jo ihan vain mielenkiinnosta.

Nellyn valikoiman suosikkini:
adidas1-tile

 

NÄMÄ MINÄ HALUAN | Valkoisetkin olisi kiva | En pistäisi pahitteeksi näitäkään
Löysät treenitopit ovat makuuni | Matchmatch-kengät | Aitoa nahkaa nääs!

Sportamoressa on todella laajasti Adidasta niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Näitä jäin itse tuijjaamaan:

adidas2-tile

Discoa | Lisää discoa! | Ihana takki
Lyhyttä seepraa | Halpaa solmua | Leopardihuppari

Ja sitten ne suosikkikengät (salille):

kengät1-tileLeopardi | Harmahtava
Disco-shoes! | Pinkkilepardi (lähes puoleen hintaan!)

Eniten ehkä miellyttää nuo alavasemman discokengät, mutta niissä hintaakin on se 130€ :/ Toisaalta jos ne kokeilemisen jälkeenkin osoittautuvat hyviksi, niin eipä tuo paha hinta ole monen vuoden kengistä, mutta pidän silmät avoinna kyllä muillekin vaihtoehdoille. Ja merkeille :D

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.