Pohdintaa

Mitähän muut ovat mieltä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sori, innostuin liikaa photoshopin ”ihon pehmennys”-säädön kanssa :D

Joka tapauksessa tämä smooth-face on joutunut kohtaamaan pientä epävarmuutta. Riihimäellä on todella helppoa olla itsevarma omissa nahoissaan, koska ei siellä minua kukaan tunne. Tai jos tuntee, ovat tunteneet vain hetken ajan. Kun nyt pitkästä, pitkästä aikaa tulin takaisin kotikonnuilleni Sodankylään, niin löysin itseni murehtimasta ulkonäköäni.

Mitä jos kaikki vaan aattelee, että onpas vaan tuokin päässyt paisumaan?

Lohdutin itseäni sillä, että blogini on kylän kansallisaarre, niin eipä sen pitäisi kenellekään tulla yllätyksenä, mutta olin harmittavan itsetietoinen omasta olemuksestani, kun kylän raitilla kävelin.

Muistuttelin toistuvasti itseäni, että kenelläkään ei ihan oikeasti kiinnosta. Ja jos jonkun itsetunto kohoaa siitä, että meikäläinen on kerryttänyt elopainoa, niin tuleepa tehtyä päivän hyvä työ samalla. :D Ja lisäksi: maailma ei todellakaan pyöri minun ympärilläni. Dr. Phil aina sanoo, että hämmästyisimme jos tietäisimme, kuinka vähän muut meitä ajattelevat.
Siinä vasta viisas mies!

Illan kuluessa nostin pääni (ja rintani) pystyyn ja päätin olla vaan välittämättä. Minähän olin jo saavuttanut mielenrauhan itseni kanssa, ei sen pitäisi paikkakunnasta olla kiinni. Hyvin äkkiä huomasin, että ihmisiä kiinnosti enemmän minun kuulumiseni kuin housukokoni ja tajusin lopullisesti olleeni todella typerä epävarmuuspuuskani kanssa.

Kaiken kaikkiaan oli terapeuttista nähdä kunnolla PUOLEEN VUOTEEN niitä läheisimpiä ystäviäni, tuttuja naamoja, tuttuja kapakoita ja tuttuja karaokebiisejä. Onni koostuu todellakin kaikesta muusta kuin omasta kropasta.

Joka tapauksessa painun nyt taas salille työstämään tätä kroppaani ja kuluttamaan viikonlopun aikana syötyjä 50-vuotis synttärikakkuja, Suomen parhaita makkaraherkkuja ja hampurilaisia, täytettyjä lettuja ja sushia ja mmmmmm…

Nyt aattelin elää siististi.

Juhannukseen asti.

#Fitnesslifestyle4eva

4 thoughts on “Mitähän muut ovat mieltä?

  1. En tiiä kotikylästä, mutta mää katoin, että mikä kuuma KISSA mun näytölle läsähti!

    Wau ja huh! Näytät niin hyvältä. Eikä vaan ulkoinen olemus, vaan sinusta huokuu sisäinen kauneus! Pidä tuo!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.