Yleinen

Vässypossu kävi salilla

11327920_600160860086432_844014931_nOi iesus.

Olin olevinani eilen niin reipas, kun raahasin ahterini kahden biletysillan jälkeen salille hieman kyykkäämään. Totta kai iltani olivat olleet täysin vesilinjalla, mutta päällä oli silti armoton ruoka/väsymyskrapula, mutta uskoin voittavani sen Batteryllä.

Olin aiemmin hekumoinut jo sillä, että jaksoin lantionnostoissa tehdä toistoja yli 50 kilolla, mutta eilen 40 kiloa tuntui elefantilta lonkkaluitteni päällä. En todellakaan jaksanut tehdä täydellisiä sarjoja ja pettyneenä pyörin mave-paikalle.

Maveni on muutenkin sarjaa LOL, eilen mentiin jo ROFL:in tasolle. Pelkkä tanko aiheutti tutinaa ja vapinaa, kädet eivät pidelleet ristiotteella eivätkä vetoremmeillä ja selkä muisti olla suorassa vain pystyasennossa. Jäivät nekin sarjat vajaiksi.

Box-kyykyissä menin myös pelkällä tangolla ja siitä huolimatta vasen polveni alkoi vihoittelemaan. Se on nyt kärtynnyt minulle jo pari kuukautta ja jomotus on (luonnollisesti) lisääntynyt nyt, kun teen kolme jalkapäivää viikossa. Kipu ei kuitenkaan ole niin paha, että osaisin siitä kenellekään valittaa, eikä se haittaa arjessa ollenkaan. Pitää nyt vain koittaa pitää se seurannassa ja skipata suosiolla kaikki jomottavat liikkeet.

Anyhow, siinä SJMV-paikkaa valmiiksi laittaessani unohdin, että suoraan pääni yläpuolella on rautatanko ja niin kyykystä ykös ponnahtaessani päälakeni osui täysillä tuohon 20 kilon tankoon. Tähtiä näkyi ja teki mieli heittäytyä lattialle itkemään. En kanssatreenaajien onneksi tehnyt sitä, vaan tein sarjani loppuun kevyen huimauksen saattelemana.

Pakarapotkujen kohdallani sitten luovutin lopullisesti. Siis ei jeesus. Jalkapäivä, eikä yhtään hikipisaraakaan meinannut irrota, koska en saanut itsestäni mitään irti. Kylmää hikeä tosin piisasi, etenkin sen pääiskun jälkeen.

Tänään päälaellani on todella suuri ja kosketusarka patti. Olen positiivisesti yllättynyt, että tunnen pientä lihasarkuutta myös takalistossani, eli ehkä treeni ei mennyt ihan harakoille, vaan pelkästään päin persettä.

Täytyy myös kehua itseäni siinä, että olen tainnut onnistua vihdoinkin hermottamaan pakarani. Tuntuma on vihdoinkin siellä missä pitääkin ja positiivista kasvua näkyvissä, jos oikein silmiään siristelee.

Huomenna salille paremmalla fiiliksellä. Kertoilen myös tarkemmin tästä Booty Building-ohjelmasta. Myöhemmin viikolla luvassa hämmentäviä asioita minusta. Stay tuned!

Sport-lehden tilaajalle nyt tilaajalahjana Bluebiit-powercard, jolla voit ladata kännykkäsi sellaisessa paikassa, jossa laturia ei saa seinään tungettua. 29 eurolla saat siis Powercardin sekä puolen vuoden Sport-lehdet :)

Hyvinvoinnin Tavaratalossa tämän viikon ajan kaikki tuotteet -15%!

2 thoughts on “Vässypossu kävi salilla

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.