Blogi

5 outoa/yllättävää asiaa Hikikinkusta

Punttimimmi haastoi minut kertomaan omituisia ja yllättäviä asioita itsestäni, joita en EHKÄ ole kertonut vielä blogeissani. Niiden löytäminen on kyllä hankalaa, kun olen yllättävän avoin, mutta yrittäkäämme.

37212_10150119111305550_5387414_n1.
Lapsena minulla oli kunnon neuroottinen tapa koskea aina kaikkeen molemmilla käsilläni. Jos esimerkiksi oikea käteni koski jotain viileää, niin vasemmankin käden piti, koska muuten ne eivät olleet tasapainossa. Samoin sitä ”jotain” piti koskea saman verran, eli jos eka koskin oikealla ja sitten vasemmalla, ja tuntui, että vasen sai enemmän, niin piti taas oikealla :D Sama jaloilla, eli jos astuin toisella jalalla kivetyksen päälle niin toisellakin jalalla piti ja vielä samalla tavoin, että tuntuma on sama. Murrosiän aikana tuo tapa jäi pois. Pahasti stressaantuneena saatan huomaamattani tehdä jotain sen kaltaista,  mutta hyvin, hyvin harvakseltaan.

naama12.
Peitän tummat silmänaluset huulipunalla. Usko pois! Lisää aiheesta voit lukea ”pääblogistani” Y by Jennystä, joka oli aiemmin nimeltään Ikisinkku. Siksihän tämä blogi on Hikikinkku, koska se rimmasi Ikisinkun kanssa. Välillä harmittaa, että menin vaihtamaan tuon toisen blogini nimen, mutta toisaalta nimenmuutos vei tiettyjä paineita pois siltä. Nykyään se toimii vähän sellaisena ”satunnaisblogina” ja pääpaino on täällä. Kuten kävijätkin :D

3.
En tykkää kosketella ihmisiä. Tai no ehkä tykkään, mutten osaa :D Ja tarkoitan nyt ihan normaalia koskettamista, en mitään lääppimistä. Olen kateellinen niille, jotka osaavat rennosti vaan tarttua kiinni, halata, ravistella tai taputella. Itse käytän aina kaiken tahdonvoimani, että psyykkaan itseäni kättelemään :D Esimerkiksi kaikissa yhteiskuvissa tiedostamattani pidän aina sitä ”halaavaa” kättä joko nyrkissä tai sitten sojottamassa johonkin suuntaan. En vaan osaa pitää kiinni. Toisin kuin Juha Tapio. Juha Tapio tarttuu kiinni, rohkeasti, tunteella, lujaa.

 4.
Istutin yksitoista vuotta metsää. Tämä on siis ensimmäinen kesä AIKOIHIN ettei minulla ole tällaisia rusketusraitoja puoli vuotta niskassa :D Rusketun yleensä todella ruskeaksi, mutta hitaasti. Äitini sitä vastoin ruskettuu heti, kun aurinko alkaa tammikuun puolivälissä taas paistamaan. Reilukerho.
Auringonpalvominen on minulta tosin jäänyt väliin. Enää en neuroottisesti tavoittele ruskettumista, vaan mieluummin rasvaan naamani ja möllötän varjossa. Tai sateessa. Tänä kesänä ei pahemmin ole tarvinut aurinkoa väistellä, paitsi aamuöisin, jolloin se paistaa suoraan sisään ikkunastani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5.
Olen luonnossa todella,  todella hiljainen. Siis todella hiljainen. Siinä, missä netissä pystyn heittämään ”loistavaa läppää” ilman sen miettimättä ja samoin WhatsAppissani verbaliikkani pääsee oikeuksiinsa, niin luonnossa kaikki meikän vitsit kuivahtaa äkkiä kasaan ja tyydyn kadehtimaan muiden rentoutta. Kahden kesken saatan olla todella puhelias, mutta ryhmissä, joka ei koostu pelkästään ystävistäni, olen mieluiten vaan sivustaseuraaja. Sen vuoksi varmaan otsaani on iskostunut hyvin vahva ”leuhkan lehmän”-maine, vaikka todellinen syy hiljaisuudessa on ujous ja jännittäminen. Toisaalta taas olen minä vähän leuhkakin.

Ja mummilassani oli lehmiä kun olin pieni. Nukuin kerran vasikan kanssa samassa karsinassa.

Plus oon porotilan kasvatti, minulla oli oma tuttipulloporo nimeltä Tiina. Pomotti kaikkia miehiä. Just like me.

Hieno vaadin.

11 thoughts on “5 outoa/yllättävää asiaa Hikikinkusta

 1. Ei muuta kuin piti vain tulla sanomaan, että olet sinä kyllä tosi kaunis! :) Tuo tämän postauksen alin kuva – upea! :) Ja kaikki tää siis ihan heterolla tavalla, vaikka nainen olenkin! :)

  Tykkää

 2. Nää sun tekstit on niin mahtavia! Harvoin kenenkään verbaliikka – ainakaan blogeissa – saa mua tirskumaan ääneen;)

  Tykkää

 3. Sulla oli jollakin tavalla kaikista erikoisimmat ja mielenkiintoisimmat nämä 5 faktaa kuin muilla ff bloggaajilla :)

  Tykkää

 4. 3/5 oli sama ku mulla :D huulipunaa en käytä enkä metsääkään oo koskaan istuttanu, mutta muuten aika hengenheimolaisia :D hmm, nyt alan vaan miettimään, kututaanko muaki selän takana leuhkaksi lehmäksi tms… ;D

  Tykkää

 5. Mulla on täsmälleen samanlainen pakkomielle ku sulla tossa ykköskohdassa! Tai siis mää teen sitä edelleen jatkuvasti, en pelkästään lapsena. :D Yritin selittää tota tapaa joskus jollekin kaverille ja se vaan tuijotti mua ku jotain hullua… Huippua muuten, kun bloggaat, musta on ihanaa lukea noin sujuvaa ja sellasta vaivattoman huumorissävytteistä tekstiä kuten sulla.

  Tykkää

  1. Mulla sama! Wow, en siis oo ainoa. Tosi jännää että on tämmösiä outouksia joiden kanssa luulee olevansa yksin mutta ei ookaan.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.