Yhteistyö

Mainoksia, koodeja, alennuksia ja kollaaseja!

Kaikki postauksen linkit ovat mainoslinkkejä!

Nyt se on taas täällä. Kesäale-aika. Onneksi olosuhteidenkin pakosta joudun odottamaan, että alet alkavat kiihtyä kunnolla ennen kun päädyn itse tekemään ankaraa klikkausta erinäisiin verkkokauppoihin tai Lielahden ostoskeskukseen.

ANYHOW, nyt on luvassa jälleen ankaraa mainoslinkittelyä ja vinkkailua ja lupaan, että et jää mistään paitsi, vaikka suosiolla skippaisit tämän postauksen. Tarkoitukseni onkin vain lähinnä esitellä jälleen muutamasta eri nettikaupasta suosikkitrikoitani (koitin katsoa kaikista halvimpia ja kivoimpia nyt) sekä nakata sekaan muutama alekoodi.

Aloitetaan Nelly.comista, joka aiemmin oli yksi suosikki nettikauppani, mutta jonka Sport-vaatetarjonta ei miellyttänyt. Nyt tilanne on toinen, sillä katsokaapas näitä!

nelly1-tile

Hillittyä mustaa | värisokea leopardi | seepra
Galaksinen räjähdys | värisokea inka | hillittyä neonvivahduksella

Nellyn valikoima on tänään kokonaisuudessaan -15% alennuksessa ja osaan ale-puolen tuotteisiin on lätkäisty jo -80% tarra. 

Sitten siihen tuttuun ja turvalliseen Sportamoreen, joka jaksaa aina ilahduttaa minua hyvillä tarjouksilla, nopealla toimituksella ja ilmaisella palautuksella. Valikoima on laaja ja nyt maltoin ottaa Adidas-rakkauksieni lisäksi mukaan myös Niken tuotteita! Halutessasi voit ostaa nyt ja maksaa tuotteet vasta syyskuussa.
sporta1-tile

Vetiset pöksyt | Adidasta kansalle | Turkoosit Niket
Liuku-Niket | Freddy-leikkausta luvassa | Only play

Stadiumin verkkokaupassa moni aletuote on jo lisäalennuksessa. Parastahan tuolla on se, että voit tilata tuotteita kotiisi ja jos joudut tekemään palautuksen, voit viedä tuotteet johonkin Stadiumin myymälään ja saat rahasi käteisenä takaisin. Verkkokaupan sivuilta voit myös tarkistaa, että löytyykö haluamaasi tuotetta lähimyymälästäsi.

Ja lukemistahan se pitää myös saada! Ja tilaajalahjat myös. Fitiltä tilaajalahjaksi heruisi IvanaHelsinki-pussukoita, Sport-lehdeltä taas Bluebiitin vara-akku matkoille! Sillä siis voi ladata kännykän ilman pistokettakin.

Ja olisihan noita paljon muitakin, mutta juuri nyt oon nälkäkuoleman partaalla ja menen mieluummin syömään kuin teen enää yhtään kollaasia tai selailen kauppoja läpi :D Jatketaas siis näitä mainostuksiakin myöhemmin, mutta huomenna palaillaan mestoille ihan normi-postauksen kanssa.

Ihanaa viikonloppua teille!

2 thoughts on “Mainoksia, koodeja, alennuksia ja kollaaseja!

  1. Moikka! Pakko ensin kiittää ihanasta blogista :) Luin aiemmin satunnaisesti Y by jennyä, mutta vasta hikikinkkuun koukutuin.

    Sulla oli upeasti selostettu HIIT-postaus tässä pari päivää takaperin, ja mietinkin, että oisko mahdollista saada siitä tarkempaa ohjeistusta? :D Itse kun kaipaisin juuri bootyynkin kohdistuvia hiittejä treenin ohella :) Nöyrästi kiitän ja kumarran sekä toivotan hyviä kesänjatkoja sulle! :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.