Yleinen

Kävelyä ja kuvaamista

Tervepä terve!

Iso kiitos huikeasta kommenttimäärästä edelliseen selluliitti-postaukseeni! Yllätyin, kuinka ison vastaanoton se sai ja lupaan vastata hetimmiten loppuihinkin kommentteihin. Perjantaina lähdin viikonlopuksi Lohtajalle toimimaan perskärpäsenä Wilhelmille ja hänen tekstiilikaksosilleen FinnSniper 2015 -pyssykisoihin. Syynä lähinnä se, että jatkoimme matkaamme suoraan Lappiin ja pääsinpäs ottelemaan vähän kuvia pojista tositoimissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liikunnan osalta kiitin päätöstäni pitää edellinen viikko kevyenä. Jouduin näes talsimaan parissa päivässä sellaiset 23 kilometriä (joista lähes 20 yhden päivän aikana) neljä numeroa liian isoissa kengissä. Meikälle oli nimittäin kierosti väitetty, ettei tuolla joudu kävelemään ja muutenkin olin etelään ottanut matkaan lähinnä hellemekkoni ja ballerinani. Onneksi Wilhemiltä sain kengät lainaan ja ruutupaitoja minulta löytyy aina matkasta, niin en nyt kovin pahasti joukosta erottunut.

Niin, paitsi että olin nainen ja jaoin parakin 22 miehen kanssa. Ja vessan ja suihkun. Eipä se minua haitannut, mutta pari miestä sai aikamoisen sätkyn kun pamautin vessaan kesken alastoman hampaidenharjaus hetken. Mutta muutoin en herättänyt kyllä ihmeemmin mielenkiintoa siellä. Johtui varmaan siitä, että hukkasin hiusharjani ja pysyttelin kiltisti kaikkien pyssyjen ulottumattomissa rakkaan Olympus pen minini kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruokien osalta söin kaiken, mitä oli tarjolla ja silti olin kuolla nälkään. Huomasi, että kulutus oli hetkellisesti aika korkea, kun meni kolmisen päivää kestonälässä, ennen kuin alkoi taas tasaantua. Nesteitä tuona viikonloppuna lähti sen verta hyvin, että maanantaina meikäläisen hauis näkyi kerrankin kunnolla! Nyt se on tosin jälleen peittynyt,mutta kiva tietää, että siellä se odottaa kuorijaansa.

Tällä viikolla on edessä paluu kuntosalille ja toinen vaihe Booty Buildingia pyörähtää käyntiin (vihdoinkin). Nyt onneksi pystyn pitämään siitä kiinni kunnolla seuraavat kolme viikkoa, ettei se enää pääse venymään. En ole tutustunut uusiin saliohjelmiin vielä, mutta täytyy ne nyt illasta kirjoittaa salivihkoon yli, ettei huomenna tarvi kuin mennä ja tehdä.

Nautin kyllä ihan suunnattomasti kuvaushommista! Sain kamerani blogiyhteistyönä ja vaikka tämä onkin Olympuksen minijärkkäreistä se ”rautalankaversio” niin laatukuvia saa otettua. Olen harkinnut jossain välissä ostavani jonkin tehokkaamman ja monipuolisemman rungon objektiiveilleni, mutta ainakin vielä olen täysin tyytyväinen tähän.

finncollageEis mul muuta! Vähän jos loppuun pari mainosta vaan niin sitten pääsette jatkamaan surffailuanne.

Sportamoren* aleen on tungettu 700 tuotetta lisää ja vanhojen aletuotteiden aleprosentit on kasvatettu isommiksi.

Ja House of Brandonilta* on nyt mahdollista tilata ja maksaa vasta syyskuussa. Itse paiskoin juuri nämä aitoa nahkaa olevat biker-bootsit ostoskoriin, kun oli yksi kappale omaa kokoa jäljellä. Alle viidelläkympillä voi puhua jo löydöstä, kun lähtöhinta lähes 170€!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.