Blogi · Yleinen

Hikikinkun itsenäisyyspäivä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauan siinä meni, että jaksoin pitää Hikikinkun ja Ikisinkun FB-sivut samassa. Pikkuhiljaa alkoi enenevissä määrin ärsyttää se, että jos satuin päivittämään molempia blogeja samana päivänä, niin jouduin hieman valitsemaan, että kumman postauksen milloinkin linkitän sinne. En kuitenkaan halua spämmätä sivustoa jatkuvasti, etenkään Hikikinkun postauksilla, kun sivun nimenä on Y by Jenny.

Samaten uskon, että lukijoiden kannalta on mukavampaa, että he voivat halutessaan seurata JOKO ihmissuhdehöpinöitäni TAI ”fitness”höpinöitäni. Kaikkia ei hikinen kinkkuni kiinnosta ja kaikilla ei todellakaan parisuhde-elämäni kiinnosta. On vaan mukavampaa sekä minulle että teille erottaa blogit toisistaan tuollakin kanavalla.

Hikikinkun Facebook-sivuilla on tarkoitus siis jakaa uusimpia postauksia (paitsi jos ne on ihan turhia) ja satunnaisesti linkittää sinne ehkä muita mielenkiintoisia blogeja, uutisia, artikkeleita tai ihan vaan kuvia/tapahtumia.

Mietin, että pitäisi pienen arvonnan FB-tykkääjien kesken, mutta sitten tajusin, että ehkä mieluummin annan ihmisten tykätä siitä vain siksi, että he haluavat tykätä, eikä siksi, että he haluavat voittaa jotain. Etenkin näin alkuvaiheessa!

Ja Facebookin lisäksihän meikäläisen löytää somen kätköistä melkein joka paikasta.

Instagramissa toimin nimellä Jenskysi ja olen hirveä spämmääjä.
Twitterissä nimimerkkini on myös Jenskysi ja spämmään sinne satunnaisesti.
Snapchatissa olen puolestani Jenskysii (kaksi i:tä) ja sinne spämmään harvoin. Syynä se, että Lumiaan ei SC:tä saa, mutta tarkoitus syksystä hankkia uusi luuri! (sony <3)

Saa kyylätä!

SEURAA HIKISTÄ KINKKUA
BLOGLOVIN’ BLOGIPOLKU INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK

KuntoPlus-lehdellä* on nyt ihan mahtava tarjous! 3 – 6 numeroa ja tilaajalahjana Active Life tracker -aktiivisuusranneke, joka lupaa mitata niin unen laatua kuin kulutustasikin. Tuotteen arvo on lähes satasen, joten nyt sen saa todella halvalla (16,90€ – 26,90€) Muista, että tilaus on automaattisesti kestotilaus, eli kun olet maksanut sen ja saanut tilaajalahjasi, niin muista peruuttaa lehti. Muutoin se jatkuu tuon maksetun jakson jälkeen automaattisesti normaalihinnalla. :) Itse tartuin tähän tarjoukseen ja lupaan esitellä tuon rannekkeen blogissa, jahka se postiin tipahtaa. Tilaa lehti tästä*

2 thoughts on “Hikikinkun itsenäisyyspäivä

  1. Mikäli haluat päästä lumialla käyttämään snapchattia, niin lataa sellainen sovellus kuin 6snap :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.